Tanácsadóink

Almásy Zsolt

Választhat az alábbi lehetőségek közül vagy lejjebb görgetve elolvashatja a tanácsadóhoz érkezett korábbi kérdéseket, ill. az azokra adott válaszokat – amennyiben azok publikusak.
A kérdés

Kedves Uram!Az egészséges ivóvíz témában kutakodok, nem nagy sikerrel. Fenti tanácsát olvasva érdekelne, hogy Ön mit tart" minőségi káros információktól és rezgésektől mentes "víznek?Tájékoztatását megköszöne, üdvözlettel: B. Györgyi

A tanácsadó válasza

Kedves Gyöngyi!

A víz kiváló információhordozó.
Poláris molekulái végtelen számú variációban képesek egymáshoz kapcsolódni, és ezáltal információt szállítani a szervezetbe. Ezt a tulajdonságát használják, amikor gyógyító információkkal, energiával töltik fel (pl. homeopátiás készítmények).

Sajnos, külső hatások miatt káros információkat is szállíthat az ivóvíz, legyen szó akár csapvízről, akár palackozott ásványvízről.

(Honlapomon talál bővebb információt:
http://radiesztezia.blogspot.com/2009/05/elektroszmog-viz-programozasa-egeszseg.html )

Ezért fontosnak tartom, hogy az elfogyasztott ivóvíz információs szinten is "tisztítva" legyen.
Bioboltokban többféle energetizált víz is beszerezhető pl. PI víz, illetve forgalmaznak különféle víz energetizáló készüléket is. Érdemes alaposan körülnézni ezen a téren.

Továbbá fontos, hogy az energetizálást követően rövid időn belül fogyasszuk el, tehát ne tároljuk a vizet műanyag palackokba zárva napokig a konyha sarkában. Célszerű beszerezni egy háztartási víztisztító és energetizáló berendezést amivel közvetlenül a fogyasztás előtt tudjuk előállítani a szüksége mennyiségű tiszta és energetizált ivóvizet.

Üdvözlettel: Almásy Zsolt

A kérdés

Tisztelt Almásy Úr.Szeretném az ön tanácsát kérni,egy komolyabb betegségel kapcsolatban 31éve fiu vagyok. Gyerekkoromba makk egészséges voltam.1997-ben 18éves koromba leukémiás lettem, 4 kemoterápián estem át.1998-ban Csontvelőátültetésem volt lánytestvéremől. A leukémiábol teljesen kigyogyultam de...1999-ben egy GVHD immun reakcio miatt sulyos obstruktiv tüdö betegség alakult ki nálam.2002-ben ugyan emiatt csontritkulásom lett plusz csípő nekrózis.Jelenleg a legnagyobb gondot a tüdöm okozza mivel 20méter gyaloglás után is kifulladok. A testsulyom kritikus 183cm vagyok és csak 50kg. Étvágyam jo, de össze függ a légzésemmel, ha elfáradok nincs étvágyam ha nagyon jollakok akkor nehéz a légzésem. Sokféle diétát kiprobáltam már,de nem sok sikerel.Sok étel okoz nekem hasmenést, pl nyers zöldség, gyümölcs ezért is nehéz nekem természetes uton vitaminokat és enzimeket jutatni a szervezetembe.Ezért figyeltem fel arra amit a részletes adataiban irt, hogy természetes eredetű táplálékkiegészítőket tudna ajánlani továbbá nagyon biztatoan hangzik a tönkretett vese és máj, valamint kislánya legyengült immunrendszerének helyreálása. Nagyon szeretném ha az én tüdöm is regenerálodhatna... Válaszát és segitségét elöre is köszönöm. Szilveszter

A tanácsadó válasza

Kedves Szilveszter!

Tapasztalataim szerint a gyógyuláshoz vezető út ott kezdődik, hogy első lépésként meg kell szüntetni a szervezetre ható külső káros hatásokat. Fontosnak tartom, hogy az éjszakai pihenést, regenerálódást ne zavarják külső ritmizáló jelek, elektromos és mágneses mezők, sugárzások. Ameddig káros elektroszmogban illetve földsugárzásokban él valaki, addig kevés esélye van bármiféle terápiának, tartós gyógyulásnak. Mi annak idején (szerencsére) éppen egy új lakásba költöztünk családommal.

Ezt követően jöhetnek a második lépésben a különféle terápiák, kezelések illetve a különféle vitaminok, táplálék kiegészítők. Ehhez azonban feltétlenül szakember segítségére van szükség (orvos, természetgyógyász)

A lakótér vizsgálatában tudok Önnek akár személyesen is segíteni. A megfelelő vitaminok, táplálék kiegészítők kiválasztásához is tudok jó minőségű természetes alapú terméket, illetve hozzáértő szakembert ajánlani. Nekünk annak idején ezek segítettek. Kérem, hívjon fel telefonon és megbeszéljük a részleteket.

A fentieken kívül nagyon fontosnak tartom még a tiszta, minőségi, káros információktól és rezgésektől mentes ivóvíz fogyasztását is!

Véleményem és tapasztalataim szerint az emberi szervezet csodálatosan van kitalálva, és képes akár vert helyzetből is győztesen kikerülni!

Mielőbbi gyógyulást!

Üdvözlettel: Almásy Zsolt