Stresszoldás egyszerűen

Tudok lazítani és tudom élvezni az életet! Rohanó világunkban gyakran már arra sincs időnk, hogy észrevegyük, mennyire feszültek vagyunk. Stresszel bennünket a munkánk, az iskola, anyagi helyzetünk, mindennapi feladataink, az aggodalom szeretteinkért, és ha olyan szerencsések vagyunk, hogy többségében azt csináljuk, amit szeretünk, akkor legalábbis az időhiány nyomaszt… Igen, a rohanás önmagában is stresszforrás.

A stresszoldás célja segítséget nyújtani mindenki számára, aki nehezen birkózik meg az elvárásokkal, feszültséggel. Egyszerű technikák segítségével felülkerekedhetünk mindennapi gondjainkon: ha megállunk egy pillanatra, magunkra szánjuk azt, és ezáltal helyrebillen belső egyensúlyunk, hatékonyabban és könnyedebben folytathatjuk a napunkat.Napszikra Stúdió

Mivel minden ember más, a stresszoldás formái közül is mindenkinek egy egyéni „csomagot”  kell összeválogatnia. A kineziológia többféle módszert kínál, melyeket az érdeklődők azonnal ki is próbálhatnak. Olyan egyszerű gyakorlatok ezek, amelyek mindenkinek segítenek a lazításban, erőgyűjtésben. Minden gyakorlat végezhető otthon, és sok közülük akár az utcán, munkahelyen, iskolában is, bármely stresszes helyzetben.

A gyakorlatok – egyszerűségükre való tekintettel – mindenki számára könnyen elsajátíthatók, korosztálytól függetlenül: kisiskolásoktól felnőttekig. Biztatnánk minden szülőt, hogy segítse ezzel a módszerrel a gyermekeit is, enyhítve az iskolával kapcsolatos idegességet, nehézségeket.

Stresszoldó csoport a Napszikra Stúdióban 2011. 03. 05-én, szombaton délelőtt!

Frányó Zsófia
kineziológus
Napszikra Terápiás Stúdió