Tanácsadóink

A tanácsadó: Dr. Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 
Hajfestés-pszichológia
2009.08.13. 11:56A kérdés:

Kedves László!Őszinte leszek, első olvasásra kicsit túlzásnak gondoltam, hogy pszichológushoz kellene vinnem a lányom, hiszen annyian festetik a hajukat. Sikerült beszereznem a Herba Arvit és Vitanol C nevű hajszeszt. Az Ökonet termékeiről hallottam már, és folyamatban van az Ön által javasolt folyékony szappan beszerzése. Lányomnak megmutattam a két hajszeszt, és megkértem, hogy használja. Húzta a száját, de nem szólt semmit, mikor az Ökonet termékről is meséltem, akkor kibújt a szög a zsákból. Felháborodott azon, hogy szappannal mosson hajat, hiába próbáltam elmagyarázni, hogy ez nem az a szappan amire Ő gondol. Nem szeretem és nem is tűröm, mikor kiabál velem, vagy hülyének néz, és megkérdeztem tőle, miért van ez a ,,festés mánia,, nála? Erre még jobban felemelte a hangját, és közölte velem, hogy erről én tehetek! Ugyanis az édesapjának szőke haja van, nekem pedig sötétbarna, és ha én nem vagyok, akkor most Ő természetes szőke hajú lehetne. Azt hiszi csak az a hajszín a szép. Azóta nem szólunk egymáshoz!!! A segítségét köszönöm mégegyszer, és igaza volt László! A lányom tényleg pszichológiai eset! Üdvözlöm:Tóthné

A tanácsadó válasza:

Kedves Tóthné!
Az Ökonetnek folyékony a szappana, lehet tölteni tusfürdős flakonba és akkor nem veszi észre, hogy mivel mos hajat.
A lányának önértékelési zavarai vannak, ezért nem tudja magát elfogadni. 15 éves kora óta ki kellett volna nőnie, de úgy látszik nem sikerült. Próbálja neki elmonani, hogy a szőke nőket -tisztelet a kivételnek és a természetes szőkék nem tartoznak ide!- mindenki bugyutának, butácskának tartja és ezért is van annyi szőke nős vicc. Próbálja szeliden elmondani neki, hogy ha Ön nem lenne, akkor ő sem lenne, sem barnán, sem szőkén, sem ordibálósan, mert ha az apja szőke nővel feküdt volna le annak idején, akkor abból a kapcsolatból nem ő született volna meg, hanem valaki más!!! Lehet, hogy az a valaki más sem lett volna szőke, mert lehett volna vörös is, mert sokszor az anyai nagymama hajszíne dominál és nem az apáé!
Ha el tudja érni a lányánál, hogy jöjjön el hozzám rendelésre, hogy kigyógyítsam a "szőke" mániából, akkor tényleg fogok nála eredményt elérni, mert nem az első "szőke nős" esetem lenne. Higyje el, hogy aki festi a haját, az azért festi, mert szintén önértékelési zavarban szenved és ezeket az ajánlott vitaminokkal is jól lehet kezelni, de kell hozzá a pszichoterápia, mert a kettő együtt igazán hatásos!
Addig is szedjen napi 3 szem Omega-3-at este lefekvés előtt fél órával egy Mega B-Complexet, 2x1 E-400 vitamint, Flavonoid C vitaminból 6x1-et és Chlorellából reggeli és ebéd előtt 1-1 szemet. Javasolnám még a Full Spectrumot, vagy az Every One-t. Mindegyikből 3x1 kellene étkezéskor.
Üdvözlettel: W-V.László

Lenmag olaj, Chi-Machine ( csí-gép)
2009.08.13. 10:25A kérdés:

Kedves László!Azt szeretném megkérdezni,hogy a lenmagolaj bevonja a nyálkahártyát védőréteggel?Étkezés előtt szoktam egy kiskanállal bevenni.Használhatom esetleg este lefekvés előtt is?Másik kérdésem combfejnecrosisom van,displásya arthosis.használhatom a chi gépet ilyen állapotú csipőkkel?2 fokozatú a chi gépem.Köszönettel Éva

A tanácsadó válasza:

Kedves Éva!
A lenmagolajnak igen kiváló a bevonó képessége, ezért még bőrápolásra is kitűnő, mint majdnem minden hidegen sajtolt növényi olaj is! Ha étkezés előtt veszi be, akkor segít a szorulásos széklet rendezésében is, mint szintúgy más növényi olajok is így tesznek. Minthogy a bőrre is kiváló hatással van, így a nyálkahártyákra is. Használja csak bátran!
Javasolnám még hozátenni a lenmagolajhoz, ugyanannyi szőlőmag olajat, ugyanannyi bio szója olajat és esetleg ugyanannyi kendermag olajat is. Ha már belejött, akkor tehet hozá oliva extraszűz olajat is. Nemcsak étkezés előtt jó bevenni, hanem jó kenyérre kenve is, vagy jó a kiszedett ételekre téve is (leves, főzelék, tészta, saláta, kása, stb). A legjobb, ha étkezés után is vesz be egy kanállal, vagy a lenmag, vagy az ajánlott és összekevert olajból.
A combfejnecrozisára és a diszpláziájára javasolnám szedni (2x1 étkezéskor) a Vitamin Station cég Calcium Active készítményét, kiegészítve a Flavonoid C-vel ( 6x1), B-Complex-el (lefekvés előtt félórával egy szem), Every One-val 3x1 (étkezéskor) , ProbioFlora-val (2x2 étkezés előtt) és Proenzi-3-al, vagy ProFlex 4-el (1x1 étkezés előtt).
A csí-gépet nyugodtan használja! A kétsebességes gépnél azt a sebességet használja, ahol másodpercenként kettőt lenget a gép. A napi 3x15 percet ne lépje túl a használatával, de először egy hétig csak napi 3x5 percet használja. A használatkor lehetőleg üres legyen a gyomra és a használat előtt mindíg vegyen magához valamilyen folyadékot és kb 2-3 dcl-t igyon belőle.
Üdvözlettel: W-V.LÁszló

Köszönet
2009.08.12. 10:30A kérdés:

Kedves László,A múlthéten küldött levelemre adott válaszát szeretném mégegyszer nagyon szépen megköszönni. Megosztom az édesanyukámmal (ápolónő, epekővel). Remélem hamarosan jobban lesz. Minden jót kívánok! Üdvözlettel, D. Andrea

A tanácsadó válasza:

Kedves Andrea!
Köszönöm a köszöntést és jobbulást kívánok a Mamának!
Üdvözlettel: W-V.László

Zöld árpa
2009.08.12. 08:02A kérdés:

Kedves László.Egyik korábbi válaszában olvastam ön is fogyaszt zöld árpát,szeretném megtudni a zöld árpa miért fogyasztható a 0-ás vércsoportúak számára a búzafű viszont nem.A vércsoportos könyvek mindkettőt a kerülendő kategóriába sorolják.Válaszát előre is köszönöm üdvözlettel Vígh Oszkár

A tanácsadó válasza:

Kedves Oszkár!

Valóban nem szabadna fogyasztania a O-soknak sem a zöld árpát, sem a búzafüvet! Örülök, hogy figyel!
Japán kutatók állapították meg a zöldárpa fűről, hogy toronymagasan veri az összes többi zöld gabona és egyéb zöld növényt a sokkal értékesebb öszetevőivel ( Dr. Hagiwara). A lektinje agglutinációt okoz nekünk O-soknak. De az árpa zöld formában kevesebb agglutinációt okoz, mint gabonaszem, vagy gabonaszemből készült táplálék esetében ( PL.: ÁRPASÖR), ezért inkább az árpa zöld változatát fogyasztom!!
Én azért fogyasztom, néha ( nem rendszeresen!), mert sem a búzafűvel, sem más zölddel nem tudom bevinni a szervezetembe azokat az értékes anyagokat, amely nincs azokban, de van viszont a zöld árpában! A búzafűnek nagyon magas a kálium tartalma is. Igaz a zöld árpában is van, de patikai NaCl-el való sózással ellensúlyozom. Nos, én tisztán élek, tisztán táplálkozom, néha azért fogyasztok olyan ételeket is, amelyek nem jók a vércsoportomnak, de nagyon értékesek, mert adok egy kis feladatot az immunrendszerem azon egységének, amelyik a táplálékokkal kapcsolatos anomáliákat felügyeli. Ha már így eddzem egy kicsit az immunrendszeremet (csak egészségeseknek ajánlott!), akkor legalább olyan anyagokat viszek be a szervezetembe, amellyel sok jót is teszek neki. Az agglutinációs hatást pedig a jó immunrendszer (védekezem az elektroszmog ellen is) simán leküzdi, ha csak egy-egy olyan táplálék kerül be szervezetbe, amely nem jó a vércsoportnak. Általában egyszerre csak egy, vagy két ilyen ételt eszem így ( nem rendszerességgel és nem folyamatosan) és nem úgy mint akik erre nem figyelnek, hogy szinte minden étel, amelyet megesznek, agglutináló hatással van a vércsoportjukra!! Nekik azért van ebből problémájuk - mégha nem is érzik mindjárt -, mert folyamatosan és rendszeresen agglutinációt előidéző táplálékokat fogyasztanak!
Remélem érti, hogy a válaszomban mire céloztam!
Üdvözlettel: W-V.László

Kérés
2009.08.11. 19:08A kérdés:

Kedves László!Egy hónappal ezelőtt voltam egy szem irisz diagnosztikai vizsgálaton. Azóta nem vagyok nyugodt mert amit megállapított a professzor az a legrosszabb."Vegyületi és nehézfémek vannak a szervezetben. 6 éve fejlődik a hüvelyhámban és a petefészekben a rákos sejt.Az agy gyulladásban van. Vérkeringési zavar miatt fejlődött ki a betegség. 1994-ben volt egy nőgyógyászati mütétem, Ő azt mondta hogy akkor valamit nem vettek ki teljesen.Az interneten böngésztem és azt olvastam hogy ezzel a diagnosztikával nem lehet kimondani hogy rosszindulatu a daganat.A WELLSTAR algáját mondta hogy igyam és diétázást.Még azt is mondta hogy a vércsoport szerinti táplálkozás nem jó. Én 60 éves vagyok és 0 vércsoportu.Nagyon várom a válaszát, és szeretném ha az email cimemre irna és ne tenné be a levelemet .Email cimem: pirosjoco@citromail.hu.Tisztelettel: Piroska.

A tanácsadó válasza:

Kedves Piroska!
Eleget teszek a kérésének, de tudnia kell, hogy ezen a portálon előbb válaszolok, mert naponta nagyon sok kérést kapok e-mailban is és azokra hoszabb idő elteltével tudok csak válaszolni, mert nem ülök egész nap a gép mellett, csak esténként pár órát és ilyenkor is a legsürgősebb eseteket veszem előre, de ezekből is sok van. Fog kapni olyan anyagokat is, amelyekből Önnek kell kihámoznia a tennivalókat, mert csak így értik meg sokan, hogy mással, vagy az orvossal ellentétben mit miért javasolok! A WELLSTAR-t nem javasolom!! Majd küldöm erről is az anyagot!
Üdvözlettel: W-V.László

A tanácsadó: Dr. Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 

Bejelentkezés

Videó ajánlatunk

Biofizikai állapotfelmérés felsőfokon
A videóhoz kattintson a képre!

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Hírlevél fel/leiratkozás

Eseménynaptár (ma és holnap)

Találkozzunk a Facebookon is!

Natúrsziget menü!

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés