Korolen, a fáklyagyújtó

Bennünk is rejlik egy fáklya, amit szeretnénk lángra lobbantani. Valahol mélyen, legbelül tudjuk, merre vezet szívünk útja, mert mindnyájunkban ott pislákol az isteni szikra ragyogása.

Ám többnyire a legkülönbözőbb módszerekkel fékezzük magunkat, noha érezzük bensőnkben a kihasználatlan lehetőségeket. Hajszoljuk az elismerést, a sikert, és bár lépten-nyomon eredményeket mutatunk fel, nem vagyunk elégedettek. Ha Ön is úgy érzi, hogy képtelen megállni, és jóllehet rengeteg munka és teendő veszi körül, elveszíti minden akaratát és hitét, akkor legyen óvatos – és kezdje el szedni a KOROLEN-t. Vagy menjen el táncolni. Legjobb esetben vágjon bele mindkettőbe!

A KOROLEN igazi orvosság lehet azok számára, akiknek meg kell állniuk egy pillanatra, hogy megértsék: a stabilitás, az alap, amire annyira vágynak, ott van bennük.
A KOROLEN igazi orvosság lehet azok számára, akiknek meg kell állniuk egy pillanatra, hogy megértsék: a stabilitás, az alap, amire annyira vágynak, ott van bennük. A KOROLEN képes az élet valóban fontos szempontjaira irányítani az ember figyelmét. teremtő energiát egy helyre koncentrálja, ezzel oldja a kapkodást, a türelmetlenséget. És Önt már semmi nem tudja megállítani, elhiszi, hogy kivirágozhat és szépségével beragyoghatja az egész univerzumot.
A KOROLEN a Tűz elemhez tartozik a pentagramban, és éppen a Tűznek köszönhetjük a motivációt, a lendületet, segítségével lépjük át az akadályokat, lebontva a saját határainkat. A Tűznek nagyon erős jang ereje van, és ennek révén közvetlen kapcsolatba kerülünk az archetípusos teremtő energiával, amely a gerincoszlopunkon emelkedik felfelé. Ha a Tűz fellángol bennünk, azt biztosan megérezzük! Egyszerűen fantasztikus! A KOROLEN szedésekor, akár egy áttáncolt hétvége után, kigyúlhat bennünk a fény. Megértjük, azért teremtettünk erre a bolygóra, hogy éljünk és megtapasztaljuk az élet szépségének leírhatatlanul édes érzését. Ez a lélek tüze. Máshová nem is irányíthat minket, mint a megvilágosodáshoz.
Engedjük ki a tüzet
A KOROLEN világosságot gyújt az elmében, jótékonyan hat depresszió ellen, és főleg a függőséggel járó viselkedési mintákra való hajlamot törli. Átjárhatóvá teszi a testet, megszünteti az akadályokat az életenergia előtt. Segít megérteni, hogy az én a szeretet és a szépség forrása… Próbálja ezt többször egymás után hangosan kimondani elalvás előtt, és ha nehezen jönne álom a szemére, csepegtessen egy csepp KOROLEN-t a nyelve alá. Meglátja, segít elaludni, mert megnyugtatja az elmét. Ugyanezen oknál fogva támogat bennünket a különböző vizsgahelyzetek és más kihívások leküzdésében is.
A nyitott szív és a ragyogóan sugárzó szem előtt ugyanis maguktól ledőlnek az akadályok.

Tereza Viktorová

További információ az Energy cég honlapján és az Energy menüpontunkban. Ugyanott ingyenes orvosi és természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.

(x)