A CELITIN-nel már nem vagyok az étel rabja

Szeretném megosztani önökkel a CELITIN-nel kapcsolatos tapasztalataimat. Epeköveim vannak, halálfélelemmel kísért, nehéz életem, és a mindezzel összefüggő depresszióm következtében a szervezetem gyakorlatilag semmit nem tudott megemészteni. Amikor másfél évvel ezelőtt találkoztam az ENERGY-vel, azt sem tudtam, melyik készítménnyel kezdjem.

Tulajdonképpen nem nyúlhattam mellé, mert mindenre szükségem volt. Tesztelnem sem kellett, hogy tudjam, milyen bajok vannak a szervezetemben. Tisztítással, méregtelenítéssel, így REGALEN-nel és RENOL-lal kezdtem, utána jöttek a vitaminok, ásványi anyagok. Tulajdonképpen fokozatosan „átrágtam magam” mindenen. Volt, hogy testem igényei szerint vissza-visszatértem egy-egy készítményhez.

Lassan fogyni kezdtem

De leginkább a CELITIN nyűgözött le. Tavaly ősszel került rá a sor. Lányommal együtt szedtem, kb. 3 hónapig, a javasolt adagolás szerint. A CELITIN termékleírását mintha a mi életünk alapján állították volna össze. Minden egyes pont tökéletesen illett ránk.

A készítmény olyannyira rendbe hozta az emésztésemet, hogy végre megint tudom, milyen az, ha egészségesen reggelizem, ebédelek, vagy csak úgy könnyedén vacsorázom. A vacsorára néha nincs is szükség, ha későbbi időpontban ebédelek. Már nem kell mindenfélét összevissza ennem és édességet majszolnom! Végre felszívódnak a tápanyagok a szervezetemben. Ennek köszönhetően lassan fogyni kezdtem, és testem sem igényli a folyamatos evést, mert végre megkapja, amire szüksége van.

A lányom (aki nemsokára 15 éves) pedig megnyugodott, már nincs rosszul az étel látványától, bármit meg tud enni anélkül, hogy utána rosszul lenne.

Nem vagyok többé az étel rabja

A CELITIN kiváló gyógyszerként hat a pszichoszomatikus eredetű táplálkozási problémákra. Személy szerint kötelezővé tenném azokon a pszichiátriai klinikákon, ahol ilyen típusú betegségekben szenvedőket kezelnek. Ráadásul ez a készítmény pénzügyi szempontból is mindenki számára elérhető csoda. Én most nem szedem, de most is rendben van, jól működik az emésztésem. A lányom újra elővette, úgy gondolta, ha már van belőle otthon, miért ne szedje.

Szeretném még elmondani, hogy hajlamos voltam nagyon gyorsan hízni, mert gyakorlatilag ételfüggő voltam, nem tudtam abbahagyni az evést. Ezt az engem ért hatalmas stressz számlájára írtam, bizony, a két dolog között van összefüggés. Az étel életenergiát adott, melynek mutatója a nullán állt, és az életem egy hajszálon függött. Szervezetem a többletet, amit nem tudott megemészteni, azonnal elraktározta. Az evés abbahagyása nem jöhetett szóba, mert összeomlottam volna, úgyhogy mindig ettem, amikor csak úgy éreztem, hogy ennem kell. Pedig szinte egyáltalán nem emésztettem, és a testem csak telítődött és telítődött.

Sokat segített az ENERGY többi készítménye is, de a CELITIN volt az, aminek már csak be kellett rúgnia a győztes gólt. Hálás vagyok, hogy szabadnak érzem magam a saját testemben és nem vagyok többé az étel rabja. Soha nem fogom tudni elégszer megköszönni, az ENERGY ezzel megmentette az életemet, mert már kórházba vonulás és műtét előtt álltam. Tudom, hogy ott nem kaptam volna vissza az életkedvemet. Biztos vagyok benne, hogy gyenge életerőm miatt (amit az orvosok nem láttak rajtam) nem bírtam volna ki még egy kis műtétet sem, és a gyógyszerek sem segítettek volna, mert testem nem tudta volna őket sem befogadni, sem megemészteni. Isten által megáldott cég az önöké. Köszönet a mérhetetlen szeretetért, a hasznos és jó munkájukért!

Gabriella Sofia Oghamomwan
Vsenice

További információ az Energy menüpontunkban és az Energy cég honlapján. Ugyanott ingyenes orvosi és természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.

(x)

Ha érdekli a téma, ajánljuk figyelmébe az alábbi cikket is:

Fogyókúra csak fokozatosan!