Csodás lett a problémás bőr

Sokáig kutattam valamilyen jó megoldás után, ami rendbe hozhatná a problémás bőrömet, amely a gyakori utazgatások és folytonos környezetváltozás miatt kimerült és elfáradt. Az arcomat és államat grízes dudorok lepték el, a bőröm felszíne egyenetlenné vált, nagyobb puklik is képződtek. Mivel nem szeretek sminket használni, a bőrhibáimat nem tudtam elfedni.

Anyukámmal, aki kozmetikus, és munkája során sokat használja az ENERGY készítményeit, elkezdtük próbálgatni, mely termékek kombinációja lenne számomra a legmegfelelőbb. Nagyon fontos, hogy a bőrt először alaposan meg kell tisztítani, el kell róla távolítani minden szennyeződést. Az arcomat minden este megtisztítottam VISAGE OIL-lal és VISAGE WATER-rel. Az alapos tisztítás után egy pipettányi AUDIRON-t csepegtettem egy vattakorongra, és áttöröltem vele az arcom, hogy a bőröm tökéletesen megszabaduljon minden szennyeződéstől. Ezt a folyamatot reggel is elvégeztem, mert a bőrt az éjszakai lerakódásoktól is meg kell tisztítani. Végül felvittem az arcbőrömre a DROSERIN-t, amelyet a CYTOVITAL krémmel váltogatva használtam. Hetente 1-2 alkalommal arcpakolást is alkalmaztam (lásd lejjebb), amely többek között gyengéd bőrradírként is szolgált. Ezt a kúrát az AUDIRON és az arcpakolások használatával egy hónapon át végeztem. Az eredmény rendkívül látványos volt!

Arcpakolás recept

Tegyünk egy tálkába 2 kapszulányi CYTOSAN-t, 1 kapszulányi PROBIOSAN-t, csepegtessünk hozzá 1 pipettányi DRAGS IMUN-t, 5 csepp AUDIRON-t, adjunk hozzá 5 pumpanyomásnyi PROTEKTIN-t, 5 pumpanyomásnyi ARTRIN-t, 10 csepp HIMALAYAN APRICOT OIL-t és 10 csepp ALMOND OIL-t.

Az összetevőket boldogan és szeretettel addig kevergessük, amíg kásás állagot nem kapunk, majd vigyük fel a pakolást az arcunkra, és hagyjuk rajta 30 percig. A hatóidő letelte után nedvesítsük be az ujjainkat, és körkörös mozdulatokkal kezdjük el masszírozni az arcunkat. Az időközben megszáradt maszkból finom peeling válik. Végül VISAGE WATER használatával tisztítsuk meg a bőrünket.

Tipp: Bőrprobléma esetén érdemes kinyomozni, mi okozhatja a panaszokat, mi nem működik megfelelően a szervezetünkben. Az én problémám megoldásában a maszkon kívül a PROBIOSAN, a REGALEN és a GYNEX belső használata segített.

Petra Rosolová

További információ az Energy menüpontunkban és az Energy cég honlapján. Ugyanott ingyenes orvosi és természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.

(x)

Ha érdekli a téma, ajánljuk figyelmébe az alábbi cikket:

Gyógyító barna víz