A fantasztikus ötös

Ha egy lakatlan szigetre csak öt ENERGY készítményt vihetnék magammal, egész biztosan a Pentagram® krémek lennének azok. Annyi gyógynövényt és illóolajat tartalmaznak, amennyiről a piacon fellelhető többi krém csak álmodik, és közös erővel szinte minden igényünket kielégítik. Imádom az illatukat, és csak nehezen tudnám megmondani, melyikük is a kedvencem.

Védelem: DROSERIN – a bátor harcos

A DROSERIN kiemelt alkalmazási területei: homlok, arc, orr alatti terület, nyaki gerinc, mellkas, tenyér. Az ember egyik legalapvetőbb igénye, hogy biztonságban érezze magát. A DROSERIN bátorságot ad ahhoz, hogy szembenézzünk a problémákkal, hogy elbírjuk a lelki, szellemi és fizikai terheket. Segít érvényre juttatni akaratunkat és személyiségünket. Biztonságérzetet és stabilitást ad számunkra. A félénk, visszahúzódó gyerekeknél (és felnőtteknél is) növeli az önbizalmat. Mindemellett feszesíti a bőrt, és megerősíti a szervezet ellenálló képességét. Ám, ami a legeslegfontosabb, felveszi a harcot a náthával és a köhögéssel, ami – mint tudjuk – a legkeményebb férfiakat is képes ledönteni a lábukról.

Fejlődés: PROTEKTIN – a türelmes tanító

A PROTEKTIN kiemelt alkalmazási területei: harmadik szem, halánték, szem alatti karikák, a máj és az epehólyag fölötti területek, ujjak közötti terület, körömágy. A szellemi, lelki és intellektuális fejlődés igénye akkor merül fel egy ember életében, ha a materiális szükségletek biztosítottak. A PROTEKTIN minden olyan esetben kiváló segítőtársunk lesz, amikor valami új, eredeti, friss megoldásra van szükségünk. Éppen ezért segíthet féktelen és átgondolatlan cselekedeteink következményeinek megoldásában, és támogat, hogy meg tudjunk birkózni a harag, a düh, a felháborodottság és az igazságtalanság érzéseivel. Jól jön azokban a helyzetekben, amelyekből hiányzik a játékosság, illetve amelyekben túl nagy a szigor. Azt kérdik, milyen fizikai problémára vegyük elő a PROTEKTIN-t? A válasz egyszerű: mindenre, ami viszket.

Nyugalom: ARTRIN – a bölcs tanácsadó

Az ARTRIN kiemelt alkalmazási területei: homlok, arcüreg, orrüreg, csomók, fül, szem alatti karikák, áll, derék. Milyen gyakran szeretnénk megkönnyebbülten hátradőlni, abban a tudatban, hogy minden rendben van? Minden élőlénynek szüksége van nyugalomra, legalább egy rövid időre, amikor nem foglalkozik semmivel, amikor nem cikáznak a gondolatok a fejében. De egyedül az ember hajlamos ezt figyelmen kívül hagyni, és utána csodálkozik, hogy mindene fáj.

Az ilyen pillanatokra teremtetett az ARTRIN. Segít megszabadulni a fájdalomtól, a fáradságtól és a kimerültségtől. Nem meglepő, hogy már régóta az ARTRIN a legkedveltebb Pentagram® krém. Képes ugyanis rengeteg problémát megoldani helyettünk. Kiválóan alkalmazható minden olyan esetben, amikor úgy érezzük, hogy gúzsba kötnek minket, amikor hiányzik a fegyelem az életünkből, vagy amikor bölcsen és intuitív módon kell eljárnunk. Az ARTRIN nem engedi, hogy eluralkodjon rajtunk a félelem vagy, hogy merevvé váljunk.

Fizikai síkon a fájdalom és a gyulladások félelmetes ellenfele. Ezen a téren valóban legyőzhetetlen. Meg kell továbbá említenem, hogy sokkhatás esetén az egyik leghatékonyabb nyugtatószer lehet.

Motiváció: RUTICELIT – a merész szövetséges

A RUTICELIT kiemelt alkalmazási területei: homlok, orr, fejtető, utolsó nyakcsigolya, szív, farkcsont. Valljuk be, hogy életünk egyik legnagyobb mozgatórugója a stressz. A stressz, amely hatékonyan rövidíti életünket és ráncokat rajzol az arcunkra, szinte mindennapi társunkká vált. Pont a stressz ellen való a RUTICELIT! Már reggel a segítségünkre siet, ha túl korán kell kelnünk, és ez egyáltalán nincs ínyünkre. Napközben akkor segít, ha érzelmileg kibillenünk a megszokott mederből, este pedig megkönnyíti az elalvást. Nemcsak azok a helyzetek tartoznak a RUTICELIT ernyője alá, amikor hevesebben kezd dobogni a szívünk, hanem azok is, amikor el- vagy megpirulunk. Ide sorolható a túlzásba vitt napozás és az értágulat is (hajszálerek tágulata, aranyér, visszér). A RUTICELIT kiváló fiatalító hatású, ránctalanító krém.

Ápolás: CYTOVITAL – a gondoskodó szépítő

A CYTOVITAL kiemelt alkalmazási területei: szemöldök, orca, áll, tarkó, nyak, solar plexus. Kisgyermekkorunktól kezdve alapvető igényünk, hogy fontosak legyünk valaki számára, és ez a szükségletünk felnőttkorunkban sem válik köddé. A CYTOVITAL puhává és hidratálttá varázsolja a bőrt, aminek köszönhetően lelassítja annak öregedését. Fantasztikus ápolást nyújt továbbá a kebleknek és a hasnak, akár kismamák esetében is. Jótékonyan hat a hormonrendszer működésére, segít megtalálni az egyensúlyunkat.

A CYTOVITAL erősíti az elégedettség és kiegyensúlyozottság érzését, könnyebb vele rátalálni a belső nyugalomra, amelyből az önmegvalósítás képessége fakad. Az önmegvalósítás terel minket arra az útra, hogy mindig önmagunk maradjunk, hogy mindig azt tegyük, amit szeretnénk – mindezt természetesen és nem erőszakosan. Ez az ember életének egyik legboldogabb érzése.

Tereza Viktorová

További információ az Energy menüpontunkban és az Energy cég honlapján. Ugyanott ingyenes orvosi és természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.

(x)

Tudja-e?

Az öt Pentagram® krém megfelel a hagyományos kínai orvoslás (HKO) öt elemének. Használatuk számtalan előnnyel jár:

  • a krémek széles körben alkalmazhatók, hatásaik lefedik testünk valamennyi szervrendszerét, így az összes általános egészségügyi problémát is;
  • a krémek testünk különböző területein történő egyidejű használatával, egyszerre akár több egészégügyi probléma is kezelhető;
  • a krémek gyógyszerekkel vagy étrend-kiegészítőkkel együtt is alkalmazhatók;
  • nagy előnyük, hogy állapotos, illetve szoptató kismamák is használhatják őket;
  • azoknál, akik allergiások az étrend-kiegészítők bizonyos összetevőire (pl. szójaolaj, méhviasz stb.), a gyógynövény-tartalmú krémek használata megfelelő alternatívát jelenthet egészségügyi problémájuk kezelésében.

Hogyan használhatók a krémek?

  • Akut esetekben, megelőzésképpen, terápiás jelleggel.
  • Évszakok szerint.
  • Adott szervek vagy energetikai pályák (meridiánok) fölötti területekre kenve.
  • Reflexzónákon vagy akupunktúrás pontokon.
  • A Pentagram® gyógynövény-koncentrátumokkal végzett kúra támogatásaként.

Ha érdekli a téma, ajánljuk figyelmébe az alábbi cikket:

Stimaral – segíti a koncentrációt