A fantasztikus ötös

Ha egy lakatlan szigetre csak öt ENERGY készítményt vihetnék magammal, egész biztosan a Pentagram® krémek lennének azok. Annyi gyógynövényt és illóolajat tartalmaznak, amennyiről a piacon fellelhető többi krém csak álmodik, és közös erővel szinte minden igényünket kielégítik. Imádom az illatukat, és csak nehezen tudnám megmondani, melyikük is a kedvencem.

Hogyan serkentik a hajnövekedést az illóolajok?

Számos olyan illóolaj van, amelyet a haj egészségének megőrzésére használhatunk. Egyes illóolajok segíthetik az egészségesebb és erősebb hajszálak növését, de ezeket mindig hígítani kell alapolajjal. Különböző speciális samponok és kondicionálók is tartalmaznak ilyen összetevőket. Valóban segítheti a hajnövekedést az illóolajok fejbőrbe dörzsölése?

Új biokozmetikumok

Lepje meg szeretteit Ön is az új biokozmetikumokkal! Az Energy új biokozmetikum-családja az Ön egyéniségéhez tökéletesen igazodó 5-féle natúrkozmetikai arckrémet és 1 arckezelő szérumot tartalmaz. Előállításukhoz a legjobb minőségű nyersanyagokat használják, egyedülálló illatukat a krémekben aromaterápiás mennyiségben jelen levő értékes esszenciák adják.

Javítja a memóriát a rozmaring szagolgatása

Shakespeare Hamletjében Ophelia kijelenti, hogy a rozmaring fejleszti az emlékezőképességet. A tudósok most megerősítették: a fűszernövény illóolaja fokozza az éberséget és a számtani készségeket. A rozmaring tudatos alkalmazásával elérhető, hogy a betegek ne mulasszák el bevenni a gyógyszereiket, vagy hogy a születésnapi üdvözlőkártya feladása se merüljön feledésbe.

A rozmaring illóolaja serkenti az agyműködést

A rozmaring (Rosmarinus officinalis) egy a sokféle tradicionális gyógynövényünk közül, de még most sem tudjuk pontosan, hogyan befolyásolja az emberi viselkedést. Nem új keletű hatásról lehet szó, hiszen Horatius egyik ódája szerint rozmaringgal és mirtusszal koszorúzták a házi istenek szobrait, és már idősebb Plinius is gyógyító növényként ír a rozmaringról.