Tanácsadóink

A tanácsadó: Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 
Candidiázis
2010.10.10. 20:22A kérdés:

Tisztellt László!Előszö is köszönöm , hogy válaszait olvashatom és fontos információhoz juthatok.Már voltunk az Ön rendelőjében a lányom pajzsmirigyproblémálával kapcsolatban, ami mársokat javult.Most én voltam egy vércsepp elemző vizsgálaton. Sajnos az eredmény: magas élesztőgombajelenlétére utaló morfológia. Én is láttam a kinagyított képét, és a vörösvértesteket, ami nekem ráadásul ellipszis alakú,_ erről ugyan már tudtam, orvosi vizsg. során megállapították- de a legnagyobb gond a vértestek között látható gombák.Azért aggódom, mivel 2010-ben mellrákkal műtöttek, és mostanában olvastam, hogy a rákkialakulásában belejátszik a candida.Milyen gyógymodot javasolna nekem.Most 50 éves vagyok, Probioflórát , bérescseppet , szedek már több hónapja Ennek ellenére haspuffadást már régóta tapasztaltam és jelenleg is fennáll.Gondolom a candida elszaporodása miatt. Válaszát nagyon köszönöm! Tisztelettel: Ági

A tanácsadó válasza:

kEDVES ÁGI!
NE AGGÓDJON, MERT AZ AGGÓDÁS MAGA IS MEGBETEGÍTI!!!!
Ha a vércsoportja szerint táplálkozna és kerülné a margariint, a tejet és tejtermékeket, valamint a vércsoportjának nem megfelelő húsokat, akkor erősebb lenne az immunrendszere. Naponta 3-szor zubogtasson 5-5 centiliter ezüst kolloiddal 10-10 percig, majd a zubogtatás után nyelje le a maradékot. A ProbioFlora-ból 3x2-őt szedjen étkezés előtt. Tiszta vizet igyon és patikai sóval bátrabban sózzon, mert a Candida nem szereti a sót! Sok C-vitamint szedjen és szedjen B-Complex vitamint is, valamint komplex táplálékkiegészítőket is ( Calcium Active, Every One).
Használjon mindenhez erjedésgátló fűszereket ( kurkuma, majoranna, kömény, stb). Én nem szedném a Béres cseppet, hanem helyette 2 óránként meginnék két-két decl desztillált vizet.
Kenyeret és péksüteményeket csak pirítva egyen. Édesítésre csak Steviát használjon!
Igyon rendszeresen zöld diólevél teát is, desztilláltvízzel készítve azt.
A gombák szeretik a savas szervezet lúgosítson szuperoxigénezett vízzel, és nyers zödségekkel, kölessel.
Szeretettel: W-V.László

Légzésfigyelő
2010.10.04. 19:59A kérdés:

Tisztelt Weixl-Várhegyi László!Az előzőekben olvastam egy hölgynek adott válaszát a respisense légzésfigyelővel és az EMF harmonizálóval kapcsolatban. Azzal a kérdéssel fordulnék önhöz, hogy ez a harmonizáló szükséges-e a matrac alá helyezhető légzésfigyelőkhöz is? Nekünk Angelcare 2 panelos légzésfigyelőnk van. Ehhez szükséges és ha igen akkor mindkét panelra kell ragasztani egyet-egyet? Vagy a magára a készülékre kell ragasztani? A készülék a babától 50cm-re van. Ez jó így? e-mail címem: mariann_dobrocsi@freemail.huVárom mielőbbi válaszát, amit előre is köszönök!Tisztelettel:Keléné Dobrocsi Mariann

A tanácsadó válasza:

Kedves Mariann!
Helyesen tippelt, ugyanis mindkét panelre, és a készülékre is kell ragasztani egy-egy EMF-et, mert túl közel van a babához!! Így a teljes frekvenciasáv le van védve, s ez már 95 %-os védettséget ad!
Egy baba immunrendszere még gyenge az ilyen hatások kivédéseire, s ezek a babához közeli fémtárgyak, szegek, facsavarok, stb. tranziens hatásait is semlegesítik, ugyanis nagyon kell védeni egy gyorsfejlődésben lévő szervezetet, mert ebben a korban nagyon gyors a tömegnövekedés a babáknál.
Üdvözlettel: W-V.László

Alzheimer-kór
2010.10.02. 16:07A kérdés:

Tisztelt Várhegyi László!Kérdésem a következő: mit lehet tenni kezdődő Alztheimer-kór esetén ??63 éves nő vagyok, vércsoportom B+Tisztelettel várom válaszátMariann

A tanácsadó válasza:

Kedves Mariann!
Egyidősek vagyunk, de nem mindenki Alzheimer-kóros ebben a korban. Az Alzheimer-kór kialakulásában nagy szerepe volt a mi korosztályunkban a menzákon, munkahelyi étkezéseknél a sok-sok alumínium kondérban főzött étel,alumínuim lábasok, alumínium teafőzők, alumínium fazekak, stb. meg a sok-sok alumínium evőeszközzel való evés ( villa, kanál, kiskanál, stb). Aztán ott vannak a közforgalmú járművek alumínium kapaszkodói, amelyekből a kezeken keresztül is van alu-szennyezés a szervezetben! Mi akik katonák is voltunk, még nagyobb alumínium szennyezést kaptunk. Nagyon sok alumínium szennyezést kapnak, azok, akik dobozos söröket és egyéb más "üdítőket" fogyasztanak, mivel ezekből is jut át ebből a fémből a szervezetbe. Ugyancsak felelősek az alu-szennyezésért az alufóliák, amelybe a háztartásban is sok élelmiszert, szendvicset csomagolnak, de ebbe vannak csomagolva a csokoládék,egyes kávéporok, őrölt kávék, fogkrémek tubusai és más tubusok (majonéz, piros arany, stb) a gyorslevesek, de még folytathatnám a sort. Az alumínium hasznos fém, de egyben veszélyes is, nemcsak az Alzheimer-kór miatt, hanem például a tegnapi vöröiszap tározó gátszakadása miatt is. Egykori metallográfus mérnökként tudom, hogy az lukohóknál dolgozók milyen nagy arányban szenvednek ebben a betegségben, s nem is véletlen, hogy korengedményesen nyugdíjazták őket, s mégis alacsony az átlagéletkoruk. Szerencsére én csak a vasakkal foglalkoztam a metallgoráfiai laborban.
A kérdésére tehát az első válasz: Kidobni minden alu tárgyat a környezetéből és tilos a továbbiakban olyan élelmiszereket fogyasztani, amelyek alu-tartalmú csimagolásban vannak!! Közlekedési eszközökön részesítse előnyben a műanyag fogantyúkat (izzadó kéz esetén abból is van méreganyag felszívódás a szervezetbe!). Ha alu fogantyú van, akkor kesztyűben fogódzkodjon, vagy üljön le, mert soká lesz még 80 éves, hogy élből átadják Önnek az ülőhelyet!
Fizikai ok még az is, ha sokat van a teste, de különösen az agy elektroszmogban, vagy sokat mobiltelefonál valaki, de nagyon árt nemcsak a mikrohullámú sütőben készített, vagy melegített étel, hanem, maga a mikrohullámú sütőből kiáradó mikrohullámú sugárzás (műszerrel ez még 50 méterrel távolabb is mérhető!!!!), melyek mindegyike nagyon árt az agynak, az agysejteknek, de az egész szervezetnek is, s így gyengíti az egész szervezet immunrendszerét, amely arra lenne hivatva, hogy kivédjen minden szervezetet ért káros hatást.
A második válasz, tehát: Az elektroszmog mentesítés, vagy a kivédése, a mobil- és dect telefonok kidobása, vagy levédése, a számítógép levédése, a mikrohullámú sütő bizományiba adása, stb. Tégla tömbház esetén (itt előnyben vannak a panel lakások, mert a panelek beton vasalása Farady kalitka szerűen árnyékol a szomszédból átjövő káros sugárzásoktók, s ezeket is mérésekkel lehet igazolni), mert a tégla, legyen az bármilyen anyagból, nem árnyékol, hanem "átengedi" még a távolabbi szomszédoktól jövő káros hatásokat, sugárzásokat is! Ezekről az én és mások tollaiból származóan olvashat bizonyítékokat tartalmazó írásokot, ezen a honlapon! A hivatalos álláspontot képviselők tagadják ezekez az ártalmakat, mi meg mérjük!! Egyik szlogenem, hogy: "Nem hinni kell, hanem mérni!" Mint hivatalos, és 18 éves gyakorlattal rendelkező gyógyítással foglalkozó, elmondhatom, hogy nagyon gyakran találkozom ezekkel az elektromos- és rádiófrekvenciás-, s újabban a digitális sugárzások egészségkárosító hatásaival. Jómagam is ezért viszek be minden nap 20.000 mg feletti C-vitamin mennyiséget a szervezetembe, hogy még az utcán, a villamoson, metrón, trolin, villanyvonatokon ülve is meg legyen a megfelelő védelmem ezektől az ártalmaktól, s otthon a készülékeim és a lakásom is le van védve különböző harmonizálókkal, árnyékolókkal. A gyógyulás - ami ebből a betegségből nagyon hosszadalmas és lassú folyamat- érdekében tehát Önnek is le kellene védenie magát és sok C-vitamint kellene bevinnie a szervezetébe, nyújtott felszívódású, jó minőségű ( Vitamin Station termék) C-1000-sekkel és természetes C-vitamin tartalmú, desztillált vízzel készített, aszkorbinsavval dúsított italokkal.
Kellene szednie a szelént és cinket, valamint lefekvéskor a Melatonint, mint megújulást, sejtregenerációt biztosító anyagokat. Az agyműködés fokzása, regenerációja miatt nagyobb dózisban kellene szednie a B-Complex vitamint, plusz B1-el kiegészítve, a Q-10-et, a Q-1 -et, az L-Carnitint, az omega-3-at, az E-vitamint és a Lecithint. A Máj és a vese méregtelenítő funkciójának megerősítése céljából desztilláltvizet kellene innia, s azzal készíteni az ételeit, patikai NaCl-el kellene mindent sóznia, s egy kicsit sósabban kellene étkeznie!! Szükséges lenne több hidegen sajtolt olaj ( szőlőmag, bio szója, kendermag, lenmag, mandula, dió), nyers céklalé, Lícium, vagy Goji gyümölcs, ezerjófű tea, csalántea, napi szintű fogyasztására. Sok-sok Chlorella táplálékkiegészítőt (kiviszi a fémes lerakódásokat, amelyek nem a sejtekben vannak), meg Spirulinát is kellene fogyasztanai, meg Chí-tapaszokat kellene alkalmaznia talpon, májnál,tarkón, haomlokon, fül mögött, stb., amelyek meggyorsítanák a fémek, nehézfémek eltávolítását a szervezetéből. Vércsoport szerint vegetáriánusan kellene étkeznie, helyes ételtársítással, de tilos minden margarin és azzal készült étel, s ugyanez vonatkozik a tejre is, de csak a szarvasmarha tejére!
Ha megkeresne a leleteivel a rendelésemen, akkor konkrétabb és részletesebb terápiát tudnék összeállítani a gyógyulás érdekében, Csak akkor van erre esélye ekkor is, ha részletesen és pontosan megcsinál mindent a gyógyulása érdekében és akar is gyógyulni, ugyanis a lelki oka a betegségének az, hogy valamit nem tud megbocsájtani, elfelejteni és ezért kapott egy olyan betegséget, amely ezt akkor is lehetővé teszi, ha Ön nem akarja!!A gyógyulást hozza ez esetben a megbocsátás, a régmúlt dolgok fel nem emlegetése, mert különben a legszuperebb módszerekkel sem fog menni a gyógyulás. Először tehát a lelki okokat kell megszüntetni, tisztába tenni és utána jöhet a testi terápia. Ha a kettő együtt van, akkor gyors gyógyulás várható!
Üdvözlettel: W-V.László

Parlagfű
2010.09.28. 11:14A kérdés:

Tisztelt Várhegyi Úr!!A válaszleveleiben olvastam a parlagfű jótékony hatásairól, ezért ebben kérném a segítségét, hogy az őrleményt hogyan készítsem el! Sajnos október van, ezért a zsenge hajtásokat már csak tavasszal tudom leszedni, de addig is tudna javasolni elfogadható áron, hiteles tiszta beszerzési forrást?? Üdv: Major Tünde

A tanácsadó válasza:

Kedves Tünde!
Ha egy füvet levágunk, akkor újból kihajt és az a hajtás friss és zsenge. Ugyanígy van ezzel a parlagfű is, még akkor is ha szeptemberben kaszálták le. Lehet tehát most is gyűjteni, de lehet a le nem kaszált erős szárú parlagűnek most is leszedni és leszárítani a leveleit, vagy a felsőbb zsenge szárrészét. Az úgynevezett "öreg" parlagfűnek érettebb a hatása, ezért abból kevesebb kell, de az is jó. Szedhet tehát októberben is parlagfüvet télire.
Tiszta parlagfüvet, porított változatban senki sem forgalmaz mindeki által hozzáférhető módon, akiknek meg több van azok saját és családi célra használják fel, ezért nem értékesítik. A Super Greens nevű por viszont beszerezhető a bioboltokból is, s ennek egyes források szerint 80 %-a parlagfű por!. Elég dárga termék, meg nekem az a bajom vele, hogy több más zöld port is tartalmaz, amelyek közül nem mindegyik vércsoportspecifikus.
Üdvözlettel: W-V.László

Vércsoportok és a táplálékkiegészítők
2010.09.27. 10:04A kérdés:

Tisztelt Várhegyi Úr! Az lenne a kérdésem, hogy nem gond, ha a Vitamin Station egy-egy terméke olyan összetevőből készül ami ártalmas az ember vércsoportja szerint? Attól lehet szedni? Például a C1000 citruskivonatában lehet, hogy narancs is van, az EveryOne-ban meg biztosan, aztán tejből kivont kalcium, húsból kivont B-vitamin. Ezek pedig az A-soknak nem jók. Vagy akkor EveryOne helyett Vital-A mondjuk jobb lenne? A C1000-re nincs viszont ötletem, hogy lehetne kiváltani. Vagy olyan kicsi mennyiségekről van itt szó, hogy ezek meg sem kottyannak a szervezetnek a kivonási eljárás után? Köszönettel: Goldie

A tanácsadó válasza:

Kedves Goldie!
A Vitamin Station egyike azon táplálékkiegészítőket forgalmazó cégnek, amely nyilvánosságra hozza, hogy mely terméke milyen összetevőkből készül. Ez jó, mert ezért hiteles és megbízható! A Cali Vita is egy ilyen cég, de ennél a benfenntesek tudhtaják csak az adott összetevő származási helyét, ha nem egynemű termékről van szó, az átlag fpogyasztók nem.
Ha Ön A-s, akkor nyilván a Vital A készítmény Önnek a legmegfelelőbb, mert abban pontosan olyan arányban és olyan mennyiségben vannak az öszetevők, amilyen arányban egy A-s vércsoportúnak kell. Az Every One, a Senior Formular, vagy a Full Spectrum, vagy a Calcium Active, de még sorolhatnám több cég egy-egy termékét is, azért jó minden vércsoport számára, mert az összetevőik, bármiből is vonták ki azt ( tej, narancs, stb) olyan tiszta kivonatok, amelyek nem tartalmazzák, már az adott alaptermékre jellemző lektineket, amelyek a nem megfelelő vércsoportúaknál agglutinációt idéznének elő. Ezért nem kelle félnie a C-vitaminnál a narancs-kivonattól.
Vannak olyan termékek is, amelyek még tartalmaznak bizonyos mennyiségű lektint az alapanyagból (pl. az omega-3-ak) de az általában jó mindegyik vércsoport számára, vagy pedig ahogy Ön is írta olyan kis mennyiségben tartalmaznak ártó lektint, hogy azzal könnyedén megbirkózik az immunrendszer, azaz " meg sem kottyannak a szervezetnek a, kivonási eljárás után".
Azok a termékek viszont, amelyek egy- egy alapanyagból sokat tartalmaznak, vagy teljesen egy adott termékből vannak (pl. Alfalfa-lucerna, Aloe-Vera- aloe, Kombucha-gomba,stb), azok már nem jók minden vércsoport számára, csak azoknak, akiknél nem okoz agglutinációt. Ön tehát a VS Alfalfa termékét, mivel A-s nyugodtan fogyaszthatja.
Remélem tudtam segíteni abban, hogy ezentúl ki tudja majd választani az Ön számára megfelelő táplálékkiegészítőket.
Üdvözlettel: W-V.László

A tanácsadó: Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 

Bejelentkezés

Videó ajánlatunk

Biofizikai állapotfelmérés felsőfokon
A videóhoz kattintson a képre!

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Hírlevél fel/leiratkozás

Találkozzunk a Facebookon is!

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés