CYTOSAN-os maszkot a vírusok ellen!

A hűvös, szeles tavaszindító napok beköszöntével úgy érzem, mindent rétegeznem, halmoznom kell, hogy elbújhassak valami mögé az elkedvetlenítő időjárás elől. Igyekszem intuitív módon megvédeni magam a nyirkos idő hozta vírusfertőzésektől, amelyek mindig rosszkor döntenek le a lábamról. A gyógyító maszk előtt a vírusfertőzés ott áll majd tanácstalanul.

Szerintem Önök is tudják, miről beszélek: folyik az orrunk, ég a torkunk, egyre jobban köhögünk és fáj az egész testünk. Na, az ilyen pillanatokban vált be nálam a saját magam által készített arcmaszk, arcpakolás. Alapja a CYTOSAN, ennek tisztító erejét megtámogatom egy kis antioxidáns és vírusellenes DRAGS IMUN-nal. A náthától kimerült felső légutakra balzsamként hat a CISTUS INCANUS-ban levő romantikus, de egyben kérlelhetetlen damaszkuszi rózsa.

A duzzadt nyirokcsomókra a CYTOVITAL krém a leghatásosabb, ami ráadásul remek párt alkot a DROSERIN-nel, a torokban lángoló tűz könyörtelen ellenségével. Azonkívül a DROSERIN segíti a slejm felköhögését is. Bármilyen olaj (ARGAN OIL, ALMOND OIL, DERMATON OIL) hozzáadásával könnyen felvihetővé és egyszerűen lemoshatóvá, azaz tökéletes textúrájúvá varázsolom a pakolásomat, nem csak az arcra, hanem a nyakra is felvihető. Ez a gyógyító maszk, már csak a színének köszönhetően is, remek álarcot alkot, úgyhogy a vírusfertőzés ott áll majd tanácstalanul velünk szemben, mert fogalma sem lesz róla, kihez is van szerencséje.

CYTOSAN-os arcpakolás

Hozzávalók: 2 CYTOSAN kapszula, 2 pipettányi DRAGS IMUN, 2 pipettányi CISTUS INCANUS, 2-2 centiméternyi DROSERIN krém és CYTOVITAL krém, 10 csepp valamelyik ENERGY olajból.

Elkészítés: Az összetevőket alaposan összekeverem, és a krémes állagú masszát felviszem a nyakamra, az állam alá és az arcomra. A még erőteljesebb hatás érdekében a nyakamat betekerem frissentartó fóliával és egy kendővel. Hagyom a maszkot 30 percig hatni, majd meleg vízzel lemosom. A pakolás csillapítja a vírusfertőzés kellemetlen tüneteit, enyhíti a torokfájást, és mindennapi használat mellett felgyorsítja a betegség lefolyását.

A pakoláson kívül belsőleg is harcba indítom az ENERGY képzett katonáit. Vírusfertőzés esetén VIRONAL-t, CISTUS INCANUS-t és CYTOSAN-t szedek, továbbá GREPOFIT SPRAY-t fújok a torkomba (CISTUS INCANUS-szal keverve) és FLAVOCEL-t szopogatok.

Három nap után nyugodtan nézek szembe az időjárás viszontagságaival.

Petra Rosolová
Prága

További információ az Energy menüpontunkban és az Energy cég honlapján. Ugyanott ingyenes orvosi és természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.

(x)

Ha érdekli a téma, ajánljuk figyelmébe az alábbi cikket:

Vegyük fel a harcot a náthával, köhögéssel