A CELITIN-nel már nem vagyok az étel rabja

Szeretném megosztani önökkel a CELITIN-nel kapcsolatos tapasztalataimat. Epeköveim vannak, halálfélelemmel kísért, nehéz életem, és a mindezzel összefüggő depresszióm következtében a szervezetem gyakorlatilag semmit nem tudott megemészteni. Amikor másfél évvel ezelőtt találkoztam az ENERGY-vel, azt sem tudtam, melyik készítménnyel kezdjem.

Az epekő megnöveli a szívbetegség kockázatát

Azoknál, akiknek már volt epekövük, megnövekszik a szívbetegség kialakulásának kockázata – fedezték fel amerikai kutatók. Az epekő és a szívbetegség hátterében gyakran ugyanaz a rizikófaktor áll, pl. között a kettes típusú cukorbetegség, illetve a nem megfelelő koleszterinszint. Akiknek már volt epeköve, fontos odafigyelnie a szív- és érrendszeri állapotára.

Hogyan étkezzen, ha epeköve van?

Epekő akkor keletkezik, ha az epefolyadék besűrűsödik. A rossz táplálkozás az egyik lehetséges tényező, ami kedvez a kő kialakulásának. Az epekő önmagában ártalmatlan, de okozhat fájdalmas görcsöt vagy epehólyag-gyulladást, ha elzárja az epevezetéket. Mire kell ügyelni a napi étrendben, és hogyan lehet megelőzni a kövek kialakulását megfelelő táplálkozással?

Kőbetegségek: fájdalmas lerakódások

Mindenki hallott már vese- és epekőről – és boldog, akinek sosem volt ilyen. Vannak azonban más szerveink is, melyeket érinthet ez a betegség: a hasnyálmirigyben például a kövek különösen veszélyesek, de a gyomor-bél traktusban is lehetséges kőképződés. Sok folyadék fogyasztásával és jól megválasztott étrenddel az újabb kövek képződése megelőzhető.

Epekő – mi a teendő?

Az epekő az epefolyadék besűrűsödése során keletkezik. Önmagában ártalmatlan, de okozhat fájdalmas biliáris kólikát, amikor a kő elzárja az epeutat, vagy epehólyag-gyulladást. A helytelen étkezés az egyik olyan tényező, amely elősegíti az epekőképződés kialakulását. Mire érdemes odafigyelni epekő megléte esetén, mire ügyeljünk a napi étkezés során, és hogyan előzhető meg helyes táplálkozással a kőképződés?

Májtisztítás olívaolajjal és citromlével

A máj megtisztításával arcunk is egészségesebb színt kap, közérzetünk javul és az egész szervezet megfiatalodik. Időnként érdemes megismételni a kúrát, mert az epekő ellen is hatékony. Bár a végrehajtása nem könnyű, a siker érdekében fontos a művelet pontos betartása.