Hirdetés

 

Hirdetés

 

Egy igazi szuperétel: HAWAII SPIRULINA

Divatossá váltak az ún. szuperételek, amelyek erős antioxidáns hatásúak. Egy ideje rendszeresen fogyasztom a Spirulina algát, ez is a szuperételek közé sorolandó. Szerintem a Spirulinára nem is terápiás szerként kellene tekinteni, hanem sokkal inkább élelmiszerként, mindennapi táplálkozásunk szerves részeként. Mesélek róla, hátha Ön is kedvet kap hozzá.

Gondolom, hogy a Spirulina azért is került be a látómezőbe, mert rendkívül gazdag vitaminokban (A-, B-, C-, E-vitamin), ásványi anyagokban (vas, réz, króm, nátrium, magnézium, cink stb.) és igazi „fehérjebomba". Én éppen ezek miatt kezdtem el fogyasztani.

Spirulina alga

Nagyon alacsony a kalóriatartalma, keményítőt és zsírt is keveset tartalmaz. A benne található zsírok esszenciális zsírsavként vannak jelen, és ezek jót tesznek a szívünknek és az érrendszerünknek.

Mint mindennél, ennél az algánál sem mindegy, milyen minőségűt fogyasztunk. Kutatók szerint a világ legtisztább, legjobb minőségű Spirulina algája a Hawaii-szigeteknél lévő vizekben él. Nem véletlenül esett az én választásom éppen az ENERGY cég HAWAII SPIRULINA készítményére, mert ez onnan származik.

A Spirulina alga növeli a szervezet teljesítőképességét, és terhelés után gyorsan regenerálja a testet. Mindezen kívül szépen segíti a szervezetet, hogy könnyebben alkalmazkodjék a változó körülményekhez.

Most pontról pontra leírom, milyen esetekben ajánlom a Spirulinát:

 • segíti az emésztést, így könnyebben tartható a számunkra megfelelő testsúly
 • javítja a bél mikroflóráját
 • magas fehérjetartalma támogatja az izomzat természetes felépítését
 • különösen jó választás nagy munkahelyi terhelés, stressz és megerőltető sportteljesítmény esetén
 • hozzájárul a vércukorszint megfelelő szintjének stabilizálásához
 • a benne lévő ásványi anyagokat, vitaminokat és tápanyagokat a szervezet könnyen és jól tudja hasznosítani
 • hatékonyan támogatja a szervezet védekezőképességét
 • serkenti a nyirokrendszer működését
 • lassítja az öregedést és a szervezet „leépülését"
 • felgyorsítja a sebek gyógyulását
 • mivel sok vasat tartalmaz, elősegíti a vörösvértestek képződését, emeli a hemoglobin szintet, így jótékonyan hat az oxigénszállításra; ennek köszönhetően mérsékli a fáradtságot és a kimerültséget
 • hatékonyan lebontja a méreganyagokat, és természetes úton kiválasztja őket a szervezetből
 • nem utolsósorban pedig támogatja az agyműködést és javítja a koncentrációt is.

Mondandóm végén álljanak itt a saját tapasztalataim: amióta fogyasztom a Spirulinát, sok-sok energiám van. Elhiheti, hogy egy 9 hónapos örökmozgó kisfiú mellett erre valóban szükségem van. Rendben működik az emésztőrendszerem, szép a bőröm, nem voltam beteg (az igazsághoz hozzá tartozik, hogy szerencsére nem vagyok betegeskedő típus) és jó a vérképem.

Nos, mit szól hozzá? Lehet, hogy hamarosan Ön is elmondhat hasonló pozitív tapasztalatokat magáról? Válassza a HAWAII SPIRULINA-t!

Kelemen Lívia
fitoterapeuta természetgyógyász, klubvezető
Balatonfüred

További információ az Energy menüpontunkban és az Energy cég honlapján. Ugyanott ingyenes orvosi és természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.

(x)

Hirdetés

 

Videó ajánlatunk

Biofizikai állapotfelmérés felsőfokon
A videóhoz kattintson a képre!

Hirdetés

 

Videó ajánlatunk

Zöld élelmiszerek szerepe a fogyókúrában

Hirdetés

 

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Eseménynaptár (ma és holnap)

Találkozzunk a Facebookon is!

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés