Tanácsadóink

A tanácsadó: 'Dr. Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 
Vezeték nélküli távleolvasó a hőszolgáltatásban
2009.07.01. 13:19A kérdés:

Tisztelt Weixl Úr!Szeretnék Öntől tanácsot kérni a következő ügyben. Panel társasházban lakom, a közös képviselőnk kezdeményezésére a ház lakóit bele akarják rángatni egy ún. ÖKO programba. Ennek az a lényege, hogy a lakás radiátoraira a fűtés rendszer szabályozhatóságát megvalósítva akar a FŐTÁV egy radiátor szelepet szerelni plusz -ami inkább zavar- egy rádiótávleolvasású kétérzékelős költségelosztót, amely folyamatosan adná a központjukba a fogyasztás alakulásáról a jeleket. Mivel egy kis szobánk van, itt éljük a mindennapokat és itt is alszunk, nem okoz-e egészségkárosodást ez a szerkezet, hiszen ez folyamatosan működik egész évben. /Mindehez még hitelt is vetetnek fel velünk./ Válaszát megosztanám a ház lakóival is, ha megengedi !, mert mindenki csak a pozitív oldalát mutatja ebben a beruházásban, én pedig szeretnék egy független véleményt is meghallgatni.Köszönöm válaszát: Popotasz Dorisz

A tanácsadó válasza:

Kedves Dorisz! (újabb információ a végén)

Kérem, hogy kezdje el gyűjteni az aláírásokat, hogy a többi lakó se járuljon hozzá a vezetéknélküli távleolvasó felszereléséhez!!! Ez egyáltalán nem ÖKo-program, hanem betegség-előállító program, de nevezhetnénk halálba siettető programnak is!!!
Ha már mindenáron szeretné látni a szolgáltató a fogyasztások alakulását lakásonként és radiátoronként, akkor szereljen fel vezetékkel összekötött érzékelőket és azokat a mindenhova kiépített telefonvonalakat felhasználva vigye be az adatbázis központjába. Még az is jó megoldásnak látszik, hogy a jelet lakáson kívülre ( mondjuk a tetőre) vezetékekeken viszik és a tetőről, kisteljesítményű, egészséget kevésbé károsító, vagy a károsítás ellen védelemmel ellátott jeladókkal továbbítják.
Az semmiképpen nem lenne jó, ha minden radiátorról,, vagy minden lakásból egy rádiófrekvenciás jeladó jelezné a mindenkori, pillannatnyi fogyasztást. Így is a rádióhullámok tengerében élünk, amelyhez sajnos nem tudott hozzászokni a szervezetünk. A panelházakban élők fokozottan veszélyeztetettek, ugyanis a panelek betonvasalása, mint afféle Faraday-kalitka, úgy-ahogy árnyékol is egyben. Ezért a lakásban 24 óra alatt még a kis teljesítményű jeladók miatt is olyan teljesítmény sűrűség keletkezik, mintha a lakásban egy mobil átjátszó torony üzemelne. Sajnos ezt egy DECT telefon is előidézi, ha a készüléket nem teszik vissza a fali dobozára, hanem a lakásban valahová letéve tárolják, várva a mindenkori hívásokat.
Szóval a jeladók folyamatos működése és a panelek miatt a jelek csak az ablakon keresztül "találnának" ki a lakásból, de addig a lakásban össze-vissza cikázva, egyre erősödő jelek formájában jutnának ki a lakásból, a szolgáltató által felszerelt antennához. Hova akarják ezeket a jelfogó-jeladó antennákat, sugárzókat felszerelni? A lakásban tartózkodó élőlények 100 %-os biztonsággal kapnák meg a leukémiát!!!!!!!!!!!!, de más betegségeket is, mert a sugárzással legyengített immunredszereknél bármilyen betegség is kialakulhat!!! Ebbe beletartoznak az ott lakó emberek, de a házi kedvencek ( kutya, macska, papagáj, halak, teknőcök, deguk, kisrágcsálók, stb) is, de még a szobanövények sem sokáig bírnák elviselni a sugárözönt, mindegy, hogy milyen frekvencián, és mindegy, hogy milyen modulációval sugározzák a jeleket ezek a készülékek.
Úgy lehet kikényszeríteni a szolgáltatótól a vezetékes felszerelést, hogy adjon, szerződésben foglalt garanciát, hogy a felszerelés után nem lesznek egészségkárosodások, vagy ha lesznek, akkor vállalja a felelősséget, a kártérítéseket és a büntetőjogi következményeket is.
Ha a szolgáltató akarja ezeket beruházni, akkor miért Önök fizetik meg ezeket a költségeket? Ezen felszerelt sugárzó, vagy vezetékes berendezések energia igényét ki fedezi? A szolgáltató? Vagy az adott lakó? Miért kell egy plusz költséggel növelni az amúgy sem kevés rezsit?
Én ha ott laknék, akkor biztosan, hogy tűzzel vassal megakadályoznám, hogy nálam ilyen berendezést szereljenek fel. A fejlődő szervezetek (gyermekek) különösen nagy veszélynek vannak kitéve, a tranziens- és atermikus hatások miatt. Forduljanak bírósághoz és kérjenek szakértőket fel, hogy végezzenek műszeres méréseket egy mintaberendezést üzemeltető lakásnál.
Mivel a panel lakások nem teljes Faraday-kalitka védelmet biztosítanak, ezért ha Ön nem is szerelteti fel, de a szomszédai igen, akkor azok sugárzóitól is a nyílásokan és nyílászárókon keresztül, bőven kap ártó rádióhullámokat a náluk felszerelt berendezésektől. Képzeljék el, hogy milyen ferekvencia özönben fognak éni, ha radiátoronként, hogy a jelet azonosítani lehessen, más más frekvenciával, vagy más más amplitúdóval, más más modulációval továbbítanák.
Kérem közölje az általam leírtakat a lakótársaikkal is, hátha azok is jobb belátásra bírhatók, akik esetleg támogatnának egy ilyen bioterrorista, lakossággyérítő akciót! Ha hívnak kimegyek, hogy részletesebben is elmagyarázzam a kétkedőknek azokat a folyamatokat, amelyek ilyenkor megzavarják a mi egyéni bioenergetikai és bioáram rendszereinket.
Tisztelettel: W-V.László

Kedves Dorisz!
Mellékelem a FŐTÁV-tól kapott levelemet és az arra adott válaszomat is! Kérem gyűjtsenek álírást a lakótásaiktól, hogy ne tudják beszerelni ezeket a berendezéseket a lakásaikba!
Ezt kaptam:
From: simonsg@vipmail.hu
To: info@natursziget.com ; info@natursziget.com
Sent: Tuesday, July 07, 2009 8:32 PM
Subject: Weixl-Várhegyi úr válasza Dorisz-nak reagálás


Kedves László! Sajnálom félinformáciok alapján magyaráz /ál/tudományosan meg dolgokat amik nem igy léteznek!!!!!!!!!!!!!!!!! Főtáv vagy a Techem honlapján érdemes utánolvasnia miként működik a kérdéses távleolvasó berendezés! Nem tart foyamatosan kapcsolatot a vevővel vételi készenlétbe van, ergo csak fogadja a jeleket külön parancsra továbbitja azt pár tized másodpercig ad ! Leolvasás csak évente max 2 alkalommal történik sugárterhelés szinte nulla. / bekapcsolt rádió sem sugároz ártalmas jeleket, sokkal nagyobb sugárzásnak vagyunk kitéve ha utcán mobiltelefont használó mellett megyünk-el! Igaz nem vagyolt semmi okult tudomány tudósa de ez VALÓTLAN amit irt félrevezeti a kérdezőt. Bocsánat, de lehet a kérdés volt rosszul fogalmazva akkor pedig egy mérnökemebertől elvárható lett volna ha előbb tájékozódik ! Válasza félrevezető valóságalapot nélkülöz , és szakszerütlen! pl.a visszaverődő sugarak mitől erősödnek? mert ki is olthatják egymást . Tovább nem ragozom szívesen vitatkoznék Önnel de nemhiszem elfogadná más érvelését. További sok sikert kívánok kérésem ne vezesse félre az embereket. Üdv.: Simon S Gábor


Ezt írtam:

Kedves Simon S. Gábor!Hát? Megnéztem az említett honlapokat, de sehol nem találtam meg, hogy milyen frekvencián, és milyen modulációval sugároznak egymásnak a központban és a lakásokban lévő készülékek. Így is óriási sugárözönben élünk, s ehhez egy újabb frekvencia és moduláció adódik hozzá! Ha valaki mobilt használ, vagy URH adó-vevőt, stb.. akkor az ő felelőssége, hogy mennyit használja azokat. Egy átlagos emberi szervezetnek 10 a 14. hatványon számú sejtje van! Ez óriási szám!!

Minden sejtnek külön bioárama, biofeszültsége van! A szerveink sejtrendszerekből állnak és ezek a sejtrendszerek szintén elektromos impulzusokkal kommunikálnak egymással és az irányító központtal, az aggyal is. A tudomány már mérni is tudja ezen jelek egy részét. Van már elektro-enkefalogramm (EEG), vagy elektrokardiogramm (EKG), de például a sejtjeink sugárzásának erejét le is lehet fotózni, 1936 óta!! Kirlián házaspár volt az első, akik nemcsak az emberek, hanem más élő szervezetek – köztük növények is – auráját, bioenergia mezejét, annak erejét és nagyságát, elváltozásait meg tudta jeleníteni rögzített képek formájában. A mai modern technikai eszközökkel, egy kisebb bőröndnyi készülékkel, kiváló fotókat lehetett készíteni, s azokat ki is lehetett azonnal nyomtatni. 10 évig dolgoztam az Elixír Gyógyközpontban. Ott is volt egy aurafotós, aki fotóival igazolni tudta a hivatalos egészségügy, vagy a bioenergetikus természetgyógyászok ( nekem is van ilyen képesítésem, melyet hivatalos, állami vizsgabizottság előtt tett vizsga alapján kaptam meg az eü. oktatási szervétől) által diagnosztizált eü. rendellenességeket. Az aurafotóval sokkal kíméletesebben lehet megállapítani, akár testi, akár mentális problémákat a vizsgálandó személyeknél. Ezzel a módszerrel a mentális problémával bajlódó emberek bajait sokkal pontosabban meg lehet állapítani, mint a mentálhigiénés vizsgálati módszerekkel.Dr. Masari Emoto japán kutató új eljárást fejlesztett ki, amely alapján a testünk víztartalmának elváltozásait fotókkal is ki tudja mutatni. Ha valaki egészséges, vagy egészségesen működnek a sejtjei, akkor annak a sejtnek a víz-sturktúrája, szépen és szabályosan rendezett víz struktúra. Testünk átlagos víztartalma 70 %, de vannak olyan szerveink (agy, máj, stb), testnedveink (vér, nyirok), melyeknek a víztartalma 90 %-os, vagy az feletti. Dr Emoto könyveiben ( volt szerecsém vele személyesen is találkozni és az előadásait is meghallgatni), ( A víz üzenete, A víz rejtett bölcsessége c. könyvek magyarul is megjelentek és jelenleg is kaphatóak), fotókkal is igazolja a körülöttünk lévő elektromos terek sejtjeink víz struktúrájára gyakorolt negatív hatásait.

Prof. Dr. Dr. Varga András a Heidelbergi Orvosegyetem orvos-kutatója és egyben elektromérnöki doktorátussal is rendelkező nemzetközi igazságügyi szakértője, eddig csak sajnos németül megjelent: Elektro Bio Klimatológia c könyvében tudományosan is igazolja, hogy minden elektromos berendezésnek van bizonyos hő, azaz termikus, de van atermikus, azaz hőhatáson kívüli negatív hatása is sejtjeinkre és a szerveinkre, de az egész szervezetre is. Varga professzorral több, közös előadást tartottunk, továbbá több közös méréseket végeztünk ilyen témákban. Az aki csak egészségügyi, vagy csak mérnöki végzettségel rendelkezik, az vagy nem érti, vagy elbagatellizálja az elektromos impulzusok, az elektromos berendezések, különböző jeladók, adó-vevők, stb. egészségkárosító hatásait. Jómagam is rendelkezem felsőfokú műszaki és felsőfokú egészségügyi végzettséggel és Dr. Masari Emotótól és Prof. Dr. Dr. Varga Andrástól függetlenül magam is rájöttem ezekre az összefüggésekre és az eddigi 17 éves praxisom során sikerrel alkalmaztam, alkalmazom a gyógyításban és a megelőzésben a tanultakat. Rendőr alezredesként is praktizáltam, s jelenleg a Tudományos Rendőrség alapítójaként és jelenleg is aktív munkatársaként harcolok a bioterrorizmus ellen, mert vannak bizonyos üzleti körök, akik ismerik ezeket az összefüggéseket, de nem hozzák azokat nyilvánosságra, még a saját szakembereik számára sem. Csak egy szűk elit tud róla, akik tudományos csalásokkal vezetik félre a hozzá nem értőket, bennünket pedig megpróbálnak gátolni, akadályozni, de szerencsére egyre többen hallatjuk a hangunkat és egyre többen tudják meg az igazságot. Meg lehet érteni a háttérhatalom koncepcióját is, mert valóban sokan vagyunk a Földön és valóban véges a Föld eltartó képessége is, de a lakosság létszámát nem ilyen átverésekkel kellene gyéríteni, hanem megfelelő felvilágosító tevékenységgel rábírni az embereket a tudatosabb életformára, környezetünk védelmére. A profitéhes multiknak semmi sem drága, fő, hogy az ő zsebük legyen tele!! Ön kinek az érdekében ténykedik?Kérem olvassa el írásaimat a www.natursziget.com-on, vagy a Zöld Újságban (2008.X-2009I.V hó közötti számok), vagy a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületének lapjában az Életerő folyóiratban (2009I.-2009.VI.hó közötti számok). Ezekben részletesebben írok a rádiófrekvenciás sugárzások és a sejtek közötti negatív összefüggésekről.Sejtjeink igen érzékenyen reagálnak az olyan impulzusokra, amelyek a rádiófrekvenciás jeleket kibocsátó berendezésektől származnak. Sajnos már a rádiofrekvenciás jeleket kibocsátó babafigyelő készülékeknek is voltak halálos eseményei.

Ha jártas a különféle rádiófrekvenciás terjedési módokban, akkor tudnia kell, hogy bizonyos sugárzások szórtan, míg bizonyosak egyenes formában terjednek és vannak vegyes formációjú terjedések is. Ha egy részben, vagy félig zárt rendszerből külső antenna nélkül kívánunk jeleket továbbítani, akkor számolni kell a visszaverődésekkel és egyéb zavarokkal, valamint a tranziensekkel. Ezek mindegyike káros hatással van a sejtjeink elektromos és elektromágneses rendszereire. Sokszor tapasztaltam és műszeresen mértem olyan nagymértékű teljesítmény sűrűséget egyes lakásokban, amelyeket a lakásban lévő, rádiófrekvenciás jeleket kibocsátó készülékei idéztek elő. Mivel mérnök vagyok és az egyik szlogenem, hogy „ Nem hinni kell, hanem mérni!” , s a méréseim eddig engem igazoltak, azt tanácsolom, hogy a távhőmérős rendszereiket vonalas rendszerben üzemeltessék, mert a sugárzott jelek nemcsak a lakásokban lévőknek ártanak, hanem az utca emberének is, mivel a körülöttünk lévő szabad térben „közlekednek” azok az információkat adó-vevő elektromos jelek (kérném megírni a frekvenciáját és a modulációját a válaszlevelében, s kérem megadni a tőlem kérdező személynek is), amelyek alapján mérik, szabályozzák a távhőszolgáltatást igénybe vevők fogyasztását. Kérném elküldeni részemre azt a dokumentációt melyben „Minőségi Tanúsítvánnyal” igazolják, hogy elvégezték a vizsgálatokat a használt frekvenciák és a használt modulációk egészségre való hatásával ( pl. pacemaker) kapcsolatban is. Kérném arra is választ adni, hogy a sok ezer lakásból kijövő rádiófrekvenciás sugárzások milyen formában azonosítják be a fogyasztókat, mert ahány mérőhely, annyi frekvencia, vagy moduláció, vagy egyéb digitalizálás, amely szintén ártalmasak a sejtek bioáram rendszereire. Nemcsak azok a jelek ártanak, amelyeket a lakásokban lévő berendezések adnak ki magukból, megfelelő impulzusok érzékelései után, hanem azok is, amelyeket a FŐTÁV impulzál a fogyasztói felé, mert ezek sajnos az utca emberét is érintik!!!!!!!!!!!!!! Kérdezem, hogy ezzel kapcsolatban végeztek-e számításokat és méréseket, vagy ha nem, akkor ki adta meg a rádiófrekvenciás engedélyt és mi alapján (jogszabály, mérési eredmények, stb).Tisztelettel: Weixl-Várhegyi László
Kedves Dorisz! Kérem olvass el a champi jeligére írt válaszomat is!!!

Mióma gyógyítása alternatív módszerekkel
2009.06.30. 18:26A kérdés:

Üdvözlöm! Mivel természetgyógyászt sajnos nem találtam a tanácsadók között,igy Önhoz fordulok segítségért..Nekem nőgyógyászati problémám van /mióma 8 cm/,és szeretném megkérdezni,hogy milyen táplálékkiegésztőt szedhetek..Mindenféleképpen alternativ módon szeretném a gyógyulást elérni, energakezelést már kapok. Várom válaszát,amit előre is köszönök! Üdv. Ria

A tanácsadó válasza:

Kedves Ria!
Mosolyogtam azon, hogy írta: nem találtam természetgyógyászt a tanácsadók között.
Jómagam is természetgyógyász vagyok. Az orvosoknál is mindenki valamilyen szakvizsgát tesz és a vizsga után úgy hívják, hogy sebész, belgyógyász, urológus, nőgyógyász, orr-fül-gégész,stb. Mindenki tudja, hogy ezek orvosok, de a szakvizsga alapján nevezik el őket. Így vannak ezzel a természetgyógyászok is. Többféle természetgógyászati szakág van, például én bioenergetikus vagyok, de van fitoterapeuta szakvizsgám is és megvan a legmagasabb, diplomához kötött természetgyógyász szakvizsgám is, életmódtanácsadó és terapeuta vagyok. Ezen utolsó szakvizsgámmal több olyan szakterületen is tevékenykedhetem, mint pl. a reflexológia, népi gyógyászat, alternatív mozgás- és masszázsterápia, táplálkozásterápia, stb.
Tehát ha valaki reflexológus, kineziológus, addiktológus, fitoteraputa, stb, akkor az egyben természetgyógyász is, mert az általános egészségügyi szakvizsgája mellett van általános természetgyógyászati szakvizsgája is és természetesen az adott természetgyógyászati szakágról is van vizsgája. Én is hirdethetném magam pszichoterapeutaként, energia-kezelőként, léleklátóként, auralátóként, táltosként, távgyógyítóként, vagy jósként, mágusként, stb... mert van bioenergetikai és mérnök-radiesztéziai végzettségem is, amelyek ezen tevékenységek gyakorlására is feljogosítanak. Sajnos sok olyan személy van, aki csak valamilyen négy-öt napos tanfolyammal rendelkezik, vagy még azzal sem, és léleklátóként, aura-terapeutaként, táltosként, mágusként, stb reklámozza magát, azért mert tudja, hogy erre sokan felfigyelnek, ráadásul nem is kell hozzá semmiféle szakvizsga az Egészségügyi Továbbképző Intézetnél. Ezek nem természetgyógyászok, és sem az ETI-től, sem az ÁNTSZ-től nem kapnak működési engedélyt. Lehet vállalkozói engedélyük, mert esetleg valamilyen néven megkapják az engedélyt, ebben a nagy munkanélküliségben, mert örülnek a hivatalok ha nem kell valakit munkanélkülinek regisztrálniuk, de ezek a személyek tényleg nem természetgyógyászok, s mégcsak nem is népi gyógyítók. Ha lehet kerülje őket, ha meg akar gyógyulni.

Jómagam, nyilván a terápiáim során alkalmazom, az általam tanultakat és a megszerzett képesítéseimet, mert mindíg komplex terápiát adok azok számára, akik személyesen keresnek fel, ugyanis minden betegség összetett, és nem csak egy oka van! Minden betegség a fejben, vagyis az agyban kezdődik. A hipochonderek általában meg is betegszenek azokban a betegségekben, amelyeket beképzelnek maguknak. Van olyan betegség is, amikor az agy nem kapja meg a működéséhez megfelelő anyagokat ( omega-3, B-Complex, E-vitamin, stb...), s ezen anyagok hiánya miatt nem működik tökéletesen és a tökéletlen működés okozza a betegségeket. Van amikor a testünk irányító központját, vagy valamelyik alközpontját (agyalpi mirigy, pajzsmirigy, csecsemőmirigy, stb..) környezeti ártalom (pl.: elektroszmog) károsítja és az miatt nem tudja teljesíteni a feladatát. Ezért fontos a helyes diagnózis felállítása, amelyhez minden eddig tanult módszert komplexen kell alkalmazni, s nyilván ez kell a helyes terápiához is. Ezeket akkor lehet teljességgel végezni, ha a gyógyító és a páciens személyesen találkoznak.

Ilyen kérdezz-felelek tanácsadás azért nem lehet teljes, mert csak néhány információt közöl magáról a kérdező. Vannak általános dolgok például a táplálék-kiegészítők szedésével kapcsolatban, s ezekről már írtam jónéhány kérdezőnek. Az általános dolgok így Önre is vonatkoznak, ha beteg, ha nem! Kérem nézze át ebben a témában, a másoknak írt válaszaimat.
Nem tudom a vércsoportját sem, a korát is csak a jeligéből saccolhatom meg, vagy lemegyek alfába és megszerzem azokat az információkat Önről, amelyeket a magasabb erők engednek megszerezni. Ugyanis hiába szeretnék egy-egy páciens esetében több információt begyűjteni, ha annak a karmája szerint ezt nem lehet, vagy inkább nem szabad. Sajnos így vagyok most ezzel Önnel kapcsolatban is. Én tisztelem a spiritualitás és a karma törvényeit és nem szeretnék a megszegésükkel karmát szerezni magamnak. Nem lennék szívesen azok helyében, akik nem így tesznek és majd egyszer számot kell adni az ezirányú tevékenységükről.

Az, hogy már energia-kezelést kap az kevés, mert ne attól várja a gyógyulást, hanem attól, hogy meg tudja-e változtatni a megbetegítő életmódját és a megbetegítő táplálkozását. Hoz-e ezért áldozatot önmaga, vagy mástól várja, hogy gyógyítsa meg Önt? Ha nem változtatja meg a megbetegítő életvitelét, akkor az energia kezelésnek csak ideig óráig van hatása és utána kezdődik minden elölről. Erre USUI-mester is rájött és ezért javasolta, hogy áldozatot is kell hozni a gyógyulásért!!!
Ha olyantól kap energia kezelést ,akinek nincs bioenergetikusi ETI szakvizsgája, az még nem baj. Az sem baj, ha beavatáson átesett agykontrolllostól, reikistől, fényadótól, jógitól, stb... kapja az energiát, mert ők a spirituális beavatásukkal kaptak erre lehetőséget. Óva inteném viszont attól, hogy olyanoktól kapjon energia kezelést, akiknek sem állami, sem spirituális képesítéssel nem rendelkeznek.

Elnézést a hosszú lére engedett bevezetőért, de olyan információk jöttek be Önről, hogy úgy szeretne meggyógyulni, hogy azért Önnek ne kelljen mást tennie, csak mástól energiát kérni és bekapni néhány pirulát, táplálékkiegészítőt. Hát nem így működik a gyógyulás!

A miómával el lehet élni 120 évig is, ha valakit nem zavar a megléte, ha viszont fél a miómától, akkor a mióma le fogja győzni önt, mert mindíg az az erősebb, amitől, akitől félünk! A mióma képződésének sokféle oka van. Ha valaki nagyon szeretne gyermeket, de nem jön neki össze, akkor álterhesség jelentkezik és megjelenik az álmagzat is mióma formájában. Önnél nem ez áll fenn!!
Önnél az áll fenn, hogy leállt véglegesen, vagy hosszabb időre a menstruációja és a méreganyagok továbbra is a méhén keresztül szeretnének kiürülni a szervezetéből, de már nem lökődik le havonta a méh belső nyálkahártyája a benne felgyülemlett méreganyagokkal, hanem, mert nem tud kikökődni a méh belsejéből, ezért gyűjti a méreganyagokat a méh izomzatába és az ilyen izomzat megvastagszik, megcsomósodik.
A terápia tehát, a mindenkinek szükséges táplálék-kiegészítők szedése, valamint a különböző tisztítókúrák egymásutáni elvégzése. Ilyen tisztítókúrák: mentális tisztítókúra, szív- és érrendszeri tisztítókúra, máj méregtelenítés, vese tisztítás, tüdő tisztítás, béltisztítás. Vércsoport szerint kellene táplálkoznia, vegatáriánusan, de kerülnie kellene a tej- és tejtermékeket -kivéve a nem homogénezett vajat-, a margarint és minden margarinnal készült ételt, az elektroszmogot, a műszálas ruházatot. Javasolnám még a Szójavit, vagy a Szójavit Forte készítmények szedését, a desztilláltvíz ivását, azzal való főzést, valamint a patikai NaCl-el való sózást.
Üdvözlettel: W-V.László természetgyógyász

Ballonos víz- kálium mérgezés!!!
2009.06.30. 13:05A kérdés:

Tisztelt László!A napokban új ballonos vizet hoztak a munkehelyemre, melyet az alábbi módon reklámozzák:Egyedi formatervezésű Kálium gazdag, nátrium szegény víz.A kálium nélkülözhetetlen a normális növekedéshez, az izmok működéséhez. Salaktalanít, gyorsítja az anyagcserét, csökkenti a vérnyomást, segít az allergia kezelésében, sav-bázist egyensúlyban tartja.összetétele: Kálium(K+) 160mg/l, Kálcium(Ca++)45mg/l, Nátrium(Na+) 12mg/l, Szulfát(SO4) 5mg/l, HCO3 309mg/lSok válaszát olvastam már és el is keseredtem, amikor megnéztem az összetételét ill. az össz. ásv. anyag - HCO3 =222mg/l. Szeretném kérni a véleményét a fenti "bemutató" szöveggel és az összetétellel kapcsolatosan. Üdvözlettel János

A tanácsadó válasza:

Kedves János!

Ez a víz nem tudom hogyan lehet forgalomban!!! Ez egy bioterrorista víz!!! Szép lassan szív- és érrendszeri elváltozást, majd halált, vagy Addinson-kórt okoz a veséknél, amelynek a vége szintén halál! A férfiakat pedig ivartalanítja!!! Kérem olvassa el a káliummal és az ilyen vizekkel kapcsolatban a www.aquanet.fw.hu honlapon a szakértői véleményeket. Úgy látszik, hogy a sóval kapcsolatban lebuktak a háttérhatalom halálosztó ügynökei, s most a csapvíznél tisztább vízre vágyó igényesebb vízfogyasztókat vették célba. A káliummal való ölés, majdnem tökéletes gyilkosság, ugyanis, ha 3 napon túl boncolják fel az elhunytat, akkor már nem lehet kimutatni a kálium-mérgezés okozta elváltozásokat. Mint rendőr, ezért tudtuk nagyon nehezen bizonyítani a káliummal való öléseket a budapesti " Fekete Angyal"-féle többszörös gyilkossal szemben.
Kérem megküldeni ezen a portálon, a gyártóját, forgalmazóját, valamint elérhetőségeiket, hogy a Tudományos Rendőrség intézkedhessen a forgalmazás betiltásáról és a felelősök felelősségre vonásáról. A szakjogászunk szerint ez a cselekedet kimeríti a súlyos egészségkárosítás, de a szándékos emberölés törvényi tényállás elemeit is. Adataink szerint napjainkban 100 emberből 95 főnek kálium mérgezése van (!), mert a káliumos műtrágyák miatt, még az alapjaiban kevés káliumot tartalmazó növények is túl sok káliumot tartalmaznak. Még a bio módon termelt burgonyafélékben, hüvelyesekben, paradicsomban és zöldlevelű növényekben is sokszor magas a kálium érték, s nem beszélve arról, hogy a közforgalomban lévő étkezési sók is, szabványsértő módon túl sok káliumsóval vannak " dúsítva". Ez ügyben megtettük a lépeseket és jelenleg bírósági szakban van az ügy.
Kérem megmutatni válaszomat a munkahelyi illetékesnek, aki megengedte, hogy ilyen vízzel rongálják az amúgy is magas vér-kálium érték vérképű dolgozók egészségét.
Kérem, ha lehet szervezzenek csendes bojkottot ezen víz felhasználásával kapcsolatban, s akkor legalább Önöknél nem tudják bevezetni ezt a lakossággyérítő terméket.
Tisztelettel:W-V.László ny.r.alezredes, természetgyógyász, a Tudományos Rendőrség munkatársa

Faktorhiányos hemofília
2009.06.28. 13:39A kérdés:

Tisztelt Uram,Szeretném megkérdezni véleményét arról, hogy súlyos hemofiliás (Hemofilia A típus, 8. faktor hiánya) 1 éves kisfiam, aki rendszeres profilaxisban részesül (jelenleg hetente egy vénás injekciót kap, ami nem elég a teljes védettséghez) kaphat e valamilyen természetgyógyászati kiegészítő kezelést, ami javít az állapotán. A következőkre gondolok: ha keletkezik egy hematómája, akkor van - e olyan szer (külső, vagy belső) amitől gyorsabban felszívódik a hematóma, vagy lehet-e erősíteni az érhálózatát, hogy kevésbé szakadjanak el az erek egy-egy sérülés, pl. elesés során, tehát kisebb legyen a hematóma nagysága. Ha mégis lenne egy nagyobb vérzése, akkor csökkenthető e a vérzés intenzitása, a kifolyt vér mennyisége? Ez sajnos genetikai betegség, amit anyjától örökölhet a fiú gyerek. Létezhet-e valamilyen gyógymód ezen a világon erre a betegségre? Az orvostudomány is szép eredményeket ért el a betegség kezelése területén, de inkább kezelik és nem gyógyítják, élethosszig tartó hetente többszöri vénás injekcióval, ami kisgyereknek különösen borzasztó.Köszönettel:egy anyuka hemofiliás kisgyerekkel

A tanácsadó válasza:

Tisztelt Anyuka (Hadhazy)!
A genetikai betegségek is döntő többséggel helyrehozhatók, vagy megjavíthatók, de olyan is van, hogy megszüntethetők, mivel az orvostudomány csak az ő módszereikkel való kezelésnél tapasztaltak alapján állítja, hogy nem gyógyíthatók, vagy csak kezelhetők.
Nem írta, hogy milyen a gyermek vércsoportja, de ez nagy %-ban a O-ás vércsoport betegsége. A tej- és tejtermékek okozzák főleg, s ezek okozhatták Önnél is, azaz az anyukájánál. Vagy Önnek nincs ilyen problémája? Mert ha nincs, vagy nem is volt korábban sem, akkor ezt tényleg az állati tejek, különösen a szarvasmarha tejének összetevői okozzák. Akkor pedig ez nem genetikai betegség!!!!!!!!!!!!Ez akkor is igaz, ha a tej-, vagy tejtermékből csak keveset fogyaszt a pici, vagy olyan ételt fogyaszt, amelyben akár nyomokban is van ilyen tej, vagy tejtermék!!
Meddig szoptatta a kisfiát? A betegsége azt mutatja, hogy nagyon rövid ideig, vagy pedig az Ön rossz táplálkozása miatt nem volt megfelelő az anyatej minősége!
Más vércsoportúak is megkaphatják ezt a betegséget, s náluk is a tej-tejtermékek a fő bűnösök, de bűnös lehet a napraforgó olaj, a repce olaj, a margarin, az állati zsírok, de a pálma- és kókusz zsírok is, valamint a vércsoport számára nem megfelelő húsféleségek is.
A mikrohullámú sütőben készített, melegített ételek, egyértelmű degenerációkat indítanak meg az érrendszerben, de a szervezetben máshol is. Ezt Dr.Varga András orvosprofesszor és elektromérnök doktor (Heidelbergi Orvosegyetem) kutatásai is alátámasztották. Sajnos a könyvei eddig csak németül jelentek meg. A professzor úr mindenfajta elektromos- és elektromágneses- sugárzások (hálózati feszültség, rádió- tv hang és képfrekvenciák, számítógép, képernyők, mobiltelefonok, stb) esetében kimutatta ezeket az ártalmakat, úgy a humán, mint az állatkísérleteknél. Ő volt az első aki ki merte mondani, hogy az iparszerűen tartott csirkék és pulykák valamennyien leukémiát kapnak a születésük és leölésük között eltelt 42 nap alatt. Dr. Vanky Ilona biológus pedig megállapította, hogy a '60-as évektől kezdve, ahogyan elkezdték a nagyüzemileg tartani az állatokat és elkezdték őket már akkor is genetikailag módosított takarmánnyal etetni, azóta megsokszorozódtak az ilyen húsokat, tejeket, tejtermékeket és tojásokat fogyasztóknál a genetikai problémák. Ma már a takarmányok döntő többsége genetikaliag módosított!!!
Ilonka nénit személyesen ismerem és hamarosan betölti a 110. ( nem elírás!!) életévét, de ezen mérési eredmények miatt, 65 éves kora óta nem fogyaszt csak növényi ételeket és azokból is csak a öko- és bio termékeket. Úgy néz ki, mint egy 70 éves és önállóan közlekedik Budapesten és az országban, és teljesen egyedül él, s nem szorul mások segítségére, s szellemileg is nagyon friss, s ebben a korban is folyamatosan képezi magát!! Azért írtam le ezt Ilonka néniről, mert ő saját magán is alkamazza azt a tudást, amelyet megtanult és kutatásaival alá is támasztott. Nem ment nyugdíjba, csak 70 éves korában, mert addig engedték dolgozni, mert Ő még dolgozott volna tovább is. 1899-ben született és mai is aktív és egészséges!!! Ha köszönteni akarják őt az Országos Népességnyilvántartótól, mint az ország legidősebb emberét, akkor mindíg elzavarja a köszöntőket és a tv-stábokat is, mert azt mondja mindenkinek, hogy ő még csak 91 éves! Igazi nő, aki megpróbálja titkolni a korát!
Ezt csak azért írtam le, mert a döntés az Ön kezében van! Akarja-e helyesen, a vércsoportja szerinti bio táplálékokkal, s a megfelelő táplálékkiegészítők fogyasztásával erősíteni gyermeke immunrednszerét? Akarja-e őt védeni az elektroszmogtól és az egyéb hasonló sugárzásoktól? Ha erős az immunrendszer, akkor megfelelő az őssejt-termelés ebben a korban és akkor kijavítódnak a genetikai rendellenességek. Kellene rendszeresen adni a gyermeknek a virágport, a propoliszos mézet, de kellene szednie a speciálisan érfal erősítésre kifejlesztett Kapillar-t, vagy Kapillarom-ot. Ezek nem gyógyszerek, hanem táplálék-kiegészítők! Gyógyszertárban is lehet kapni a Venoruton-t, amely szintén érfal erősítő, különösen a visszereknél. Ugyancsak ezt teszi a szőlőmag olaj, a kendermag olaj rendszeres fogyasztása, használata, hidegen sajtolt formában. Van szőlőmag őrlemény is forgalomban a bio boltokban! Az Endotelon nevű, érfalvédő és erősítő érrendszeri gyógyszert is szőlőmagból állítják elő!! Kellene szednie a gyermek Protexin-t, de étkezés előtt, ugyanígy kellene szednie a Spirulinát vagy Chlorellát, szelént, omega 3-at, L-Karnitint, C-vitamint, lefekvéskor B-Complex vitamint és melatonint. A bioflavonoidos készítmények, C-Plusz ( Cali Vita) Flavonid C ( Vitamin Station), a Xocai csokoládék, a Flavonoid Complex ( GNLD), mind kiváló érfal erősítők. Ön dönti el, hogy melyiket választja, minegyik kiváló termék. A Xocai csokoládét még szeretné is, mert nemcsak értékes az érrendszer számára, hanem finom is.
Persze ezeket a vér- és egyéb leletek birtokában személyesen kellen megbeszélnünk, mert nem egy nátháról, vagy egy gyomorfájásról van szó. De ez is az Ön döntésén múlik, mert van segítség a természetes gyógymódokkal és az orthomolekuláris medicina eszközeivel is.
Üdvözlettel: W-V.László

Köszönet
2009.06.27. 22:48A kérdés:

Kedves László! Köszönöm a margarinokkal kapcsolatos részletes ismertetőjét! Nagyon sok hasznos információt találtam benne. Néhány ismerősömnek máris továbbküldtem! Üdvözlettel: Kriszti

A tanácsadó válasza:

Kedves Kriszti!

Köszönöm, hogy segít leleplezni a bioterroristákat!

Szeretettel üdvözli: W-V.László

A tanácsadó: 'Dr. Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 

Bejelentkezés

Videó ajánlatunk

Biofizikai állapotfelmérés felsőfokon
A videóhoz kattintson a képre!

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Hírlevél fel/leiratkozás

Eseménynaptár (ma és holnap)

Energy videó csatorna

Elnézését kérjük, a videók listája jelenleg nem elérhető!

Találkozzunk a Facebookon is!

Natúrsziget menü!

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés