Kedves Látogatóink! Finanszírozási nehézségeink szponzor híján – 15 éves működés után – bennünket is arra kényszerítenek, hogy fogjuk vissza a tempót. Ezért már nem közlünk új cikkeket, de továbbra is elérhetők a keresőink, a holdnaptár, a kínai horoszkóp és a másfél évtized alatt megjelent írásaink.
Reméljük, hogy hamarosan lesz olyan üzleti partnerünk, aki akár tulajdonosként, akár üzemeltetőként lát fantáziát a Natúrszigetben, és kész tovább működtetni, fejleszteni az oldalunkat.
Továbbra is vigyázzanak magukra és szeretteikre!

Tanácsadóink

Csillag Tünde

Választhat az alábbi lehetőségek közül vagy lejjebb görgetve elolvashatja a tanácsadóhoz érkezett korábbi kérdéseket, ill. az azokra adott válaszokat – amennyiben azok publikusak.
A kérdés

Kedves Tünde,ez még lemaradt az előző levelemből/kérdésemből:azt írod, h. mágia, varázslat, rossz kívánság, negatív energiák ártanak nekünk.De olvastam a bemutatkozásod, és abban azt írod, h. ez a meglátásod: hogy minden probléma megoldása bennünk van, csak befelé kell néznünk...(És bevallom, sok más nézet is ezt mondja...)De akkor hogy jön össze ez a két dolog? Tehát ha minden probléma megoldása bennünk van, akkor viszont nem külső eszközökkel kell megoldanunk a dolgokat, negatív energia űzésével, stb., hanem magunkba kell nézni, és ha rájövünk, mi okozza a problémánkat: nyilván saját magunk, vagyis saját magunk akadályozzuk magunkat, és így megtaláljuk magunkban a megoldást is.Tehát nem teljesen értem a két "nézetet". Elmagyaráznád, hogy is kell ezeket érteni?(Remélem, nem hagyod ki a nyilvánosságra hozásból levelem.)ÜdvözlettelErzsi

A tanácsadó válasza

Köszöntettelek kedves Erzsi nem szoktam kihagyni egyetlen egy levelet sem.
A probléma megoldása igen bennünk van, és sok esetben segít az is ha meditálunk és kizárjuk a rosszat. Viszont a másik ember negativ energiái megtapadnak az auránkon akkor az már nem ilyen egyszerű. Ez több alkalommal is megtörténhet, melyeket persze mi nem érzékelünk, csak akkor mikor már nagy a baj.
Megtörténhet, hogy nem önnönmagunk vagyunk varázslat- mágia vagy rossz energiák befolyása alatt, csakhogy hajlékunk, munkahelyünk, vagy annak egy bizonyos helyisége bizony az alatt lehet.
Hol nagyszámú ember mozog, elkerülhetetlen hogy otthagyja energiáinak lenyomatát. A pozitívat ugyan úgy, mint a negatív, vagy gátlókat. Célravezető lehet, ezért ha néha az ilyen helyeket tiszttani kell.

Minden jót kívánok kedves Erzsébet és köszönöm az érdeklődésedet-bizalmadat.

A kérdés

Kedves Tünde,nayon ijesztő, amiket az ártani/életet tönkre tenni akaró energiákról, stb. írsz. De kiknek a rosszindulata, energiája akar ártani? Ezt meg lehet tudni? De hogy kell ezektől megszabadulni? Hogy kell tisztítani a helyeket, ahol tartózkoduk? Gyertyát égetni?KöszönettelErzsi

A tanácsadó válasza

Köszöntelek kedves Erzsi, ezekre a negativ energiákra egy védőburkot készítek. Melyet egy életen át tudsz alkalmazni. A védőburok hatása erős és 100% hatásos. Számtalan élethelyzetet megoldott. És mint mindig , most is elmondom hogy ezt egy életen át lehet alkalmazni, magadra, munkára, házadra, kapcsolatodra. A dolgod csak hogy ezt kérd emailban, és én elkészitem.
” Szeretne tudni, hogy mit tartogat Önnek a Sors? Éljen a lehetőséggel és kérje a kivetéseket most ingyen az ajándékot - varazslatok4@gmail.com

A kérdés

Jó napot kivánok.szeretném megkérdezni hogy az egézségem mijen állapotban van és továbbiakban mire számithatok? anyagi hejzetem nagyon padlon van .Mikor fordul jobra hogy szerencsém legyen? Ignácz Ferencné vagyok. 1968.07.17én születtem. Várom válaszát. Köszönöm.

A tanácsadó válasza

Köszöntelek kedves sajnos az anyagiakat nézve továbbra sem tudok bizakodó lenni. És ez az idei évre szól. Javulást esetleg tavasz tájékán várhatsz.
Az egészségeddel gondot nem látok.
A családi életedben is látni kisebb vitát nézeteltérést.És a párkapcsolat sem olyan amilyennek elképzelted.
” Szeretne tudni, hogy mit tartogat Önnek a Sors? Éljen a lehetőséggel és kérje a kivetéseket most ingyen az ajándékot - varazslatok4@gmail.com

A kérdés

Köszöntelek kedves Erzsi sajnos , nem látom hogy ez a számítása majd bejönne a testvérednek. Mint munka , mint pedig magánpraxis terén sajnos a lapok nem jót mutatnak. Szinte biztosra állíthatom hogy nagyon sok időbe telik mire megtalálja majd ezen a téren a számitását.Kedves Tünde,köszönöm szépen a választ, amit bemásoltam fölülre, mert az érdekelne, hogy milyen nem jót mutatnak a testvéremnél munka terén a lapok?Hogy lehet tenni ezek a nem jó dolgok ellen?Köszönöm

A tanácsadó válasza

Köszöntelek először is elnézésedet kérem, de szabadságon voltam ezért kések a válasszal.
Kedves Erzsi itt mind olyan energia, aminek a célja a másik ember életének megnehezítése, a sikertelensége, életének tönkretétele. Ezek igen erős befolyással, hatalommal rendelkeznek az emberek felett - ártani tudnak az élet minden területén - párkapcsolatot, vállalkozást tönkre tudnak tenni, sikertelenséget tudnak okozni, bármibe is kezd valaki. Lehet, hogy nem tudsz megszabadulni egy másik embertől. Lehet, hogy szeretnéd, de nem tudod lezárni a kapcsolatot valakivel - akitől már nagyon szeretnél függetlenné válni. Mások rossz kívánságai is megtapadnak az auránkon - ami folyamatosan, a nap minden percében hat ránk - akadályoz, gátol, nehezít mindent minden pillanatban. Megtörténhet, hogy nem önnönmagunk vagyunk varázslat- mágia vagy rossz energiák befolyása alatt, csakhogy hajlékunk, munkahelyünk, vagy annak egy bizonyos helyisége bizony az alatt lehet.
Hol nagyszámú ember mozog, elkerülhetetlen hogy otthagyja energiáinak lenyomatát. A pozitívat ugyan úgy, mint a negatív, vagy gátlókat. Célravezető lehet, ezért ha néha az ilyen helyeket tiszttani kell.

A kérdés

Kedves Tünde,arra lennék kíváncsi, hogy ha a testvérem megveszi mostanában az Immuno... készüléket, az behozza-e majd az árát, ill. tud-e majd vele annyit keresni, amiből megél? Vagyis jönnek-e majd hozzá az emberek/betegek, hogy kezeltessék magukat az Imm... készülékkel?Válaszodat köszönöm.Erzsii

A tanácsadó válasza

Köszöntelek kedves Erzsi sajnos , nem látom hogy ez a számítása majd bejönne a testvérednek. Mint munka , mint pedig magánpraxis terén sajnos a lapok nem jót mutatnak. Szinte biztosra állíthatom hogy nagyon sok időbe telik mire megtalálja majd ezen a téren a számitását.

” Szeretne tudni, hogy mit tartogat Önnek a Sors? Éljen a lehetőséggel és kérje a kivetéseket most ingyen az ajándékot - varazslatok4@gmail.com