Azt kapod, amit érzel!

Egy kő, egy virág, egy gépkocsi, sőt az ember is (hullámok, részecskék) energiából áll, aminek rezgése van. Az anyagi világ és a fény egyaránt kettős természetű: mindkettő képes a másik módján, vagyis hullámként és anyagként viselkedni. A részecskék, amiket mi anyagnak érzékelünk, kész „energiacsomagok” – frekvenciában is kifejezhetők. Magasabb energiához magasabb rezgésszám tartozik.

A testünket alkotó anyag és a bennünket körülvevő anyag ugyanaz az energiafajta. Az anyagérzet azonban lényegesen megváltozik abban a pillanatban, ahogy sikerül megváltoztatnunk egy anyag belső frekvenciáját. Jól illusztrálja ezt a víz 3-féle halmazállapota, amely az energiaszintjétől függ.

Vagy egy másik példa. Mindenki emlékszik, amikor szerelmes volt, vagy valami más csodálatos dolog történt vele, szinte a föld felett járt, valósággal lebegett, könnyűnek érezte magát, széles mosollyal az arcán, duzzadt az energiától, tele lelkesedéssel, ötlettel, az idő pedig repült. Ezt a jó érzést mindenki más is érzi és látja rajtunk. Ilyenkor sohasem betegszünk meg, meglévő panaszaink is elmúlnak.

De arra is emlékszik mindenki, amikor valami rossz hír vagy csapás érte, lesújtott rá. Földbe gyökerezett a lába, rögtön elillant a jókedve, lelkesedése, energiája. Ilyenkor az ember bensőjét kínzó, rossz érzés járja át, nincs egy épkézláb ötlete, szenved, az idő ólomlábakon jár, és további „nem-szeretem” dolgok történnek vele.

Érzelmeinktől a rezgésekig

Dr. Bíró ÉvaÉrzelmeink határozzák meg a rezgéseinket. Érzelmeink pedig mindig a vágyaink és gondolataink rezgésének eltérését vagy harmóniáját jelzik. A hasonló frekvencia viszont a hasonlót vonzza. Ha megpendítek egy hangvillát egy teremben, ahol 1000 hangvilla van, csak azok fognak megszólalni, amelyek ugyanarra a frekvenciára vannak hangolva.

Ha nem érzed magad megbecsülve, nem kerülhetnek köréd olyan emberek, akik megbecsülnek. Ha elégedetlen vagy és sajnálkozol tested kinézete, érzete, egészsége miatt – nem találsz rá a megoldásra, lelkiállapotra, amely ezt megváltoztatná. Ha folyton szorongsz az anyagi helyzeted miatt, akkor nem javulhatnak a dolgaid ezen a téren, és egyre több alkalom adódik, ami miatt még több anyagi nehézséged támad. Ha nincs örömöd, szenvedsz, félsz, elkeseredett vagy, gyötör a bűntudat, gyűlölet, csalódottság van benned, vagy akár csak unalom, borúlátás, csupa rossz rezgés – mit fogsz magadhoz vonzani? Eközben pedig másokat hibáztatsz, bírálsz, szidsz, kivetíted az elégedetlenségedet, áthárítod a saját felelősségedet.

A külső rezgések mindig a belőled áradó rezgésekre válaszolnak.

Minden egyes gondolatnak, szónak, cselekedetnek érzelmi töltete, rezgésszáma van, ami vonzza azokat az eseményeket, embereket, szituációkat, amelyek ugyanezen a hullámhosszon rezegnek. Ezért amit Te kibocsátasz magadból, azt vissza is kapod, és így az életed külső körülményei pontosan tükrözik a belső folyamatokat. Bele kell nézned az élet által eléd tárt tükörbe – és a gondolkodásodon, viselkedéseden (érzelmeiden) kell változtatnod, nem pedig a tükörképen!

Hiányállapot nyomán: betegség

Minden betegség hiányállapotból fakad: valamilyen fontos igényünk nincs kielégítve. És amíg a hiányra koncentrálunk és megéljük, egyre több hiányt tapasztalunk. Rezgéseink összhangját csak és kizárólag mi magunk tudjuk megteremteni. Ha őszintén magunkba nézünk és tisztázzuk az érzéseinket és érzelmeinket, akkor mindig nyílik mód a változtatásra. Mindig nekünk kell változtatni a gondolkodásunkon, meggyőződéseinken (és nem azért, mert mi vagyunk a rosszak), hogy az életünk, körülményeink alakuljanak át olyanná, amilyenné szeretnénk. Az agyunknak mindegy, hogy valami illúzió vagy valóság – megteremti, ha hisszük és érezzük.

Ha érzelmi skálánkon feljebb lépünk a derűlátás, hit, lelkesedés, öröm, elragadtatás, szenvedély, boldogság és harmónia állapotába – akkor már biztosak lehetünk benne, hogy az életünk jobbra fordul. A szeretet és a hála a legmagasabb szintű rezgések. Hatalmas gyógyító erejük van.

Többféle módszerrel, szinte játékosan elérhetjük, hogy jobb rezgések, érzések keletkezzenek bennünk. Csak akarnunk kell! Akarjunk változtatni!

Ha feszült, csalódott, rosszkedvű vagy, hallgass zenét, táncolj, énekelj, nevess, mozogj – rázd ki magadból a feszültséget. Végezz lazító légzőgyakorlatokat, jógázhatsz is. Ugyancsak hatásos a futás vagy a kocogás.

Az ENERGY Pentagram® cseppjei oldják az energiablokkokat, plusz energiával látnak el bennünket, megnyitják az utat a változás felé, nagyban emelik a rezgésszintünket. Különösen igaz ez a KOROLEN-re, mely harmóniát, békét, nyugalmat, szeretetet, örömöt és tudást ad.

Ha megváltoztatjuk gondolkodásunkat, meggyőződéseinket, érzelmeinket, ezzel együtt minden más is megváltozik körülöttünk. Saját sorsunk kovácsai vagyunk. Ennek pedig egyetlen eszköze van: a szeretet. Olyan szeretet, amely önmagunk megbecsülésével kezdődik.

Mi kell a változáshoz?

Anyu, Te is boldog vagy?Ígérd meg magadnak, hogy:

· Oly erős leszel, hogy semmi sem zavarhatja meg lelki nyugalmadat.

· Szavaiddal az egészséget, boldogságot és gyarapodást hirdeted minden embernek, akivel találkozol.

· Minden barátoddal érezteted, hogy van bennük valami különleges.

· Mindent a derű oldaláról szemlélsz, és valóra is váltod optimizmusodat.

· Csak a legjobb dolgokra gondolsz, csak a legjobb célokért dolgozol, és csak a legjobbat várod.

· Éppoly lelkesedéssel fogadod mások sikerét, mint a magadét.

· Elfelejted a múlt hibáit, és eltökélten küzdesz a jövő nagyobb teljesítményeiért.

· Derűs arccal jársz-kelsz, akivel csak találkozol, megajándékozod egy mosollyal.

· Oly sok időt fordítasz Önmagad tökéletesítésére, hogy nem marad időd mások kritizálására.

· Túl nagyvonalú leszel az aggodalomhoz, túl nemes lelkű a haraghoz, túl erős a félelemhez, túl boldog, semhogy megtűrd a gond jelenlétét.

· Jó véleményt táplálsz önmagadról, és ezt tudtára is adod a világnak, nem szavakkal, hanem tettekkel.

· Abban a hitben élsz, hogy az egész világ a Te oldaladon áll mindaddig, amíg hű maradsz Önmagad legjobb érzéseihez.

Dr. Bíró Éva

háziorvos, orvos-természetgyógyász, Debrecen

További információ az Energy menüpontunkban, valamint a cég honlapján. Ugyanott ingyenes tanácsadás is igénybe vehető.

(x)