Tanácsadóink

A tanácsadó: 'Dr. Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 
Köszönet
2009.06.27. 22:48A kérdés:

Kedves László! Köszönöm a margarinokkal kapcsolatos részletes ismertetőjét! Nagyon sok hasznos információt találtam benne. Néhány ismerősömnek máris továbbküldtem! Üdvözlettel: Kriszti

A tanácsadó válasza:

Kedves Kriszti!

Köszönöm, hogy segít leleplezni a bioterroristákat!

Szeretettel üdvözli: W-V.László

Barna foltok az arcon
2009.06.26. 21:24A kérdés:

Kedves László!A tanácsát szeretném kérni az ajkaim felett és a homlokomon lévő, a nap miatt előjött barna foltjaim eltüntetésére.Természetesen nem napozok évek óta és 50+ faktoros nappali krémet használok.Régóta szedem egy amerikai cég vitaminjait, a táplálkozásomra odafigyelek, bár tudok még javítani rajta-visszaolvasva az előző válaszait.Méregtelenítés gyanánt a colonix programot választottam, szerencsére(?) nem az interneten látható eredménnyel végződött.Viszont kifejezetten máj méregtelenítést még nem végeztem. Talán ez lenne a megoldás?Külsőleg mit javasol?Köszönettel: Judit

A tanácsadó válasza:

Kedves Judit!
Akik védekeznek a napsugárzás ellen, azok között sokkal több a bőr-problémás. Az egész hisztériát azért keltik, hogy több, különböző faktor fokozatú krém fogyjon.. Maguk a krémek is előidézhetnek foltokat a napsugárzás hatására. Azok az emberek, akik munkájuknál fogva, a legmagasabb értékű UV sugárzás mellett is kénytelenek, minden védelem nélkül az erős napsugárzásban dolgozni napi 8-10 órákat, azok között elhanyagolhatóan kevés a bőr-panaszosok száma. A különböző krémeket használók között viszont 50 %-ot is eléri a bőr problémákkal jelentkezők száma.
Egy korábbi válaszomban átküldtem a "Bőrápolás, bőrgyógyítás természetes módszerekkel" című anyagomat, amelyet bioboltokban is megvásárolhat, de megnézhet a korábbi válaszomban is. Ebben az anyagban bővebben leírom, hogy mi, mi miatt van.
Ha az USA Natural termékeket szedi, akkor arról lebeszélném a silány minőség miatt, de azért lehetnek jó termékek még más gyártóktól az USA-ból is.
A táplálkozásra nem odafigyelni kell, hanem helyesen táplálkozni!!!! Vércsoport szerint!
A colonix programot jónak tartom és meg is fogja hozni az eredményt. Folyamatosan javasolnám szedni az Acidophilust, a Mega-B-complexet, s ha mindenáron kencéket szeretne használni, akkor az oliva extraszűz olajat ajánlanám.
Jól érzi, hogy a bőr a májjal összefügg, s ezért tényleg hasznos lenne egy máj-méregtelenítés is. Ezzel kapcsolatban is talál megoldást a korábbi válaszaimban.
Külsőleg javasolnám a barna foltokra Kubeba-, vagy Citrom olajat kenni, amelyek jól elhalványítják a barna foltokat, de ha belsőleg nem oldja meg a tiszítást, akkor máshol előjöhetnek. Jól halványít a hidrogén peroxid 3 %-os oldata is, melyet patikában lehet kapni. Gézzel finoman ecsetelje be a foltokat, de vigyázzon, hogy a szemébe ne kerüljön.
Remélem tudtam segíteni.
Tisztelettel: W-V.László

Remegő kéz és epilepszia
2009.06.26. 13:00A kérdés:

Tisztelt Varhegyi Ur!Erdekelne, hogy apukam epilepsziajat es tremorjat (remego kez) lehet-e vercsoport-dietaval enyhiteni? Sajnos mar a cipzar felhuzasa es az eves is komoly problemat jelent neki, amit nem tudok megemeszteni...En 35 eves vagyok, de kb 1 eve mar nalam is tapasztalhato a kezremeges, foleg ebedeskor es ha nagyon faradt vagyok. Tud erre valami gyogymodot javasolni?Hol tudok megbizhato vercsoport-dietahoz jutni?Nagyon koszonom a valaszat!Tisztelettel:csengettyu

A tanácsadó válasza:

Kedves Csengettyű!
MIndkét betegség azt jelenti, hogy az agy és az idegrendszer nem kapják meg a működésükhöz szükséges vitaminokat, nyomelemeket és egyéb anyagokat. A vércsoport szerinti táplálkozással ( ez nem diéta, mert a vércsoport is egy életre szól és nem egy diétás terminusra!) sokat tesz a tünetek javulásáért , ha minden táplálék, amelyet így visznek be 100 %-osan bio! A mostani környezeti ártalmak közömbösítése miatt sajnos mindenkinek szednie kell bizonyos táplálék-kiegészítőket. Ezekkel kapcsolatban kérem olvassák el a másoknak, hasonló témában írt válaszomat.
A legjobb az lenne, ha védekeznének az elektroszmog okozta ártalmak ellen, nem használnak mikrohullámú sütőt, mobilt, stb. ezzel kapcsolatban is van írásom ezen a portálon, de nem a válaszok, hanem a cikkek között.
A mozgásszegény életmód miatt, a napi szinten nem rendesen átmozgatott gerinc, úgynevezett "csőrös" meszesedései is okozhatják a problémát. A megoldás a válaszban van!
Mi az, amelyet pluszban is szedniük kellene? Omega-3 zsírsavat, E-vitamint, B-Complex vitamint, Gingko Biloba-t és esetleg ginsenget. Hogy melyikből mennyi kell egyénenként szedniük, ahhoz látnom kellene a leleteiket, tudnom kellene a vércsoportjaikat. Például mindenkinek árt a margarin, és minden margarinnal készült étel (az összes sütikbe, de még a nápolyiban is az van!), minden tej és tejtermék (ilyen betegségnél még a kecske- és juhtejek is tiltottak!). Ha O-ás vagy A-s vércsoportúak, akkor tilos a burgonya, ha viszont B-s, vagy AB-s vércsoportúak, akkor pedig tilos a csirke, mert eztek az ételek, vagy olyan étel kombinációk, amelyek tartalmazzák ezeket az alapanyagokat, erősen rongálják a központi idegrendszert, de a mozgató idegeket is!!!!!
Ha fel tudnának keresni a rendelőmben a leletekkel, az volna a legjobb, mert akkor energetikailag is fel tudnám mérni Önöket.
A fáradtság is a vitamin- és nyomelem hiányok, meg a nem megfelelő alvás, nem megfelelő alvóhely miatt lehetséges.
Az ékezethiányos írásból arra következtetek, hogy nem Magyarországon élnek. Ha megírják, hogy melyik országban élnek, akkor megírom, hogy ott milyen márkájú kiegészítőket vegyenek!
Tisztelettel: W-V.László

Preventa-víz, Herbárium 200.kft
2009.06.25. 10:09A kérdés:

Tisztelt Várhegyi Úr!Mi a véleménye a Preventa csökkentett deutérium tartalmú vízről a daganatterápia kiegészítéseként? Csak szénsavas változatban kapható, ez nem káros? A Herbárium 2000 Kft termékei (különböző gyógynövények alkoholos kivonatai) milyen minőségűek és hatásfokúak? Köszönettel:Adrienn

A tanácsadó válasza:

Kedves Adrienne!
A Herbárium 200 Kft termékeit már régóta ismerem és alkalmazom is, mert én nagyon sok problémát olajokkal gyógyítok. Figelembe kell venni a vércsoportnak való megfelelőséget! Ha van olyan olaj, amelyben olyan összetevő van, amelyik nem jó az Ön vércsoportjának, akkor azt ne használja, akkor sem, ha a másik, vagy többi összetevői jók lennének Önnek!! Az olajok minősége nagyon jó, de a hatásfokuk attól függ, hogy milyen problémára, hány kiló súlyú embernél milyen dózisban használjuk. Ezt a neten azért nem szoktam jobban javasolni, mert nem személyes a találkozás, ugyanis ezeket a termékeket nagyon jól lehet spciálisan alkalmazni, de ehhez sok feltételt ( még a lelkieket is!) ismernem kell, s ehhez kell a személyes találkozás.
A Pereventa víz, nem más mint kétszer desztillált víz!! Sajnos szénsavasan nem igazán hatékony, de csak így engedik forgalomba hozni! Ez nem a gyártó hibája! Én nem szoktam alkalmazni épppern ez miatt, meg az ára miatt. Egy liter ára jóval 1000 Ft felett van! Szénsavasan, csak a O-ás vércsoportúaknak jótékony, az AB-seknbek pedig semleges. A B-s és A-s vércsoportúaknak szénsavasan sajnos árt!!! Ha nem volna szénsavas, mindenkinek jó lenne!!!!!
Ha megveszi a vízdesztillálót(hivatkozzon rám a vásárlásnál) ( info@vizdesztillalo.hu) és azzal kétszer desztillál, akkor csak 60 Ft-ba van egy liter! Ez egy rákbetegnél egy hónap alatt behozza az árát és utána már szinte ingyen van.
Én mindenkinek ajánlom a desztilláltvíz ivást és az azzal való főzést, magam is azt iszom,s azzal is főzünk. Az egyszeri desztillálás kb 4-5 %al csökkenti a deutérium tartalmát a víznek. Míg ha a desztilláltvizet mégegyszer ledesztilláljuk, akkor újabb 2 %-al tudjuk csökkenteni a desztvíz deutérium tartalmát! Egy liter víz desztillálási költsége 30 Ft! A kétszer desztillálásé is újabb 30 Ft, tehát összesen 60 Ft-ból megvan egy liter, csökkentett deutérium tartalmú vize, melynek ugyanolyan kevés a deutérium tartalma, mint a Preventa vízé!!! Annak a literenkénti ára pedig ezer Ft felett van!!
Dr.O.Z.A.Hanish, már 105 évvel ezelőtt csak az egyszer desztillált víz ivásával gyógyította meg a rákos betegek ezreit, minden más rákterápia alkalmazása helyett. Nekem is eddig minden dagantos betegem meggyógyult, még a kétszeres áttéttes rákból is, ha két óránként megivott 4-4 dcl desztillált vizet!! A vallásos zsidók között azért nincs rákos beteg, mert kóser módon étkeznek és desztilláltvízzel főznek és azt isszák, immár 4000 éve!!!
Ha ilyen súlyos beteg van a csalájában, akkor javasolnám, hogy az eddigi leleteivel és zárójelentéseivel keressen meg, hogy egy személyre szabott részletes tarápiát tudjak adni. Lehet, hogy az elektroszmog okozza az egészet, de ezt sajnos nem fogadja el az egészségügy! Én meg műszeres mérésekkel tudom igazolni a határértékek feletti elektroszmog értékeket!
Üdvözlettel: W-V.László

Túlsúly! Csak hormonprobléma?
2009.06.24. 23:56A kérdés:

Tisztelt László! A tanácsát szeretném kérni a következő betegségekkel kapcsolatban. Nem is tudom hol kezdejem. 26 éves vagyok, jelentős túlsúllyal(160 cm/105 kg). AB vércsoport .Hormonproblémákkal küszködök, amire a kezelőorvosom fogamzásgátlót írt fel, de sajnos ez nem segít a szőrnövekedésen. A másik problémám a túlsúlyom lenne, amivel nagyon sokat küszködök, de nem sikerül legfogynom. Emellett van refluxbetegségem is. És ami még nagyon kellemetlen számomra, hogy a bőrömön gombás megbetegedések jönnek elő. Használok rá krémet, el is tűnik, de egy idő után megint előjön. Ezeknek a problémáknak a kezelésére szeretnék tanácsot kérni. Előre is köszönöm. Üdvözlettel: Kati

A tanácsadó válasza:

Kedves Kati!
Alapvetően anyagcsere betegsége van a rossz táplálkozástól és a helytelen életmódtól. Kérem olvassa el a másoknak ebben a témákban írt válaszaimat, s azokból megtudja, hogy mit kell tennie!
A helytelen ételtársítás és a helytelen étkezési sorrend, meg a szénhidrátdús táplálkozás miatt vannak gombás fertőzései. Ezzel a témával kapcsolatban is már sokaknak válaszoltam, kérem keresse meg ezeket a válaszokat is!
A hormon problémája a szőrnövekedéssel lehet genetikai is, de ezen is lehet segíteni 60-70 %-ban!!
Megint csak a helyes, vércsoport szerinti táplálkozást ajánlom, s főleg a negatív kalóriájú ételek fogyasztását kell szorgalmazni! Ezzel kapcsolatban is van válaszom. Keresse meg a bőr témáknál azt a válaszomat, ahol elküldtem a Bőrápolás, bőrgyógyítás c. anyagomat is, amelyben benne vannak a negatív kalóriát tartalmazó ételek is.
Nagyon fontos, hogy szedje azokat a táplálék-kiegészítőket, melyeket mindekinek kellene szednie a csecsemőtől az aggastyánig, ha beteg, ha nem. Ezzel kapcsolatban is sok anyagot talál a másnak írt válaszaimban.
A Spirulina és a Chlorella szedése helyes irányba teszi a pajzsmirigye működését, mert annak rendellenes működése miatt van túlsúlya. Kelátos krómot ( Cali Vita, vagy Vitamin Station) is kellene szednie étkezés előtt, napi 500 mikrogrammot. Ez napi egy kapszula reggel étkezés előtt, sok folyadékkal. Az algákkal (Spir. Chlo.) együtt is be lehet venni.
Minden étkezés előtt igyon meg 3 dcl desztilláltvízzel készített édesgyökér teát ( öt percig kell főzni), mert a tea kivonata bevonatot képez a refluxos területeken és így azok tudnak regenerálódni.
Felejtese el örökre a mikrós ételeket! Felejtse el örökre a tej- és tejtermékek fogyasztását, de ugyanez igaz a margarinokra is. Vigyázat minden süti, de még a nápolyik is azzal készülnek!!! Önnek a csirke, meg sok más állat húsa is nagyon árt, mert az AB-s az félvegetáriánus vércsoport!
Szedjen Szójavit Forte-t ( patikában és bioboltban kapható) és az rendbe teszi a hormon háztartását is. Fél évig tart vele kúra! Acidophilusból napi 3x2-őt szedjen étkezés előtt!
Igyon tiszta (ro. vagy deszt.) vizet és sózzon bátran minden ételét, de csak patikában kapható tiszta NaCl-el. Ezzel kapcsolatban is talál információkat a másnak írt válaszaimban.
Ezüst kolloidot is kellene használnia külsőleg is és belsőleg is. Erre is vannak válaszaim! Kérem keresse azokat is.
Remélem ezekből választ kap minden problémájára!
Üdvözlettel: W.V.László

A tanácsadó: 'Dr. Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 

Bejelentkezés

Videó ajánlatunk

SENSITIV IMAGO – biofizikai állapotfelmérés felsőfokon

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Hírlevél fel/leiratkozás

Eseménynaptár (ma és holnap)

Találkozzunk a Facebookon is!

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés