Zöld iroda – jobb egészség (3)

Az irodai élet és gazdálkodás nem ér véget a cég falain belül. A cég és a munkatársak életére és a környezetre hatással van az, ami a céghez bejut és az, amit kibocsát. A cég kommunikációja az egész arculatot és a vállalkozás társadalmi megítélését is befolyásolja.

Zöld iroda – jobb egészség (2)

Az egészséges, környezetbarát munkahely kialakítása nem csak környezeti vagy gazdasági szempontból fontos. Sokat javíthat egy cég arculatán, megítélésén és nem utolsósorban a dolgozók egészségét, hozzáállását, hatékonyságát is befolyásolja.

Zöld iroda – jobb egészség (1)

Napjaink több mint egyharmadát zárt irodában ülve töltjük, így joggal merül fel az igény egy egészségesebb, emberbarátabb munkahely kialakítására. És ha az átalakítás még környezeti és gazdasági hasznokkal is párosul, a cégvezető, a tulajdonos vagy befektető is hamarabb meggyőzhető arról, hogy itt az ideje irodánkat – a mai elvárásoknak megfelelően – környezet- és emberbaráttá tenni.

Feng Shui Repülőcsillag iskola (2.)

Szeretné fellendíteni az üzletet? Nagyobb bevételt szeretne elérni vagy munkatársait, önmagát szeretné motiválni a jobb, hatékonyabb munkára? A Repülőcsillag módszer segíthet megoldani a problémát.