Tanácsadóink

A tanácsadó: Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 
Gyógyult Bechterewes köszönete
2009.08.24. 18:02A kérdés:

Üdvözlöm Önt. Én csak gratulálni szeretnék a tudásának, sajnos nekem igen csak későn esett le, hogy mi a dolog nyitja. Biztos tudja, én írtam fel a "csoda vagy utánajárás " cikket, amit Önök is megjelentettek. Köszönöm. De én valamikor, még a TÉLEN ÍRTAM ÖNNEK, HOGY KIVAKARTUK A LÁNYT A BECHTEREW-BŐL. Hát, innen visszafele nézve, lehetett volna annyi eszem, hogy a megfelelő oldalakat túrom, rövidebb lett volna. A jó hír, megjött a Balcsiról, köhög, szárazon, de a gerincet, és minden izületet békén hagy. Csak így tovább, munkájához és a többiek munkájához sok sikert, erőt, temérdek eredményeket kívánok, Lendvainé Kata

A tanácsadó válasza:

Kedves Kata!
Köszönöm az elismerő szavait, de én átpaszolom Önnek a sikert, mert Ön volt az, aki megvalósította a terápiát! Köszönöm, hogy visszajelzett, mert a lánya már a sokadik gyógyult Bechterewesem.
A száraz köhögésre ajánlanám az inhalálást, legalább napi egyszer. Forró desztillált vízbe kellene cseppentenie, 15-20 csepp eukaliptusz olajat és 3-4 csepp teafa olajat. A szobájában a szekrények tetejére, úgy, hogy ne látszódjon, lapos porcelán, vagy műanyag tányérokra tegyen ki egy-egy kiló asztali sót a legdurvább fajtából. Ha nincs szekrény, el lehet helyezni bárhol, akár az ágy alatt is, de lagalább 3 kg só legyen kibontva és kiöntve az edényekbe. A legolcsóbb, legdurvább szemű asztali só a leg hatásosabb. Nem kell méregdrága sólámpákat venniük.
Üdvözlettel: W-V.László

Kombucha
2009.08.21. 17:48A kérdés:

Kedves László!Mi a véleménye a kombucháról? Üdv:Magdi

A tanácsadó válasza:

Kedves Magdi! vagy Marcsi?
Ön az egyik legtöbbet kérdezőm, de van amikor Magdi, vagy Marcsi néven írja alá a kérdését! Az is lehet, hogy ketten is használják a "maddi" jeligét?
Még egyik kérdésénél sem adta meg, hogy mi az Ön vércsoportja? Hogyan lehet, hogy megélt, több mint fél évszázadot és még nem tudja? A kombucháról pedig már többször is írtam, s ha azokat elolvasta volna, akkor már ismerné a véleményemet. Ettől függetlenül ismét leírom Önnek is!
Nos a lényeg: A kombucha is egy gombafajta, melynek vannak lektinjei. Ezek a lektinek sajnos ártanak, azaz agglutinálják a O-ás és az A-s vércsoportúakat, azaz a magyar lakosság 70 %-át!
Nyugodtan fogyaszthatják viszont a B-s és az AB-s vércsoportúak, mert nekik jó, azaz a lakosság 30 %-ának!
Ha ÖN még nem tudja a vércsoportját, akko ne fogyassza, mert lehet, hogy a többséget kitevő O-ás (30 %), vagy A-s ( 40 %) vércsoportja van és akkor Önnek árt a kombucha!!!!!!!!!
Sajnos sok lelketlen termékforgalmazó csak a saját zsebének a megtömését nézi és ajánlja boldog-boldogtalannak. ŐK a tudatlan bioterroristák! Viszont, aki tudja, hogy árt és mégis ajánlja olyannak, aki erről nem tud, akkor azt tudatos bioterroristának, azaz lakossággyérítő gyilkosnak nevezem. Hiába hívtam erre a tényre fel a forgalmazók és neves természetgyógyászok figyelmét, azzal ütik el a dolgot, hogy a vércsoport szerinti alkamazás nincs bizonyítva ( ha a gyógyszeriparon múlik a bizonyítás ténye, akkor nem is lesz!!). Hát mit mondjak elég szomorú, hogy az elmúlt 85 év többszáz kutatóintézetében, többezer kutató által megállapított tényeket így kezelik. A Pénz Istene elhomályosítja előttük a Gyógyítás Istene előtt tett esküjüket! Nem szívesen lennék a helyükben, akkor, amikor majd dimenziót váltanak és számot kell majd adniuk a cselekedeteikről!!
Szóval sok olyan termék van, amelyik gyógyhatású, mert vannak benne létfontosságú nyomelemelek, ásványi anyagok, vitaminok, enzimek, stb, de sajnos vannak benne olyan lektinek is, amelyek ártanak egyes vércsoportúaknak. Ha egy beteg elkezd szedi egy ilyen terméket, akkor jól érzi magát, mert a nyomelem- és vitaminhiányos szervezete hozzájut ezekhez a fontos, eddig nélkülözött anyagokhoz. A szedés pillanatától viszont elkezdődik a szervezetében az adott termékben lévő ártó lektin miatt az agglutinációs folyamat. Van akiknek az egyre erősödő szervezete jól felveszi a küzdelmet az agglutinációs hatással szemben, de van akié nem. Nem mindenkinek egyformán erős az immunrendszere, meg az ilyen hatásokkal szembeni elhárító, védekező rendszere, ezért van akinél előbb, van akinél utóbb jeletkezik ,jelen esetben a kombuchában lévő lektinek negatív hatása. Amikor ez a hatás már erősebben jelentkezik és a rossz keringés miatt kialakul egy újabb betegség, akkor már nem is gyanakszanak arra, hogy ez a kombucha szedése miatt van!
Én azt javasolnám Önnek, hogy amíg nem ismeri a saját vércsoportját, addig ne használja ezt a terméket!!!!
Üdvözlettel: W-V.László

B vércsoport és a Colonix program, kútvíz tisztítás.
2009.08.18. 08:50A kérdés:

Tisztelt László!A Colonix programmal kapcsolatosan kérdezném Öntől, hogy B vércsoportúak is fogyaszthatják e (egyáltalán ajánlja e minden vércsoportnak), mert 1 hónapot végigcsináltam és az Öntől kapott lista alapján sok olyan összetevőt láttam benne ami elvileg nem jó nekem. Most nem tudom folytassam e még a programot tovább (paranil+rost+kleri tea) vagy inkább álljak le vele. Lenne még egy kérdésem a víztisztítással kapcsolatosan ez pedig, hogy kútvíz tisztításához megfelelőnek tartja e a vízdesztillálót vagy az RO készülék erre a jobb megoldás?Előre is köszönöm válaszait.Üdvözlettel János

A tanácsadó válasza:

Kedves János!
Már ne csinálja a Colonix-programot, mert tényleg vannak a B-sekre nem túl jó összetevői is. Kúrát lehetett vele csinálni, de ha már egy hónapja csinálja, akkor be kell fejeznie!!! Inkább colon-hidroterápiát végerztessen, de azt is kúra szerűen!
A kút-, vagy bármilyen víz tisztítására a desztillálás és az ro. készülék egyaránt megfelelő! A desztillálás kissé körülményesebb és drágább, viszont a legtisztább vizet adja, az RO készülékkel előállított víz nem olyan tiszta, de a fogyasztás szempontjából nagyon tiszta az is. A literenkénti előállítása az RO-víznek sokkal olcsóbb és napona több vizet lehet így megtisztítani, mint desztillálással!
Üdvözlettel: W-V.LÁszló

Füredi-víz
2009.08.17. 16:58A kérdés:

Tisztelt Weixl-Várhegyi László!Vízzel kapcsolatosan érdeklődnék, hogy mi a véleménye a Füredi ionizált lúgos kémhatású vizekről? Nyugodt szívvel fogyasztható-e és másoknak is ajánlhatom-e?Rendszerese fogyasztása ajánlott, vagy csak kúraszerűen érdemes alkalmazni?Köszönettel Imre Katalin

A tanácsadó válasza:

Kedves Katalin!
Már többször leírtam másoknak is, hogy nem a vízzel kell lúgosítani a szervezetünket, hanem táplálékkal!!!!!!!!! A lúgos vizek sajnos a gyomorsavat és az epesavakat is fellúgosítják és ez nagymértékben bezavar az anyagcserébe, ugyanis a gyomorsavnak és az epesavaknak mindíg savasnak kell maradnia!!
A másik rossz hírem a Füredi vízzel, hogy sajnos nem tiszta! Már többször is kicsapattam és már egy pohár víz is komoly mennyiségű szennyezést mutatott. Nem ajánlom a rendszeres fogyasztását! Kúra szerűen csak savtúltengéses, refluxos betegségek idején, kb egyhetes alkalmazását javasolom, de csak halkan, mert vannak sokkal jobb szerek is ezen problémák kezelésére.
Üdvözlettel: W-V.László

Izületi gyulladás, meszesedés, csőrös kopás, érzékeny bőr, visszeres lábak, magas vérnyomás, zöldhályog
2009.08.17. 05:30A kérdés:

Kedves LaszloEdesanyam 64 evesen eldontotte, hogy eletmodot valtoztat. Mivel On egy nagyrabecsult es igen nagytudasu termeszetgyogyasz, ezert szeretnem a segitseget kerni ebben a temaban.Edesanyam 64 eves, 0-as vercsoportu, 85 kg, 164cm magas, foglalkozasa noi fodrasz immaron 50 eve dolgozik a szakmaban. Evek ota izuleti gyulladasa van a bal terdeben, ami hol kiujul, hol elcsitul. A gerinceben meszesedes es csoros kopas van, amit mar evek ota fajdalom kiser. Erzekeny bore van ami nagyon konnyen zuzodik es visszeresek a labai. Magas vernyomasra gyogyszert szed es 15 eve zoldhalyog van a szemein. Sajnos, 50 eve dohanyzik...Szeretnenk tudni, hogy milyen gyogymodot, tornat, dietat ajanl edesanyamnak, hogy javuljon az allapota es tovabb dolgozhasson a szakmajaban, amit nagyon szeret.Nagyon koszonom es Isten aldja.Tisztelettel: Annamaria

A tanácsadó válasza:

Kedves Annamária!
Sajnos az 50 éve dohányzás tipikus betegségeivel rendelkezik az Ön Édesanyja! Már ami a keringését illeti (vérnyomás, visszerek, glaukóma (zöldhályog), érzékeny bőr). A megoldás kézenfekvő: sűrgősen abba kellene hagynia a dohányzást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14 éves kora óta dohányzik, ezért az életének az úgynevezett felépítési szakaszában már elkezdődtek a dohányzás okozta szervi és ér- károsodások!
Ön hiába szeretné, hogy ne dohányozzon, mert ezt neki kellene abbahagynia. Ha nem hagyja abba, akkor a kora alapján egyre több és egyre súlyosabb, s már gyógyszerrel sem kezelhető egészségkárosodásai lesznek. Pár nappal korábban szintén írtam egy dohányosnak választ, kérem azt is olvassa át.
A visszeres lábak a dohányzás mellett még az álló foglalkozásának a foglalkozási betegsége is, tehát többszörös a rizikó faktor. Fodrászkodhat, de akkor még tovább súlyosbodik az állapota, főleg, ha mellette dohányzik is. Ne a fodrászkodást hagyja abba, hanem a dohányzást!!
Sokat kellene úsznia és terhelésmentesen mozgatni a lábait, s ez jót tenne az izületeinek is és a keringésének is. Ha teheti, otthon pócolja fel magasra a lábait és mozgassa azokat, boka- és lábfejkörzéseket, feszítéseket csináljon, de minél többet.
A meszesedése lehet a kemény vizektől meg a tej és tejtermékektől, mivel a O-soknak nagyon ártanak a tej- és tejtermékek ( kivéve a vajat).
Szigorúan a vércsoportja szerint kellene táplálkoznia (tilos, mert érkárosító a napraforgó olaj és a margarin is!!). Kellene szednie Calcium Active-t, Proenzi-3 -at, Kapillar-t, Chlorellát, Omega-3-at, flavonoidokat, Q-10-et és L-Carnitint, E-400, Mega B-Complex és mega dózisú C-vitaminokat, szelént, kelátos krómot, Acidophilust, vagy ProbioFlora-t. Ezekenek a szedését és beszerzését már másoknál leírtam, kérem nézze át náluk. Ahogy látom Ön külföldről írt, mert a betűi ékezet nélküliek. Nem tudom ott hogyan tudja beszerezni az ajánlott termékeket. Desztilláltvizet kellene innia és azzal kellene főznie is. Sózásra csak a patikában kapható tiszta NaCl-t használja. Kerülje az édességeket, még a cukor menteseket is! Használjon steviát, vagy fruktózt. Tilos a babkávé, ihat viszont cikória kávét, zöld teát, de tilos a fekete tea is
Készítsen mindennap, desztilláltvízzel fagyöngy teát (csak áztatni szabad). Amíg tart a szezon, egyen sok dinnyét, szilvát, szőlőt, őszibarackot, almát, körtét, áfonyát. Egyen sok kölest és hajdinát, valamint barna rizst, fejtett babot, zöldbabot, zöldborsót, tököt, cukkinit, brokkolit, lenmagot, kendermagot, zellert, paszternákot, sárgarépát, céklát.
Egyen sok olajos kenyeret (szőlőmag, bio szója, tökmag, lenmag, kendermag olajok keveréke).
Üdvözlettel: W-V László

A tanácsadó: Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 

Bejelentkezés

Videó ajánlatunk

Biofizikai állapotfelmérés felsőfokon
A videóhoz kattintson a képre!

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Hírlevél fel/leiratkozás

Találkozzunk a Facebookon is!

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés