Epebaj, oltások, hörgőgyulladás

Öt éve történt. Elmentem a háziorvoshoz, aki szerencsémre belgyógyász. Igen fájt a hasam, a gyomrom, és a tükör is egyre sárgább ábrázatot mutatott reggel. A doktor úr rám nézett, elszörnyülködött, majd a vizsgálatok után erősen csóválni kezdte a fejét. Kérdésére válaszolva elmondtam, hogy édesanyám, nagyanyám, nagynéném, nagybátyám is (anyai ágon) epeproblémával küzd, és meg is műtötték mindnyájukat. Hát rám is ez vár – mármint a műtét –, mondta a doki.

Rám is ez várt volna

Szó szót követett, s az én kis kobakomban megfogalmazódott a gondolat: ha a családban mindenkit megműtöttek, de senkinek se lett jobb igazán, akkor rám mi is vár? Ezen elgondolkodva, időt kértem orvosomtól.

Ekkor megtörtént a „csoda”! Ismerősömmel összefutva az utcán, javasolt egy természetgyógyászt, akit felkerestem, s egy üveg Regalennel tértem haza. Elfogyasztottam az előírt adagolásban, és 3 hónap elteltével a doktor úr álmélkodó tekintetével kísérve elégedetten nyugtáztam, hogy az „örökölt” epebajt közel 30 évesen sikerült „kinőnöm”.

Azóta 5 év telt el, a Regalen-t felváltottam a Protektin krémmel. Egy kis életmód-változtatással és az Energy szerekkel mára elmondhatom, hogy nincs epebajom. Bármit megehetek, amit megkívánok, és az emésztésem tökéletes.

Természetesen volt néhány kineziológiai oldásom is, amelyek a lelki hátteret segítettek rendezni.

Így kezdődött az ismeretségem az Energy-vel, s remélem, hogy ez a barátsággá fejlődött kapcsolat sokáig megmarad.

Kislányom soha nem beteg

A baba is tudja, mi jó neki...Megszületett a kislányom, nagy boldogságban úsztam, de a kórházban másnap vért vettek tőle, és oltást kapott. Az első éjszakát néhány szopizással megszakítva végigaludtuk, de a következőt már végigsírtuk. Kislányom az oltástól vagy a fájdalomtól, ki tudja – én a tehetetlenségtől fakadtam könnyekre.

Reggel férjemnek elmeséltem, mi történt, és ő már tudta is a megoldást. Munka után hozta a Droserint és a Spiront.

Szobatárs nélkül maradtam, így bátran használtam a Spiront, és minden szopizás alkalmával krémeztem kisbabám oltásának a helyét, valamint a mellkasát és a pici pofiját. Ez az éjszakánk már sokkal nyugodtabb volt.

A többi kötelező oltásnál is hasonlóan jártunk el, kiegészítve Vironallal, reggel és este 1-1 cseppel.

Kislányom elmúlt másfél éves, a doktor bácsit csak a kötelező oltások és a tanácsadások alkalmával látjuk, mert gyermekem még nem volt beteg. Az őszi influenzás időszakban megelőzésként heti 2-3 Flavocelt és B!omultivitamint, szintén hetente kétszer-háromszor néhány csepp Fytomineralt kap.

Segített a Vironal és a Drags Imun

Kedves ismerősöm elcsukló hangon hívott fel, majd köhögésekkel tarkítva elmondta, hogy hörgőgyulladása van. Két napja járt orvosnál, de a gyógyszerektől inkább meghalni tudna, mintsem hogy jobban volna. Tudnék-e segíteni, kérdezte.

Természetesen elmentem hozzá a Voll-elektroakupunktúrás állapotfelmérő készülékemmel és az Energy termékeivel felszerelkezve. A mérés is alátámasztotta az orvosi diagnózist. A tüdő, a hörgők és az egész felső légúti rendszer erősen gyulladt állapotban volt, az immunrendszere ugyancsak legyengült.

Javaslatomra 3×6 csepp Drags Imunt, 3×6 csepp Vironalt, 2×1 Flavocel-t, napi 1 B!omultivitamint és napi 10-15 csepp Fytomineral-t szedett. A negyedik napon felhívott, hogy teljesen jól érzi magát, és megkérdezte, alkalmazza-e tovább a szereket. A kúra folytatását javasoltam, csökkentett adagolással: Drags Imun 2×3 csepp, Vironal 2×3 csepp, Flavocel és B!omultivitamin napi 1, Fytomineral napi 7-10 csepp. Két hét elteltével abbahagyta a készítmények szedését, azóta csak a megelőző adagot fogyasztja (naponta 2×1 csepp vironal, 2-3 naponta 1-1 Flavocel és B!omultivitamin).

Szaifné A. Adrienne
kineziológus, természetgyógyász

További információ az Energy menüpontunkban, valamint az Energy cég honlapján. Ugyanott ingyenes orvosi és természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.

(x)