Nyári vírusra is Energy

Legutóbbi nyaralásunk egyszerűen fantasztikus volt: tenger, napsütés, szórakozás, táborozás Spanyolországba. Még az AUDIRON-t és a DRAGS IMUN-t is a szekrényben hagyhattuk, mert senkinek nem fájt a füle, és senkinek sem gyulladt be a bőre. Főleg a DERMATON OIL-t használtuk a napégette sebekre, a SPIRON-t pedig illatosításra és fertőtlenítésre.

Mindkettőre igencsak szükség volt az apartmanomban, ahol állandóan nyüzsgött a sok gyerek. Folyton csak kérdezgettek: „Minek van itt ennyire jó illata?”. Ez eszembe juttatta az iskolai napokat, mert az iskolában is mindig azzal kezdtem a napot, hogy fújtam egy kis SPIRON-t a tanáriba.

A szünidő ragyogóan telt, ám a munka előtt két héttel ledöntött egy rettenetes vírusfertőzés. Bár nem dohányzom, sőt azt sem tudom, milyen íze van a cigarettának, úgy köhögtem, mintha napi két dobozzal szívnék. Szörnyű nátha társult hozzá, ráadásul a szám megtelt herpesz kiütéssel.

Bárhova utazom, mindig magammal viszem az ENERGY készítményeit. A telken töltött magányos napjaimban is kéznél volt a GREPOFIT, elkezdtem hát szedni, mondhatni „ló dózisban”. Az első 3 napban 6 óránként vettem be 2 kapszulát. A hatást FLAVOCEL-lel és naponta 3-szor adagolt VIRONAL-lal erősítettem. A számon megjelent herpesz kiütéseket SPIRON-nal fújtam be, és CYTOVITAL krémmel kenegettem. A kúrát teával és jó kedvvel egészítettem ki, mégiscsak szünidő volt!

És lássanak csodát: a vírustámadás az első 3 nap után enyhülni kezdett, utána pedig minden egyre csak jobb lett.

Alice Dohnalová
Karlovy Vary

További információ az Energy cég honlapján és az Energy menüpontunkban. Ugyanott ingyenes orvosi és természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.

(x)

Ha érdekli a téma, ajánljuk figyelmébe az alábbi cikket is:

Mezei kakukkfű: illatos, gyógyító, finom