Új biokozmetikumok

Lepje meg szeretteit Ön is az új biokozmetikumokkal! Az Energy új biokozmetikum-családja az Ön egyéniségéhez tökéletesen igazodó 5-féle natúrkozmetikai arckrémet és 1 arckezelő szérumot tartalmaz. Előállításukhoz a legjobb minőségű nyersanyagokat használják, egyedülálló illatukat a krémekben aromaterápiás mennyiségben jelen levő értékes esszenciák adják.

A gyártáshoz a legjobb bio-minőségű nyersanyagokat használjuk, amelyek a természetes kozmetikumok esetén megszabott szigorú előírásoknak és a fogyasztók legmagasabb igényeinek egyaránt megfelelnek. Gondosan megválogatjuk az aktív alapanyagok beszállítóit, és együttműködünk velük, hogy a növények természetes bioritmusával összhangban megőrizzük nagyfokú tisztaságukat, energetikai értéküket és hatékonyságukat.

A kozmetikumok nem tartalmaznak parabéneket, szintetikus színezéket vagy illataromákat, nincsenek bennük kőolajszármazékok vagy génmódosított anyagok, és nem tartalmaznak kémiai UV szűrőket, illetve SLS-t (nátrium-lauril-szulfátot).

Természetes parfümök, exkluzivitás

Az egyedülálló illatot kizárólag a krémekben aromaterápiás mennyiségben jelen levő értékes esszenciák adják, megteremtve ezzel minden készítmény egyedi, kivételes jellegét. Az Energy RENOVE biokozmetikumok olyan terápiás eszközök, amelyek a lélek legmélyebb rétegeire hatnak, és harmonizálják bensőnket. Mivel az esszenciák a növények lényegét hordozzák magukban, a növényvilág legerősebb hatású alapanyagainak számítanak.

Készítményeinket minden szempontból a legnagyobb műgonddal és tiszta szándékkal állítottuk össze. Kizárólag természetes forrásokból származnak, kímélik az arcbőrt, tökéletesen beszívódnak, kellemes az alkalmazásuk, és hosszan tartó a hatásuk. A rendkívül magas hatóanyag-tartalom úgy ötvözi magában a fitoterápia, az aromaterápia, a kristályterápia, a hagyományos kínai orvoslás és a biorezonancia módszereit, hogy maximálisan kedvező hatást érhessünk el.

Az új biokozmetikumokat keresse az Energy klubokban!
Országos klubhálózatunk elérhetőségeit itt találja.
A webshopból is rendelhet.

További elérhetőségeink:
Energy Magyarország Kft., tel.: 06-1-354-0910, info@energyklub.hu, www.energyklub.hu

(X)