Mi kell nekünk nyáron?

Akik nyáron megengedhetik maguknak, hogy a napon heverésszenek és ne kelljen dolgozniuk, azok idén igazán szerencsések lesznek. A Föld Disznó szülöttének ugyanis leginkább arra van szüksége, hogy ne legyen számára semmi kötelező. Ám nem mindenkinek van ekkora szerencséje, legtöbbünknek nyáron is meg kell birkóznia a kimerültséggel, fáradtsággal.

Megterhelt veséink az év felének elteltével pont abban a pillanatban nyújthatják be a számlát, amikor egyáltalán nem számítunk rá. Rengetegen dolgozunk klimatizált helyiségekben, megfeledkezünk a megfelelő mennyiségű folyadék beviteléről, és alábecsüljük az anyagi létünk fölött uralkodó hőség pusztító energiáját.

Amire szükségünk van: FYTOMINERAL

A meleg és a legyengült veseműködés kombinációja fáradtság, kimerültség, nyári torokgyulladás és kedélyállapot-ingadozás megjelenéséhez vezethet, ha nem vagyunk eléggé elővigyázatosak.

Első számú választásunk idén nyáron éppen ezért a FYTOMINERAL. Csepegtessünk minden reggel 20-30 cseppet belőle 1,5 liter vízbe, és ha lehet, ezt az életmentő elixírt még a délelőtt folyamán igyuk meg, hogy szívünk, aktivitása csúcsán (11-13 óra), már hígított vért pumpáljon az ereinkbe.

Amire szükségünk van: DRAGS IMUN

Ha nagyobb a hő energiája, nagyobb a gyulladások kialakulásának veszélye is a test belsejében és annak felszínén. A külső gyulladásokra természetesen hatékony segítséget nyújthat az ARTRIN, ám a leguniverzálisabb gyulladásellenes készítmény kétségkívül a DRAGS IMUN.

Ez a készítmény külsőleg prímán alkalmazható a különböző eredetű gyulladások kezelésére. A DRAGS IMUN bármilyen kisebb-nagyobb sebre is kiváló. Egyfajta második bőrréteget von a sérült terület fölé. A viszkető szúnyogcsípések is gyorsabban gyógyulnak a „sárkányvérnek” köszönhetően. Ha afta kínoz minket, öblögessünk vele, ha hüvelyi fertőzésünk vagy aranyerünk van, készítsünk belőle ülőfürdőt. A DRAGS IMUN valódi elsősegélyt nyújtó, univerzális készítmény!

Amire szükségünk van: béke és nyugalom

Nem maradt más hátra, mint hogy rengeteg szabadidőt, örömöt, pihenést és kevés feladatot, kötelezettséget kívánjak Önöknek a nyári hónapokra. Vegyenek példát a Föld Disznóról, és ne hajtsák túl magukat. Az élet nem futóverseny! Heverésszenek nyugodtan, érezzék jól magukat! Iszogassák a FYTOMINERAL-os vizet, és a problémákra legyintsenek nagyvonalúan a malacka csülkével, vagy küldjék rájuk a „sárkányt”, majd ő elbánik velük. Higgyék el, a most felhalmozott energia jól fog jönni az év következő részében!

Tereza Viktorová

További információ az Energy menüpontunkban és az Energy cég honlapján. Ugyanott ingyenes orvosi és természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.

(x)

Ha érdekli a téma, ajánljuk figyelmébe az alábbi cikket is:

Fehérjék forrása az Energytől