Egyensúly és harmónia

Az ENERGY két készítménye, az AUDIRON és a SPIRON segít visszaállítani egészségünk elvesztett egyensúlyát. Az AUDIRON a hallással kapcsolatos problémákban, míg a SPIRON a légzéssel összefüggő diszfunkciókban nyújt villámgyors segítséget. Mindkettő segít az immunrendszer erősítésében és a fáradtság leküzdésében, a testi és lelki erő visszanyerésében.

AUDIRON

Jótékonyan hat a vastagbél és a hármas melegítő pályájához tartozó hallásra. Ezek a pályák érzelmi szempontból a vidámság, a remény és a szomorúság érzését befolyásolják. Mivel a fül testünk egyensúlyi központja is egyben, a különböző hallásproblémák gyengítik a fizikai és lelki kiegyensúlyozottságot, szédülést, rosszullétet is okozhatnak. A  hallásproblémák hatással lehetnek kommunikációnkra és önkifejezésünkre. Ha túl hangosan vagy túl halkan beszélünk, az emberek nem hallanak minket vagy mi nem halljuk őket, nem csoda, hogy félreértések születnek.

A szájüregben is jelentkezhetnek problémák, például fogínysorvadás, ínygyulladás, afta, kellemetlen szájszag alakulhat ki. A fel nem dolgozott vagy ki nem mondott érzelmek pedig a gyomorban és a bélrendszerben rombolnak. A bélrendszer elégtelen működése következtében gyengül az immunrendszer. Különböző kiütések, szemölcsök, fekélyek jelenhetnek meg a bőrünkön. A fül működését harmonizáló AUDIRON segít a középfül-gyulladás, szájüregi panaszok, aranyér, megfázás, gombásodás és más, a vastagbél és a hármas melegítő pályájának elégtelen működésével összefüggő betegségekkel kapcsolatban.

Mi az AUDIRON-t otthon fülzúgás, füldugulás során alkalmazzuk a leggyakrabban, de nőgyógyászati problémák kezelésére is használjuk, méghozzá úgy, hogy csepegtetünk belőle egy kicsit az egészségügyi tamponra.

SPIRON

Elsősorban a tüdő és a szív pályájához tartozó légzést harmonizálja. Ezek a pályák érzelmi szempontból a bánat és az öröm érzését befolyásolják. A  légzés az élet alapja. A megfelelő levegővétel masszírozza a belső szerveket, megerősíti a szívműködést, hatással van a vér minőségére és energiát biztosít a szervezetnek. Ha gyengül a tüdőnk, gyengül az erőnk is. A légzési nehézségek gyengítik az életkedvet, ilyenkor fáradtak és ingerültek vagyunk, ami a gyomor, a hasnyálmirigy és a lép állapotán mutatkozik meg leginkább. Gyengül az immunrendszer, jönnek a cseppfertőzések. Köhögünk, fújjuk az orrunkat, kimerültek vagyunk, levegő után kapkodunk. Mindez hatással van az alvás minőségére, fáradtan ébredünk, ami negatívan befolyásolja a lelki és szellemi állapotunkat. Mindehhez még fejfájás is társulhat, így végül az életminőségünk is romlik. Mivel fáradtak vagyunk, nem megyünk sportolni, nem foglalkozunk a hobbinkkal, kerüljük a társaságot és elveszítjük az életkedvünket.

SPIRON segít újra nagy levegőt vennünk. Javítja az alvás minőségét, ezáltal regenerálja a testet és a lelket. Javítja a kedélyállapotunkat, megkönnyíti a légzést és megnyugtat, visszatér az életkedvünk, szerveink jobban fogják érezni magukat, telítődünk energiával. A SPIRON csillapítja a köhögést, fertőtleníti a környezetünket és a körülöttünk levő tárgyakat, eszközöket, pl. a gyerekjátékokat. Segít távol tartani a rovarokat, amelyek zavarhatják az alvást (pl. nyáron a szúnyogok). Mi az ágyunk mellett tartjuk a SPIRON-t. Minden lefekvéskor fújunk belőle a párnánkra, de éjszaka is használjuk, ha nehezen alszunk el, vagy ha rémálmunk van. Használjuk kisebb sérülések, vágási sebek, horzsolások fertőtlenítésére is. Masszőr praxisunkban a SPIRON remekül alkalmazható vendégeink pihenéséhez. Olykor úgy jönnek hozzánk, hogy meg vannak fázva, el van dugulva az orruk, ilyenkor a SPIRON megkönnyíti a légzésüket és segít, hogy relaxálhassanak.

Ilona Matousová és Ondrej Vesely
Prága

További információ az Energy menüpontunkban és az Energy cég honlapján. Ugyanott ingyenes orvosi és természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.

(x)

Ha érdekli a téma, ajánljuk figyelmébe az alábbi cikket:

Nátha, influenza, vírusok ellen: Grepofit