A vírusoknak esélyük sem marad

A nyár után itt az ősz. A természetben ez a betakarítás, az ember életében pedig átvitt értelemben a számvetés időszaka. Ez azonban egyáltalán nem vonatkozik az iskolásokra, a diákokra és a pedagógusokra, akiknek a „szezon” csak néhány hete kezdődött. Bár sokan kipihentek, napbarnítottak, és erővel teltek, előfordulhat, hogy néhányuknál nehézségeket okozott a tanévkezdés, amire pl. influenzával reagáltak. A betegség azután sikeresen továbbterjedhet szinte mindenkire. Ezért hasznos, ha felkészülünk, hogy ne érjenek meglepetések: gondoljunk a betegségmegelőzésre, a prevencióra!

Az ENERGY társaság a légúti betegségek idénye előtt többféle immunerősítő készítményt ajánl az Önök figyelmébe. Ezek között különös megbecsülésre érdemes a VIRONAL és a FLAVOCEL.

Alapkészítményünk, a VIRONAL

A VIRONAL – a Pentagram® többi koncentrátumához hasonlóan – hatékony méregtelenítő, antioxidáns és regeneráló készítmény. Ezért igen fontos, hogy szedése alatt odafigyeljünk a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre. Igyunk vizet vagy könnyű gyógyteákat, esetleg néhány csepp FYTOMINERAL-lal dúsított vizet (az ásványvizek helyett).

A VIRONAL segít abban, hogy megelőzzük a cseppfertőzést, valamint a vírusok és baktériumok hatását a tömegközlekedési eszközökön, az iskolában, a kulturális intézményekben stb. Már kialakult betegségek esetén ugyancsak hatékony segítséget nyújt, legyen szó az alábbiak bármelyikéről: megfázás, torokgyulladás, influenza, láz, torokfájás, köhögés, arc- vagy homloküreg-gyulladás, hörghurut vagy tüdőgyulladás. Antibiotikumokkal egy időben szintén alkalmazható.

Előnyösen hat a bőrre, amely megfázás esetén kicsit „nyúzott”, ezért könnyedén kaput nyit más fertőzéseknek. Jótékony hatással van továbbá a nyirokrendszerre, megkönnyíti az emésztést, segítséget nyújt gyomorfekély, hasmenés és Crohn-betegség esetén. A VIRONAL gyógynövénykivonatokat, illóolajokat és növényekből, valamint ásványokból (pl. jáspis és antimon) származó bioinformációkat tartalmaz. Harmonizálja a tüdő, a vastagbél, a lép és a hármas melegítő energetikai pályáját.

Lelki szempontból a tüdő a szabad, nagy lélegzetvétel eszköze, amely teret ad nekünk. A vastagbél pedig segít elszakadni a már átélt, felesleges, régi dolgoktól.

Új ízesítésű FLAVOCEL

Ismét segít az EnergyA FLAVOCEL hatásai sok tekintetben megegyeznek a VIRONAL esetében megismertekkel. Ez a készítmény ugyancsak vírusellenes, antioxidáns és sebgyógyító hatású. Ezen túlmenően gyulladásgátló, továbbá erősíti az immunrendszert.

Enyhe vizelet- és hashajtó, aminek következtében jótékonyan hat a vesék, a húgyutak, a húgyhólyag, a prosztata, valamint a bélrendszer állapotára és működésére. A VIRONAL-tól eltérően a FLAVOCEL hatóanyagai tabletta formájában állnak rendelkezésünkre. A tabletta összetevőinek palettáján pedig nemrégiben megjelent a sztívia is. A sztívia ellensúlyozza a FLAVOCEL-ben található szudáni hibiszkusz és a C-vitamin savanykás ízét, mivel kalóriamentes, természetes és hatékony édesítő. Így segít kialakítani a telítettség érzését, csillapítja az édesség utáni vágyat, támogatja az anyagcserét, valamint a zsírok elégetését, energiát ad, és nagyobb teljesítményre sarkall.

Az indiánok, aki rendszeresen rágcsálják a sztívia leveleit, élvezik a növény baktériumellenes hatásait, és szinte soha nem szenvednek a fogszuvasodástól. A sztívia külsőleg ugyancsak előnyösen hat: tisztítja a mitesszeres, pattanásos bőrt, kisimítja a ráncokat, és gyorsítja a hegesedést. Az említett gyógynövény hozzáadásával a FLAVOCEL egyedülálló ízre és kivételes hatásokra tett szert.

A sokoldalú SPIRON – mindig legyen a táskában

Önökkel is megesett már, hogy olyan villamoson, autóbuszon vagy más járművön utaztak, ahol a közvetlen közelükben intenzíven köhögött, tüsszögött valaki? Esetleg alig várták már azt a bizonyos koncertet vagy színházi előadást, de az Önök mellett ülő állandóan fújta az orrát? Ha így történt, akkor valószínűleg arra gondoltak: „na, ezt most biztosan elkapom”.

Ilyen esetekre jó, ha van nálunk SPIRON. Már a kinézete, a változatos színei is jó kedvre derítenek… És ugye, ismerős a mondás: „boldogság, fél egészség” (néha egész is). Ez a csodálatos készítmény harcostársnak, légfrissítőnek és kommunikációs eszköznek egyszerre és egyaránt méltán minősíthető.

Gondosan összeválogatott illóolaj-tartalmának köszönhetően tisztítja a levegőt, segít ellensúlyozni a cseppfertőzést, továbbá erősíti a szervezet baktériumokkal és vírusokkal szembeni ellenálló-képességét. A citromfűkivonat ráadásul egzotikus jelleget ad a készítménynek, és élesíti az elmét. A készítményben levő szantálfa-olaj érzékiséget és titokzatosságot kölcsönöz, a levendula segíti a nyugodt elalvást, a lucfenyő és a tuja kivonata pedig szabaddá teszi a légutakat.

A mirtusz fertőtleníti a dohányfüsttel teli helyiségeket, a menta felfrissít és élénkít, az eukaliptusz támogatja a szívműködést, a kámfor pedig harmonizálja a szervezet működését. A tömjén serkenti a kommunikációt, és „rendet tesz” bennünk.

Nem mellékes az sem, hogy a SPIRON-nal optimális környezetet teremthetünk fontos tárgyalások előtt. Képes ugyanis baráti atmoszférát létrehozni, és a kötetlen baráti beszélgetések alkalmával ugyancsak segít feloldódni. Mivel a gyógynövénykivonatok kombinációja igen intenzív hatású, tartsák magukat ahhoz a szabályhoz, hogy a kevesebb több. Nem kell túl sokat fújnunk belőle, mert akkor olyan környezetet teremtünk, amelyben nehezebben lehet lélegezni.

Ha megtanuljuk érzéssel és tisztelettel használni a SPIRON-t, nemcsak önmagunkat találjuk meg, hanem értékes barátságokra is szert teszünk.

Zlatuše Knollová

További információ az Energy cég honlapján és az Energy menüpontunkban. Ugyanott ingyenes természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.

(x)