Megfázáskor döntők a tünetek

Nemrég történt: egy kicsit megfáztam, egy-két napig volt egy kis náthám, kb. egy napig fájt a torkom. A köhögésem azonban később sem akart elmúlni, és egy kicsit fájt a hátam meg a mellkasom. Más tünetem nem jelentkezett. Nem volt kimondottan súlyos a dolog, így egyáltalán nem gyógyítottam magam. Tapasztalataim ma is aktuálisak, ezért közreadom őket.

Mivel még hőemelkedésem sem volt, vettem a gyógyszertárban köhögés elleni szirupot, és arra számítottam, hogy a panaszom néhány nap múlva teljesen elmúlik.
Aztán azt vettem észre, hogy éjszakánként 3.15-kor rendszeresen felébredek – agyonizzadva. Tudom, hogy az éjszakai ébredés arra hívja fel a figyelmet: valamilyen gyulladás van a szervezetben, de mivel a köhögést nem vettem komolyan, az éjszakai ébredés jelzését sem sikerült megfejtenem. Közben a köhögésem egyre romlott, egyre gyengébbnek éreztem magam, és ekkor már a lázam is felszökött.
A betegségtől leverve, az első tünetek megjelenésétől számított 3 hét elteltével felkerestem az orvost. Ő két doboz nagyon erős antibiotikumot (Sumamed) írt fel, és a biztonság kedvéért vért is vett. Alig vártam már, hogy végre jobban érezzem magam, de az állapotom sehogy sem akart javulni. Sőt, úgy éreztem, hogy rosszabbul vagyok, mint korábban.
A gyógyszerek beszedése után visszamentem kontrollra. Aa doktornő elmondta, hogy a vérvizsgálat pozitív lett mikoplazmózisra, valamint Chlamydiára, és hogy a gyógyszernek segítenie kellett volna. Elküldött tüdőgyógyászhoz. Ő készített egy röntgenfelvételt, majd újabb „lórúgás” következett: 3 doboz, még erősebb antibiotikum (Ciplox).
Úgy gondoltam, hogy ennek már valóban hatnia kell! A gyógyszer szedése alatt kezdtem jobban érezni magam, ezért úgy döntöttem, visszamegyek dolgozni, hiszen már jó ideje otthon voltam. Azt reméltem, hogy az antibiotikum-kúra után remekül leszek. Ám az utolsó tabletta lenyelésétől a jó egészségi állapotom még nem tért vissza. Továbbra is köhögtem, és még mindig fájt a mellkasom. Két lehetőség kínálkozott: vagy újra elmegyek az orvoshoz, és nagy valószínűség szerint „rendelek” magamnak még egy adag antibiotikumot, vagy megpróbálok más megoldást találni.
Csalódást éreztem, amiért nem hatott az antibiotikum, és azt mondtam magamnak: „Elég!” A legközelebbi ENERGY klubban vettem magamnak VIRONAL-t és GREPOFIT-ot. Naponta 3×2 kapszula adagban vettem be a GREPOFIT-ot, valamint napi 2×6 cseppben a VIRONAL-t. Napról napra jobban éreztem magam, folyamatosan a felére csökkentettem a GREPOFIT adagot, és mindkét készítményt 21 napig szedtem. Egy hét szünet után már csak a VIRONAL szedését folytattam.
Tapasztalataim azt mondatják velem, hogy az ENERGY valóságos csoda, mert ahol az antibiotikumok nem segítettek, ott a GREPOFIT és a VIRONAL hatott.
Meggyógyultam! Köszönöm, ENERGY!

Sylvia Tichá
Zvolen

További információ az Energy cég honlapján és az Energy menüpontunkban. Ugyanott ingyenes orvosi és természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.

(x)