Tanácsadóink

A tanácsadó: Dr. Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 
Ekcéma és szoptatás
2009.02.22. 10:15A kérdés:

Kedves László!A tanácsát szeretném kérni. Leginkább a jobb kezemen ekcéma található, kb. 4 hónapja. A bal kezemen most kezdődik. A jobb kezemen mostanra már nemcsak hogy pikkelyszerűen hámlik, extra száraz, hanem néha sebes is, ill. vagy vízszerű folyadék szivárog vagy mézszerű, ragacsos. Egyébként a jobb petefészkemen val. vérrel teli kis ciszta található, és ureaplasma fertőzésem is van, holnap megyek vissza a második kontrollra. Még szoptatok (már keveset, két és fél éves a kisfiam), ezért nem kezeltek antibiotikummal, ill. egyfélét kipróbáltunk, de már egyszer a kontrollon pozitív volt az eredmény, a szoptatás miatt csak egy fajta gyógyszert lehet szedni.Mit tanácsol? Kérem írja le, hogy mi a véleménye, miket szedjek. Összefüggésben lehet az ekcéma a fertőzéssel? Kb. ugyanakkor alakultak ki.Válaszát nagyon köszönöm,Üdvözlettel,Erika

A tanácsadó válasza:

Kedves Erika!

A tej, a vér és a vizelet között csak két-két molekulányi különbség van, minden emlősnél, s így az embernél is. A természet törvényei szerint addig kell szoptatni az újszülöttet, amíg az el nem éri a születési súly háromszorosát. Ha eléri az újszülött ezt a súlyt, akkor minden emlős átszoktatja a picinyét a fajra jellemző táplálékra. A vakond a vakondéra, az elefánt az elefántéra, a marha a marháéra, az embernek meg rá kell szoktatni a helyes emberi táplálkozásra, nem pedig más állat tejére és tejtermékére.
Én a hosszútávú szoptatás híve vagyok, de az ennyire hosszútávúnak nem. Azért nem, mert a két és fél éves gyerek egyszeri szopási mennyisége nem azonos a két és fél hónaposéval. Az Ön emlői túl vannak terhelve, s mivel a vérből lesz az emlőmirigyek átalakításával az Ön teje, ezért felborul az egész péazmarendszere. Ezt mutatja már a cisztája és az ureaplasma fertőzése is (ilyen nagyarányú felhasználás mellett nem tud elegendő ellenanyagot termelni a szervezete a megfelelő védekezéshez). De ezt mutatja az ekcéma megjelenése is, ugyanis így szabadul meg a szervezete azoktól a méreganyagoktól, amelyet megpróbál kiválasztani az Ön által bevitt táplálékokból, meg folyadékokból, hogy a teje tiszta legyen. Ez is egy természetes folyamat része.
Tehát nemcsak az emlői, hanem az immunrendszere és a szervezet is túl van terhelve a hosszútávú szoptatás miatt. Ha Ön desztillált, vagy reverz ozmózisos eljárással szűrt és tisztított vizet inna csak és ezzel is készítené az élelmiszereit (otthon sütné a kenyeret és péksüteményt, nem pedig a péknél, 130.000 (!)szennyező anyagot tartalmazó csapvízből készítettet fogyasztaná!!!!), továbbá nem enne tejet és tejterméket, cukros ételeket, valamint helyes ételtársítással, szigorúan betartaná a vércsoport szerinti táplálkozás szabályait és az alapanyagok tekintetében törekedne a bio minősítésre, akkor nem lenne semmi gondja és még 4 éves koráig is szoptathatná a gyermekét. A környezeti ártalmakat, az elektroszmogot, a mobilszmogot,stb. meg a mikrohullámú sütő ártalmait is bele kell kalkulálni a előidéző okokba!!! Tudok segíteni az ellenük való védekezésben, hatástalanításban is!
Szed-e New Life, vagy más szoptatást elősegítő táplálék-kiegészítőt és mennyit? Szed- e alga készítményeket? Szed-e omega-3-at, C-vitamint, B-Complexet? Szed -e pro- és prebiotikumokat és helyes sorrendben szedi- e azokat?.
Kellene a valamennyi említettet szednie, napi rendszerességgel!! Ha látnám a leletét, meg tudnám a vércsoportját, akkor pontosan össze tudnám állítani az adagokat. Kérem, ha tud, keressen fel a rendelőmben a leleteivel.
Az ezüst kolloidot addig is javasolnám alkalmazni, külsőleg rá permetezni, naponta többször is az ekcémás felületekre, valamint belsőleg napi 5 centilitert, napi egyszer, 10 percig a szájban zubogtatva, majd lenyelve alkalmazni. C-, és B-Complex vitaminok nagy dózisban való szedését, valamint Spirulina és Chlorella algák (1x1 étkezés előtt mindegyikből) szedését is azonnal kezdje el, valamint szedjen napi 3x2 Acidophilust, étkezés előtt!
A betegsége akkor alakult ki, amikor már kimerült a szervezete és abba kellett volna hagynia a szoptatást, vagy meg kellett volna erősíteni az immunrendszerét!!
Tanácsom még, hogy nem csak az intim együttlétek után, hanem az előtt is kellően tisztísák meg mindketten, főképpen a behatoló, a nemi szerveiket, ugyanis ezúton is összeszedhet fertőzéseket, ha nem is nemi fertőzések azok.
Üdvözlettel: W-V.László

Növényi glicerin
2009.02.20. 12:03A kérdés:

Kedves László. A vércsoportos könyvekben olvastam a növényi glicerinről,szeretném megtudni pontosan miről is van szó és kereskedelmi forgalomban milyen néven kapható.Válaszát előre is köszönöm, jó egészséget kívánok:Vígh Oszkár

A tanácsadó válasza:

Kedves Oszkár!
A növényi glicerint ricinusból állítják elő. A kereskedelmi forgalomban ricinusolaj néven juthat hozzá a hatóanyagokhoz és minden patikában kapható. A hadiiparban is használják, robbanóanyagot gyártanak belőle. Onnan is be tudja szerezni, ha van kapcsolata, csak az nem olyan tisztaságú. Kiváló hashajtó és kozmetikai alapanyag.
Üdvözlettel: W-V.László

Bechterew-kór
2009.02.18. 09:40A kérdés:

Üdvözlöm Önt. Azt szeretném kérdezni, hogy Bechterew-kórra mi lenne a terápia. Köszönettel, Kata

A tanácsadó válasza:

Kedves Kata!
Amit Ön kérdez, arra nem lehet válaszolni levélben. Mert ez egy nagyon hosszú terápia, különben nincs eredmény. Az egyik legnagyobb szakmai sikerem a 17 év gyógyítói praxisomban, egy leszázalékolt Bechterewes meggyógyítása. A meggyógyítása rossz kifejezés, mert nem én gyógyítottam meg, hanem az illető férfi, saját magát, mert megtett mindent, amit kértem. Azért tartom az egyik legnagyobb sikeremnek, mert sem az orvosok, sem neves természetgyógyászok nem tudtak rajta segíteni. Én tudtam rá annyira hatni, hogy képes volt felfogni, hogy meg tud gyógyulni, ha betartja a természet törvényeit, mert azok ma is úgy működnek, mint évezredekkel ezelőtt és ugyanúgy működnek évezredek múlva is, mindegy, hogy milyen szinten van a technika, vagy a civilizáció. Mindenki azt tanítja az egészségügyben, hogfy ez gyógyíthatatlan betegség, csak lassítani lehet a tüneteit, pedig nem így van.
Az illető beteg édesanyját kellett meggyőznöm arról, hogy rosszul étkeznek, rosszul mozognak, nem szednek elegenő és megfelelő vitaminokat, nincsenek levédve a különböző ártalmakkal szemben, stb. Nos ez az Anyuka és 30 év feletti felnőtt fia megcsináltak mindent, amit e legjobb tudásom szerint kértem tőlük. Nemcsak az Anyuka gyógyult ki a nyavalyáiból, hanem a fia is meggyógyult. Az Édesanya, "aramie" néven két kötetes könyvet írt az életmód váltásról és a gyógyulásról, melynek címe "Testünk és a Természet Kölcsönhatásai". Ezek a kötetek kaphatóak az Elixír Könyvesboltban.
Kb. két év kellett a teljes gyógyuláshoz. Az Édesanya, azaz Arámie ma a megszerzett tudás alapján gyógyítással foglalkozik. Kineveltem, tehát egy kollégát, s ez számomra nagy siker. A még nagyobb siker az, hogy kineveltem egy utódot is, mert a kigyógyult férfi ma a dublini orvosegyetemen természetgyógyászatot tanul, mert csak ott tanítanak olyanokat, amilyeneket tőlem tanult, magyar orvosegytemeken nem. Nálunk sajnos a többezer éves gyógyítói tapasztalatot és tudást kidobták a kukába és mindent gyógyszerekkel akarnak kezelni. Még a gyógytornát sem úgy oktatják, ahogyan kell. Ez a fiatalember megcsinálta a szobájában a speciális tornafalat és napi többszörös és kínkeserves gyakorlással végigcsinálta azt, amit kértem. Meg is lett az eredménye!!
Az is siker volt számomra, amikor a zenit tv-ben meghívtak bennünket prof. Dr.Török Szilveszter és Béky László műsorába és röviden előadtuk a gyógyítás, gyógyulás történetét. Nagy megdöbbenéssel állapította meg Béky László, hogy a nála járt és a nála meg nem gyógyult férfi teljesen egészséges, s ezt különböző gyakorlatok elvégzésével a nézőknek is bemutatta.
Én 62 éves vagyok, de az, hogy van egy 23 évvel fiatalabb ember, aki átveszi a módszereimet és magas szinten képezi magát, hogy ő is gyógyító lehessen, azt hiszem már ez miatt is megérte gyógyítással foglalkoznom. Ez az élet rendje, hogy továbbadjuk a tudást és tapasztalatot. Remélem még sikerült rajta kívül más utódokat is kinevelnem. Rájött ő is, hogy a betegségének köszönheti a mostani egészségét és tudását ( én is így lettem természetgyógyász), mert ha nincs ilyen betegsége, akkor éli a a médiák, a multik és a háttérhatalom által birkásított átlagemberek életét és élete végéig jó bevételt hozott volna a gyógyszeriparnak, meg az "hivatalos" egészségügynek.
Hát dióhéjban ennyi! Ha megkeres Kedves Kata és hajlandó végigcsinálni azt amit kérek, akkor Ön is kigyógyuklhat a jelenlegi orvostudomány által gyógyíthatatlannak tartott súlyos betegségéből.
Várom szerettel a rendelőmben, mert ilyen betegséget ezen a fórumon való levélváltásokkal nem tudok eredményesen kezelni. Kellenek a leletek és a személyes kontaktus.
Gondolkozzon el a leírtakon. Ha leszázalékolják, vagy leszázalékolták, akkor csökkentett jövedelemből kell ellátnia egyre súlyosbodó állapotát, viszont, ha mindent hajlandó megtennie a gyógyulása érdekében, akkor ismét örülhet az életnek, ismét dolgozhat, ismét lesz nagyobb jövedelme, s ki tudja, a tapasztalatai alapján lehet, hogy Ön is gyógyítóvá válik?
Üdvözlettel: W-V.László

Napégés hatása
2009.02.16. 11:41A kérdés:

Kedves László!Segítségét szeretném kérni. Tavaly nyár óta(adriai nyaralás óta), egy piros 4x2 cm-es erősen durva smirgli szerű tapintású elváltozás van az arcomon pont egy szőrös anyajegy vagy a közepén. Hol halványabb,hol erősebb,vagy néha alig látható,pld most erőseb piros,mindig azt hiteti el velem,hogy mindjárt eltűnök....de nem makacs már lassan egy éve. Voltam már két különböző bőrgyógyásznál......sajnos pont akkor visszahúzódóban volt a foltom és elbagatelizálák,hogy ők nem látnak semmit. Akkor miért írt az egyik Elocom-ot a másik meg Protopic nevű kenőcsöt amit természetesen nem kentem fel, már azért sem mert az utóbbi mellékhatásaként a bőrrákot is feltüntették. Próbáltam körömvirág kenőccsel, ligetszépe olajjal,kamillával,kenegetni hatástalanul. Naponta áttörölöm az arcom Nano silverrel,majd ezután bekenem vamelyik gyógyolajjal vagy krémmel. Néha visszahúzódik de akkor is halványan látni, majd ismét felszínre tör. Teljesen tanácstalan vagyok, mit javasol mit használjak, hogy végre megszabaduljak a kellemetlen folttól. B RH+ poz a vércsoportom és 49 éves vagyok. Szedek még naponta 15mg Zn, szójavitet 2x1,ezüst kolloidot e evőkanállal,ligetszépe és kapormagolajat egy mokkáskanállal,májvédő teák,szőlőmagolajjal főzök,és próbálok egészségesen táplálkozni. A előadásán elhangzottakat próbálom betartani, mint pld.csak gyógyszertári konyhasót használok azóta és a telefonomon is ott a csip.KöszönettelSzilvi

A tanácsadó válasza:

Kedves Szilvi!
A tengerparton árnyékban is le lehet égni. Elég ha azon a napon magasabb volt az UV sugárzás értéke. Ez okozhatja a bőrelváltozását. A O-soknál gyakoribb ez a betegség, s ők gyógyulnak ki belőle a leg nehezebben, s az A-sok a leg könnyebben. Azért a B-s is szerencsés vércsoport ebből a szempontból. Ha fertőzés miatt lenne az érdes bőrfelölet, akkor az ezüst kolloid már rendbe tette volna.
Szigorún a vércsoportja szerint kellene, vegetáriánus módon táplálkoznia. Ha jól tudom, a ligetszépe olaj nem jó ennek a vércsoportnak. Én elhagynám a tej- és tejtermék evést is.
Kellene egy bél-, egy vese-, és egy májtisztítás is, akár egyszerre. Kellene szednie a probiotikumokat étkezés előtt, valamint javasolnám a Kombucha termékeket is, úgy külsőleg, mint belsőleg.Kellene szednie Chlorellát és Spirulinát, cinket, és szelént is. 84M-sóoldattal és cinkoxid porral csináljon egy külső pakolást az adott bőrfelületre. Legyen rajta éjszaka. Jól kell rögzíteni. Reggel, amikor letisztította a bőrfelületet, akkor oliva extraszűz olajba tegyen pár csepp teafa olajat és azzal kenje be a nap során többször az érdes felüleletet.
Napközben tiszta vizet ( ro. vagy deszt.víz) igyon és ilyen vízzel készítsen teákat, s ezekből igyon meg legalább 4 litert!!!!!!!!!! Szerezzen be 80 % feletti kakaótartalmú keserű csokoládét és egyen meg belőle napi 5 dgk-t.
Mindenek előtt a béltisztítással kezdje. A legjobb lene egy Colon hidroterápia kúrát, vagy a Colonixes kúrát megcsinálnia.
Leégett, akkor a tengreparton? Evett-e valamilyen kagylófélét, vagy tenger gyümölcseit azon a nyaraláson? MIlyen naptejet, napkrémet használt? Jó lenne, ha ezekről tájékoztatna, akár ezen a fórumon is? Sokat mobilozik-e azon az arcfélen? Számos oka lehet. Jó lenne látni egy vérleletet is. A legjobb lenne, ha megkeresne a rendelőmben. Semmi esetre se engedje leszedetni azt a bőrfelületet!
Üdvözlettel: W-V.László

Revitalizált víz
2009.02.14. 22:20A kérdés:

Kedves Weixl-Várhegyi úr!Szeretnék érdeklődni arról,hogy mi a véleméyne az owr revitalizált vizről, ugyanis nekem csapra szerelhető készülékem van .Ismerőseim szerint is nagyon jóizű a viz és állitólag hatalmas aurája van.Van desztilláló készülékem ,melyben maradt szennyeződés a revitalizált viz ledesztillálása után.Ingával megnéztük a revitalizált csapviz viz energiaszintjét ,amely tényleg magas volt. Válaszát előre is köszönöm ! Edit

A tanácsadó válasza:

Kedves Edit!
Köszönöm, hogy feltette ezt e kérdést! Az az igazság ha egy nem tiszta vizet revitalizálunk, akkor ajnos revitalizáljuk a vízben lévő szennyeződéseket is, például a klór által elpuszstított baktériumokat, melyet a revitalizáló egyszerű szűrő-tisztító berendezése nem tud kiszűrni. A magyar átlag-csapvízben 130.000 különféle szennyeződés van, amelyből a revitalizáló 100-nál többet nem tud kiszűrni. Mi szükség van a 129.900 különböző anyag revitalizálására, ugyanis a revitalizáló készülék nemcsak a vizet revitalizálja, hanem az összes benne lévő anyagot, az ártókat is!!!!.
Ha a desztillált, vagy az ro. vizet revitalizáljuk, akkor valóban jóminőségű tiszta revitalkizált vizet kapunk.
Javasolom tehát, hogy vegye ki szűrőt a revitalizálójából, mert a desztilláltvízhez nem kell szűrő és ezentúl azon keresztül folyassa át a desztillált vizet, s így kiváló energetikai tulajdonságokkal bíró nagyon tiszta vizet fog kapni. Az ilyen vizet fogyasztók gyorsabban gyógyulnak, ha betegek, ellenállóbb lesz az immunrendszerük és olyan erős aurájuk lesz, hogy nyugodtan bele feküdhetnek egy Hartmann sugárzás kereszteződésébe is, mert nem tud károsan hatni rájuk, mivel eltolják maguktól a Hartmann sugárzást is.
Üdvözlettel: W-V.László

A tanácsadó: Dr. Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 

Bejelentkezés

Videó ajánlatunk

Biofizikai állapotfelmérés felsőfokon
A videóhoz kattintson a képre!

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Hírlevél fel/leiratkozás

Eseménynaptár (ma és holnap)

Az eseménynaptár üres.

Találkozzunk a Facebookon is!

Natúrsziget menü!

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés