Tanácsadóink

A tanácsadó: Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 
Bioenergetika és sport
2009.02.27. 04:54A kérdés:

Tiszteletem Várhegyi Úr,kérdezni szeretném, hogy milyen szinten alkalmazza a bioenergetikai tudását, és hol tanulta azt. Mivel én most kapcsolódtam erre az oldalra, a kép alapján a második kérdésem: milyen sportot űz. Üdv. G.Imre

A tanácsadó válasza:

Kedves Imre!
Végeztem, dr. Domján Lászlónál agykontroll tanfolyamot és ultraszemináriumot is. Az USUI reiki kté fokozatán vagyok túl, a Rózakeresztes Rendnek meg 8 fokozatán. Biegelbauer-tanfolyamot is vélgeztem, a az Univerzális Energia 4 fokozatán vagyok túl. Radiesztézia tanfolyamokat végeztem Majoros Jánosnál, prof. dr. Török Szilveszterél, de legtöbbet Szőke Lajostól tanultam, aki egyben barátom is. Tanultam pszichotronikát ás asztrológiát is. A hivatalos ETI képzés során Béky Lászlótól is tanultam és ezen tanítók előtt tettem a hivatalos vizsgát is az Egészségügyi Továbbképző Intézetben 1998-ban, bioenergetikából. Radiesztéziából Török professzor és Szőke Lajos vizsgáztatott. Ezeken túlmenően számos irodalmat (külföldit és hazait is) tanulmányoztam. Ezen a portálon kevés a hely az irodalmak felsorolására.
16 éves korom óta atlétizálom, de veresneyszerűen csak 21 éves koromig dobtam a kalpácsot. Ifj.OB.bronz). 40 éves koromig megyei válogatott voltam több dobó, ugró és futószámban Fejér Megyében. 40 éves koromtól vagyok veterán atléta és azok között, ma 62 évesen is aktívan versenyzem. Kalapácsvetésben van veterán olimpiai arany- és ezüstérmem (Dánia 1989)(Melbourne 2002), Diszkoszvetésben és súlylökésben is van Vet. olimpiai bronzérmem. Rendőr olimpoiás nem volt kalapácsvetés, ezért ott tízpróbában indultam Stockholmban és ezüstérmes lettem, de, döntős voltam 110 gáton, távolugrásban és diszkoszvetésben is. Dobó ötpróbában Oberwartban lettem Európa bajnok, Ukltranehéz súlyvetésben pedig Tatán világbajnok. Különböző dobószámokban és összetett dobószámokban sok VB és EB ezüst- és bronzérmem van és számos jó helyezésem. Melbourneban csalással vették el az aranyérmemet nehézkalapács-vetésben és 4.-nek hoztak ki.
63-szoros magyar bajnok vagyok dobó számokban, távolugrásban, hármasugrásban, valamint rövidtávú gátfutó- és sprint számokban. Az idén is már van egy OB bronzom a fedettpályás Ob-ról a 60 méteres síkfutásban. Az eredméyeimet mindíg a korcsoportomban értem, ahol 5 évenként vált az ember korosztályt. Mindíg a születésnap számít. Tehát ha valaki ma éppen 55 éves, akkor ma már az 55-60 évesek mezőnyében indulna, de tegnap még az 50-55 évesek között indulhatott volna.
Az atlétika azért is jó, mert le tudom rajta mérni az állapotomat és a szintemet. Ma 62 évesen még tudok annyit, mint 45 évesen tudtam, pedig a közelmúltban elhunyt Németh Pali barátom, a Dobópápa, azt mondta, ha ugyanazt tudod mint tavaly, akkor fejlődtél, mert közben egy évet öregedtél. Nos én csak idősödöm, de nem öregszem, és ezt a sportnak és az egészséges életmódnak (21. éve vagyok vegetáriánus, de 11. éve vércsoportom szerint vagyok az, 8.éve desztilláltvizet iszom és csak patikai sót használok, naponta szedek többféle táplálék-kiegészítőket, naponta fogyasztok őssejttermelést segítő parlagfüvet, ami egy csodanövény, ezért irtatják, mert különben bezárhatna a gyógyszeripar, stb) köszönhetem.Meg magamnak, ugyanis én senki helyett nem tudok egészségesen élni és egészségesen étkezni, mint ahogy helyettem sem tud senki, csak jómagam.
Üdvözlettel: W-V.László

Alkoholizmus és annak okai. Vannak gyógyító italok is! Alkoholt termelő ételtársítás!!
2009.02.24. 20:16A kérdés:

Üdvözlöm,tisztelt Várhegyi Úr! Ismét kérdésem lenne Önhöz. Mit tudna ajánlani egy olyan embernek,aki mindig feszült és ideges és a benne lévő feszültséget alkohollal próbálja oldani?Sajnos egyre sűrűbben és egyre többet kell innia ahhoz,hogy ne legyen"idegbeteg". Szedettem már vele vitaminokat,ivott gyógyteát de nem jobb a helyzet.A testvéremről van szó,aki fiatal férfi és nem szeretném végignézni,hogy leírja magát.Sajnos az apánknál már végig kellet néznem hogy tönkremegy az ivástól.Gondoltam hátha van valami ötlete.Előre is köszönöm!

A tanácsadó válasza:

Kedves Krisztina!
Az alkoholizmus kedély- és szenvedélybetegség, azaz az agynak és az idegi tevékenységeknek a betegsége. A társadalom csak tessék-lássék intézkdéseket tesz és inkább támogatja, mint ellenzi az alkoholizmust.Vannak olyan adalékanyagok egyes alkohol fajtákban, amelyeket hivatalosan tesznek bele, azért, hogy függővé tegyék az illető alkohol fogyasztót, mert így lesz belőle jó márkahű italozó.

Készült egy átfogó felmérés az ENSZ által, ahol az átlagéletkorokat vizsgálták az alkohlofogyaztással összefüggésben. Én a felmérés eredményének megismeréséig teljesen absztinens voltam. A felmérés ugyanis azt eredményezte, hogy először a nagyivók betegszenek és halnak meg, másodsorban pedig az alkoholt egyáltalán nem fogyasztók. A legtovább az alkolos italokat mésékelen fogyasztók élek a vizsgálat megállapításai szerint A lényeg még, hogy ezt a vizsgálatot nem az alkoholgyártók szövetsége finaszírozta. Az eredmény ismeretében antialkoholistából, a vércsoportomnak megfelelő, minőségi italokat minimális mértékben fogyasztóvá váltam és azóta valóban erősödött az immunrendszerem is. Ezeket az ismereteimet terápiásan is alkalmazom a pácienseimnél.

A legtöbb alkolistát az anyja, vagy a felesége tesz alkoholistává!!!!! Meg a szakácsok és a magyar konyha!!!!!!! Sajnos legtöbben nem ismerik az ételtársítások megfelelőségét, de nem ismerik azt sem, hogy milyen sorrendben kell elfogyasztani az ételeinket. Ha először eszük, fogyasztjuk a nehezebben emészthető ételeket, amelyek hosszabb ideig tartózkodnak a gyomrunkban és ráesszük, a könyebben emészthető ételeket (most a terjedelem miatt nem térek ki rá, hogy melyek ezek), akkor azok csak rövid ideig tartózkodhatnának a gyomorban, de sajnos sokáig tartózkodnak ott, mert nem tudják megelőzni az előtte elfogyasztott, a gyomorban hosszabb ideig emésztődő ételeket.Nos ez miatt a gyomorból nem tudnak időben ürülni a könnyen emészthető ételek (gyümölcs, desszert,szénhidrát stb), ezért erjedni kezdenek és az erejedés során, etil- és metil-alkohol keletkezik. Az így étkező embereknél, az ételekből erjedéssel képződő alkolhol miatt, alkohol függőség alakul ki, azaz kívánni fogják az alkoholt. Ezért isznak , fogyasztanak sokan alkoholt étkezés után. Tehát az Önök családjában az Édesanyja sem tudta ezt és így lett alkolholista az Édesapja és a bátyja is. De az Édesanyjának az anyja is valószínű úgy főzött és tálalt, ahogy azt az ő anyjától tanulta, s ez generációkon keresztül tart, amíg valaki meg nem tanulja, hogy mit mivel és hogyan, miéyen sorndben kell főzni és fogyasztani! Ez a veszély Önnél is fennáll, mivel Ön is gondolom zömmel is az Édesanyjától ellesett főzési és tálalási "tudományt" alkamazza a mindennapok során. Volt nálam olyan idősebb házaspár, akik azért kerestek fel, hogy a férj alkoholizmusát kezeljem, aztán kiderült, hogy az alkoholistának tartott férj máj értékei jobbak, mint a feleségéé, aki egy csepp alkoholt sem fogyaszt, viszont minden étkeztés után eszeget egy kis sütit, kompótot, gyümölcsöt. Ezek miatt rejtett alkoholista lett belőle, s a mája értékei azért lettek rosszabbak, mert a férje csak etil-alkoholos italokat fogyasztott, de a hölgy gyomrában az etil-alkohol mellett, metil-alkohol is keletkezett, s az sokkal jobban mérgez kis dózisokban is, mint az etil-alkohol!. A metil-alkoholt csak az ipar használja, mert nagyobb mennyiségben vakságot és halált okoz!!!! A hölgy tehát mozgó pálinkafőző volt, azaz napi szinten termelte az alkoholt, ezért slakult ki nála az édesség-függőség. Sajnos ma 10 emberből 90 ember az említett hölgyhöz hasonlóan mozgó pálinkafőző is egyben, s ezért a magyar gasztronómiai szokások a felelősek!!!!!!!!!!!!

Különbséget kell tenni alkohol és alkohol között is. Vannak a természetes erjedásű, hőkezeletlen alkoholok. Ilyen az igazi bor, amely mértékkel fogyasztva egészséges minden vércsoport számára. Ez kb. testsúlytól függően 3 és 5 dcl közötti mennyiség, a nap folyamán több részre elosztva, étkezés előtt fogyasztva. Ha már ezt valaki túllépi, akkor sajnos idegrendszeri problémák kezdődnek nála, amelyek egyre súlyosbodnak, ha nem hagyják abba az ivást. Az agy eépülése elér egy olyan fokot, amikor már nincs visszaút, csak a kórház, majd a temető.
Sajnos a kerekedelmi forgalomban zömmel pancsolt borok vannak. A leg-pancsoltabb borok az úgyneveztt kannás borok, meg az italkimérésekben, csehókban, kocsmákban kimért borok. Ezek minden vércsoport számára ártanak. Sajnos, hogy az alkoholisták többsége az olcsóságuk, és a szinte mindenütt való hozzáférés miatt, ezeket a borokat fogyasztják, nem pedig a palackozott, minőségi borokat. Az igazi vörösbornak, valamint az aszúboroknak klinikailag igazolt gyógító hatásaik vannak.

A sör csak a B-s és az AB-s vércsoport számára lenne fogyasztható, mivel a O-soknak és A-soknak agglutinációs folyamatot idéz elő a vérlemezkékhez kapcsolódó szénhidrát-specifikus alkotóelemeknél. Tehát a sör duplán árt az A-soknak és O-soknak, azaz még kis mennyiségben is, nagy mennyiségben pedig sokkal fokozottabban, mint az AB-seknél és a B-seknél. Azoknál csak akkor árt, ha a napi szinten az egy liter túllépik, de a kevsebb is árt nekik, ha étkezés közben. vagy étkezés után fogyasztják. Étkezés előtt kell minden italt, még a sört is meginni, de a B-sknek is és az AB-seknek is nem egyezerre a napi egy litert, hanem legalább 3 részre elosztva a nap folyamán. Ilyen formában még egészséges is lehet ennek a két vércsoportnak, főleg ha s sörgyártás alapanyagául ro., vagy desztillált, azaz tisztított vizeket használnak. A csapvízzel készített sörök minden vércsoport számára katasztrófát jelentenek a bennük lévő, átlag 100.000 és 150.000 mérgező vegyszer- és gyógyszermaradványok miatt, amelyek az alkohol erejedése során újabb mérgező vegyületekké alakulnak át. Ezt a méésekkel is igazolni lehet. Nem hinni kell tehát, hanem mérni!!!!

Az égetett szeszes italok többsége cukorból készített töményszesz és valamilyen, ismeretlen minőségű vízzel való hígítása plusz mesterséges aromák keveréke. Az ilyen alkoholok még akkor is ártanak, ha természetes aromákkal vegyítik azokat. Vannak a természetes gyümölcsökből, cukor hozzáadása nélkül főzött pálinkák, melyek közül, napi 3-5 centiliter fogyasztása étkezés előtt szintén gyógyhatású. A bodzapálinka gyógyhatása egyenesen szenzációs, de csak ha nem lépjük vele túl a napi adagot. Ha túllépjük, akkor jóból is megárt a sok elve érvényesül, azaz betegségek kezdődnek a mértéket túllépőknél. Vannak természetes és cukorerjedéses alkholban feloldott gyógynövény párlatok, amelyek már gyógyhatással is bírnak, attól függően, hogy milyen gyógynövények párlatait tartalmazzák. Ezekből sem szabad túllépni az ajánlott mnennyiséget, mert akkor nemcsak az alkohol lesz káros a szervezetünkre, hanem a benne lévő drog-anyag is!

Az elején írtam, hogy az alkohol káros az agy és az idegrendszer számára. Magyaroknál ez különösen káros, ugyanis nem kapja meg az agy, az agyműködéshez szükséges anyagokat napi szinten és folyamatosan. Ha az agy nem működik megfelelően, akkor például mértéket sem tud tartani sem az ivásban, sem az evésben, de még más dolgokban sem. A magyar lakosság többsége omega-3 hiányosan étkezik, de nem visz be elegendő B-vitamin komplexeket sem a szervezetébe, holott ezeket napi szinten folyamatosan be kellene vinni. A B-vitaminok ugyanis vízben oldódó vitaminok és hamar kiürülnek a szervezetből, ezért folyamatosan pótolni kellene azokat. Az táplálékaink 2009-ben sajnos már régóta nem tartalmaznak elegendő B-vitaminokat, ezért azt napi szinten, évről-éve be kellene vinni. Őnnek is és a bátyjának is, de a gyermekeiknek is, meg az idősebb rokonaiknak is! Ezt kellene tudatosítani az emberekben!!!!!! Erre sajnálják a pénzt az emberek, de az alkoholra nem!! Ezért, van annyi alkoholista, annyi idegbeteg, öngyilkos, depressziós Magyarországon, mert ilyen a gasztronómiánk. Számunkra a táplálék az üzemanyag, s ha az nem tartalmazza a megfelelő anyagokat, akkor azokat pótlólag be kell vinnünk!!! A hivatalos orvoslás ezt nem támogatja, mert nekik szükségük van a beteg emberekre, különben munka nélkül maradnának! Szerencsére ma már az orvosok közül is egyre többen ébrednek rá a képzésük ebbéli hiányosságaira, de még sok olyan van aki csak a tanultakat szajkózza, mert azt hiszik, hogy nekik mindent jól tanítottak, s nem veszik észre a képzésükben a háttrében is megbúvó gyógyszerlobbi érdekeit.
Kellene szednie még folyamatosan és napi szinten, évről- évre Spirulina és Chlorella algágat, C-vitamint, kelátos szelént, kelátos krómot, arany kolloidot, E-vitamint,Acidophilust,L-karnitint és Q-10-et is. Csak tiszta vizet ihatna és tiszta sót használhatna és a vércsoprtjának megfelelő ételeket kellene fogyasztania, helyes ételtárítással és helyes sorrendben. Ha Ön ezt megteszi a bátyjával és az hajlandó elfogadni az életmód váltást, akkor van esély. Ön sem tud a bátyja helyett gyógyulni, meg megváltozni. Talán ha felkeresnének a rendelőmben, akkor tudnék rá hatni oly módon (pl. bioenergetika), hogy ezt a változást megtegye, elindítsa.

Az idegi- és agyműködést nagyban befolyásolják a környezeti ártalmak, a különböző sugárzások, s az elekroszmog is, ezért helyszíni vizsgálatok is kellenének, műszesres mérésekkel egybekötve, mert sok apró tényező jövet szóba, mint károsító, nehezítő tényező, s ennek is lehetnek generációs tényezői..

Valószínű dohányzik is a bátyja, s ez egy újabb szenvedély-betegség, s újabb egészségkárosító tényező, melyet szintén kezelni kellene, mert gátolja az életmód-váltást. Van tehát mit tenni, neki is, és Önnek is. Csak a szelíd mószerek jöhetnek számításba családon belül, mert a nem szelíd módszereknél a rekaciók kiszámíthatatlanok és akár még családi tragédia is lehet a következménye. A rendőri krónikák nap, mint nap tartalmaznak ilyen eseteket, ezért Ön elsősorban saját magával és a saját családjával törődjön. A bátyját a hivatalos úton köteleztesse alkohol elvonóra, ahol a bőre alá beültetnek olyan tablettát, melynek a hatására nem fogja kívánni az alkoholt. De először a szelíd módszerrel és az álalam leírtkakkal próbálkozzon.

Hasonló terjedelemben írhatnék a kialakulás és függőség lelki okairól is, de ehhez részletesebben kellene ismernem a család, de különösen a bátyja eddig életét, élettörtémetét. Ezért lenne jó a személyes találkozás.
Üdvözlettel: W-V.László

Epekő
2009.02.24. 15:51A kérdés:

Kedves László! Nagyon köszönöm a gyors és számomra igen örömteli válaszát, nem is mertem remélni, hogy kész "receptet" kapok az epekövek eltávolítására! Volna még egy-két kérdésem a kúrával kapcsolatban. Ugye a jelenlegi helyzet az, hogy az epehólyag be van gyulladva. A kúra ilyenkor is elkezdhető? Aztán: a 3 nap alatt desztillált vizet sem szabad fogyasztani? A bélöblítéshez a desztillált vizet fel kell-e forralni, majd visszahűteni, vagy elég csak melegíteni? Érdeklődtem, a hozzánk közeli patikában 2 liter desztillált víz flakonnal 750 Ft. Ez reális ár vagy Ön tud esetleg ajánlani olyan helyet, ahol kedvezőbb áron beszerezhető? S végül: ezek a 7-10 mm-es epekövek el tudnak távozni anélkül, hogy attól kellene tartani, hogy esetleg beszorulnak az epevezetékbe? Egyedül csak ez a dolog aggaszt egy kicsit, de ha megerősít, akkor mihamarabb bele is vágnék! Köszönöm válaszát! Szép napot kívánok! V. Krisztina

A tanácsadó válasza:

Kedves Krisztina!
Desztillátvizet mindíg lehet inni, mert az is tisztít és old, tehát a lékúra alatt is. A bélöblítéshez nem kell forralni a desztvizet, csak fel kell melegíteni! Reális az ár, de lehet venni 60 ezerért házi vízdesztillálót ( info@vizdesztillalo.hu)és fél év alatt bejön az ára. Azzal csak 30 Ft-ba kerül egy liter.
Nem fog beszorulni az epekő, mert már az epehólyagban szétmorzsolódik a lékúra hatására. Az Önétől sokkal nagyob köveket is el lehetett hajtani. Az enyémek is nagyobbak voltak 16 évvel ezelőtt, mégis elmentek. Ha fél, akkor összehúzódhat az epevezeték. Szerezzen be Cystenal cseppeket és azt is szedje a kúra alatt, mert az ellazítja az epecsatornákat és azok jobban ürülnek.
Üdvözlettel: W-V. László

Epekő elhajtása természetes mószerrel
2009.02.23. 21:34A kérdés:

Kedves László! Nemrégiben ezeken az oldalakon kértem tanácsot epepanaszokkal kapcsolatban, túl egy epehólyag-gyulladáson. Azért írok most ismét, mert azóta újra begyulladt az epehólyagom, de most ultrahangvizsgálat is történt, ami azt állapította meg, hogy a gyulladt epehólyagban számos 7-10mm-es kő és nagy mennyiségű besűrűsödött epe található, de szerencsére az epevezeték és a szomszédos szervek (máj, hasnyálmirigy) nem érintettek.Szeretném megkérdezni, hogy van-e olyan természetes módszer, ami segíthet a kövek feloldásában, és kíváncsi lennék, mit gondol az epehólyag-eltávolító műtétekről? (Amit én szeretnék elkerülni.) Vagy ebben a helyzetben Ön szerint is szükséges a műtét?Esetleg lehetséges, hogy az Ön által megadott életviteli/táplálkozási irányelveket követve a szervezet e tekintetben is bizonyos idő elteltével regenerálja önmagát (feloldja az epeköveket??...)?Továbbá lenne még egy olyan kérdésem is, hogy egy ilyen epeprobléma befolyásolhat-e egy Colonix-szal tervezett tisztítókúrát? Egyáltalán nekem a körülmények függvényében szabad-e?Köszönettel: V. Krisztina

A tanácsadó válasza:

Kedves Krisztina!
Természtes úton úgy lehet a köveket eltávolítani, hogy 3 napig be kell tartnai az alábbiakat.
Minden reggel bélmosás 38 C-os, 1,7 liter desztilláltvízzel, reggel 5 és 7 óra között, négy napon keresztül.
Három napig nem ehet ihat semmit, csak frissen préselt almalevet, de abból akár napi 6-7 liter is!!
3. nap este 19 órára odakészít az asztalra, 3 dcl frissen présel citromlevet és 3 dcl oliva extra szűz olajat. 19 órakor kezdje el és 10 percenként is mételje meg, amíg az olaj és a citromlé el nem fogy, az alábbiakat: 3 evőkanál citromlevet és 3 evőkanál oliva olajat össze kell keverni és a szájban sokáig ( egy-két perc) zubogtatva le kell nyelni. Ezt kell 10 percenként megismételni, s közben a májára kell tenni egy zacskó forróvizes tömlőt, vagy forró homokot, vagy más meleg pakolást, melyet cserélni kell, hogy mindíg kb 42 - 45 fokos legyen a májra tett pakolás, vagy burkolás. Elektromos melegítőpárnát nem javasolok, az elektroszmog miatt!! Ha elfogyott a citromlé és az olaj, akkor pihenjen le. Reggelé 5 és 7 között adjon ismét beöntést magának és mint minden beöntést próbálja meg a belekben tartani minél hosszabb ideig. Amikor már nem tudja tartani, akkor üljön a Wc-re, de ne húzza le, amikor végzett, hanem nézze meg mi jött ki Önből. Ekkor látni fogja a felpuhult, kicsit szétmállott epeköveket.
Ez a módszer még eddig mindenkinél (nálam is!) bevált.
Vágjon bele minél előbb!
A Colonixes kúrát utána csinálja meg, ha még szükséges.
Majd elfelejtettem a bélmosásnál desztilláltvizet szabad csak használni és patikai sóval meg kell sózni, alkalmanként 2,5 dkg-ot kell benne feloldani.
Üdvözlettel: W-V.László

Ekcéma és szoptatás
2009.02.22. 10:15A kérdés:

Kedves László!A tanácsát szeretném kérni. Leginkább a jobb kezemen ekcéma található, kb. 4 hónapja. A bal kezemen most kezdődik. A jobb kezemen mostanra már nemcsak hogy pikkelyszerűen hámlik, extra száraz, hanem néha sebes is, ill. vagy vízszerű folyadék szivárog vagy mézszerű, ragacsos. Egyébként a jobb petefészkemen val. vérrel teli kis ciszta található, és ureaplasma fertőzésem is van, holnap megyek vissza a második kontrollra. Még szoptatok (már keveset, két és fél éves a kisfiam), ezért nem kezeltek antibiotikummal, ill. egyfélét kipróbáltunk, de már egyszer a kontrollon pozitív volt az eredmény, a szoptatás miatt csak egy fajta gyógyszert lehet szedni.Mit tanácsol? Kérem írja le, hogy mi a véleménye, miket szedjek. Összefüggésben lehet az ekcéma a fertőzéssel? Kb. ugyanakkor alakultak ki.Válaszát nagyon köszönöm,Üdvözlettel,Erika

A tanácsadó válasza:

Kedves Erika!

A tej, a vér és a vizelet között csak két-két molekulányi különbség van, minden emlősnél, s így az embernél is. A természet törvényei szerint addig kell szoptatni az újszülöttet, amíg az el nem éri a születési súly háromszorosát. Ha eléri az újszülött ezt a súlyt, akkor minden emlős átszoktatja a picinyét a fajra jellemző táplálékra. A vakond a vakondéra, az elefánt az elefántéra, a marha a marháéra, az embernek meg rá kell szoktatni a helyes emberi táplálkozásra, nem pedig más állat tejére és tejtermékére.
Én a hosszútávú szoptatás híve vagyok, de az ennyire hosszútávúnak nem. Azért nem, mert a két és fél éves gyerek egyszeri szopási mennyisége nem azonos a két és fél hónaposéval. Az Ön emlői túl vannak terhelve, s mivel a vérből lesz az emlőmirigyek átalakításával az Ön teje, ezért felborul az egész péazmarendszere. Ezt mutatja már a cisztája és az ureaplasma fertőzése is (ilyen nagyarányú felhasználás mellett nem tud elegendő ellenanyagot termelni a szervezete a megfelelő védekezéshez). De ezt mutatja az ekcéma megjelenése is, ugyanis így szabadul meg a szervezete azoktól a méreganyagoktól, amelyet megpróbál kiválasztani az Ön által bevitt táplálékokból, meg folyadékokból, hogy a teje tiszta legyen. Ez is egy természetes folyamat része.
Tehát nemcsak az emlői, hanem az immunrendszere és a szervezet is túl van terhelve a hosszútávú szoptatás miatt. Ha Ön desztillált, vagy reverz ozmózisos eljárással szűrt és tisztított vizet inna csak és ezzel is készítené az élelmiszereit (otthon sütné a kenyeret és péksüteményt, nem pedig a péknél, 130.000 (!)szennyező anyagot tartalmazó csapvízből készítettet fogyasztaná!!!!), továbbá nem enne tejet és tejterméket, cukros ételeket, valamint helyes ételtársítással, szigorúan betartaná a vércsoport szerinti táplálkozás szabályait és az alapanyagok tekintetében törekedne a bio minősítésre, akkor nem lenne semmi gondja és még 4 éves koráig is szoptathatná a gyermekét. A környezeti ártalmakat, az elektroszmogot, a mobilszmogot,stb. meg a mikrohullámú sütő ártalmait is bele kell kalkulálni a előidéző okokba!!! Tudok segíteni az ellenük való védekezésben, hatástalanításban is!
Szed-e New Life, vagy más szoptatást elősegítő táplálék-kiegészítőt és mennyit? Szed- e alga készítményeket? Szed-e omega-3-at, C-vitamint, B-Complexet? Szed -e pro- és prebiotikumokat és helyes sorrendben szedi- e azokat?.
Kellene a valamennyi említettet szednie, napi rendszerességgel!! Ha látnám a leletét, meg tudnám a vércsoportját, akkor pontosan össze tudnám állítani az adagokat. Kérem, ha tud, keressen fel a rendelőmben a leleteivel.
Az ezüst kolloidot addig is javasolnám alkalmazni, külsőleg rá permetezni, naponta többször is az ekcémás felületekre, valamint belsőleg napi 5 centilitert, napi egyszer, 10 percig a szájban zubogtatva, majd lenyelve alkalmazni. C-, és B-Complex vitaminok nagy dózisban való szedését, valamint Spirulina és Chlorella algák (1x1 étkezés előtt mindegyikből) szedését is azonnal kezdje el, valamint szedjen napi 3x2 Acidophilust, étkezés előtt!
A betegsége akkor alakult ki, amikor már kimerült a szervezete és abba kellett volna hagynia a szoptatást, vagy meg kellett volna erősíteni az immunrendszerét!!
Tanácsom még, hogy nem csak az intim együttlétek után, hanem az előtt is kellően tisztísák meg mindketten, főképpen a behatoló, a nemi szerveiket, ugyanis ezúton is összeszedhet fertőzéseket, ha nem is nemi fertőzések azok.
Üdvözlettel: W-V.László

A tanácsadó: Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 

Bejelentkezés

Videó ajánlatunk

Biofizikai állapotfelmérés felsőfokon
A videóhoz kattintson a képre!

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Hírlevél fel/leiratkozás

Találkozzunk a Facebookon is!

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés