Tanácsadóink

A tanácsadó: Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 
Az ágy helyzete
2010.02.10. 21:08A kérdés:

Kedves László!Csongrád megyében élek, tudna ajánlani egy szakembert, aki a lakásunk alatt húzódó vízereket, hartman vonalakat fel tudná hitelesen mérni? A hálószobában jelenleg 4-en alszunk, a kisebbik lányom és a mi franciágyunk ÉÉK-i irányban áll, a nagyobbik lányunk ágya DDK-i fekvésű. A kisebbik lányunk szinte, születése óta fél3-3 óra tájban felébred, hol csak nyugtalankodik és visszaalszik, hol pedig átjön a nagyágyra. Konektor a franciágy mindkét oldalán van, de csak az egyiket használjuk, egy réz olvasólámpával, ami kell, hogy ne legyen sötét. Ezt a szobát szeretnénk idén átalakítani gyerekszobává, és szeretném a legoptimálisabban berendezni, hogy a gyerekek nyugodtan, pihenten tudjanak tanulni.A lakásunk felett lapostető van, kérdésem ott milyen technológiát kellene, illetve milyet biztosan ne alkalmazzunk. Mi az Ökonet ezüst kolloidját vásároltuk meg, kérdésem ezt hogyan használjuk helyesen mi, illetve lányaink, elsősorban torokfájásnál, illetve köhögésnél? Ez úgy tudjuk sokkal töményebb készítmény, mint amit a boltokban kaphatunk. Sajnos van amalgán tömésünk is, még nem cseréltük ki mindet.Előre is köszönöm válaszát. Deákék

A tanácsadó válasza:

Kedves Deákék!
Az ÉÉK és a DDK irányok már 10 foknál jobban eltérnek az Északtól, ezért nem csoda ha nem alszanak jól!
A másik probléma a konnektor! Semmilyen elektromos vezeték nem lehet két méteren belül az ágyhoz képest! Az lenne a legjobb, ha a szobát kívülről, éjszakára egy kapcsolóval áramtalanítani lehetne!
A hajnalban felébredő lánynak a májával lehet a probléma! Meg kellene vizsgáltatni és kellene méregtelenítő kúrát is csinálnia. Ezen kívül javasolnám, hogy minden étkezés után az utolsó falatra cseppentsen 20 csepp máriatövismag olajat. Persze mindannyiuknak kellene szedni azokat a táplálékkiegészítőket, amelyeket Magyarországon ma mindenkinek kellene szednie, még akkor is ha egészséges!!! Kérem olvassák el erről a korábbi válaszaimat!
Felmérés ügyben vegyék fel a kapcsolatot Költő Sándor barátommal, aki az én tanítványom. Este 21 óra után lehet próbálkozni a telefonon történő elérésével. Tel.: 06-1-226-08-96. Nagyon jól mér födsugárzást és aurát is!
Ha az ágyban van fém szeg, szegecs, csavar, rugó, háló, stb, akkor azok antennaként viselkednek, mint a réz olvasólámpa, azaz összegyűjtik a tranzienseket és ezek is okozhatnak alvás zavarokat. Vagy szüntessék meg, vagy földeljék le! A kolléga majd erről is beszélni fog!
A lapostető az egyik legjobb tető megoldás, főleg, ha vasbetonból van és a betonvasak le vannak földelve, mert akkor mint egy Faraday kalitka, megvédi a bennt élőket. Ha nincs leföldelve, akkor a vasalatok szintén tranziens hatást gerjesztenek!!! A lapostető jó a vihar ellen, a jégverés ellen és ha jól le van szigetelve a víztől, akkor a leg stabilabb tető! Ha lehet, tegyenek rá földréteget és füvesítsék be, persze a dréncsövezést meg kell előtte csinálni. Ezáltal jó hőszigetelő lesz télen és nyáron egyaránt. Az újabb épületeimet jómagam is mind lapostetőnek csináltam, 1 m-es föld borítással és konyhakertnek használom.
Az Ökonet ezüst kolloidja jó, csak túl drága! Bioboltokban lehet kapni tiszta desztilláltvízzel és színezüsttel készített, nagyon jó minőségű kolloidokat 10 ppm töménységben 1400.-Ft-ért 2 dcl-es kiszerelésben. Én ugyanezt 1.100.- ért adom, plusz postaköltség.
Akinek van amalgámos tömése, az csak gargalizáljon, majd nyelje le a kolloidot, de ez se tartson tovább egy percnél. A kolloid 40 ppm-ig nem toxikus. A 40 ppm-esből elég a 10 ml, a 20-asból a 20 ml, s a 10-esből sem kell több 30-40 ml-nél. Akinek nincs amalgámos tömése, az 10 percig zubogtassa a szájában a kolloidot és utána nyelje le.
Lehet másképpen is védekezni! Nem szabadna tejet és tejterméket enniük!! A tejnél, tejterméknél jobban semmi nem árt a garatnak, toroknak, orrnyálkahártyának!!!!!!

Ha 2-3 ml levedula olajba cseppentenek 3-4 csepp citromfű olajat és azzal zubogtatnak 10 percig, akkor az amalgámosoknak sem kell tartani káros higany vegyület keletkezésétől, mint az ezüst esetében. Ezt az olajat ki is lehet köpni, de le is lehet nyelni.

Nagyon jó még a propoliszos méz is, vagy a Propur tabletta szopogatása, de lehet inhalálni is. Inhalálásra eukaliptusz olajat használjanak és cseppentsenek rá pár csepp teafa olajat. Minden inhalálónak új olajak kellenek! Ez a köhögésre is nagyon jó!

Lehet az ezüst kolloidot a hanyattfekvő helyzetben hátra hajtott fejnél az orrba cseppenteni és abban benntartani 10 percig. Ilyenkor is jut a garatra és a torokra egy kevés kolloid, viszont nem találkozik a fogakkal, s így az amalgámmal sem. A fej jobban lógjon le, mint a test középvonala!

Okozhat ilyen tüneteket nemcsak a tej, hanem a régi, huzat nélküli, vagy ritka szövésű huzattal ellátott gyapjú ágynemű is, mivel a gyapjúszálak az idő során kopnak és töredeznek, olyan finom gyapjúpor keletkezik, amely irritációt vált ki a garatban, torokban, orrban. Állati szőrök is ludasak lehetnek (macska, degu, aranyhörcsög, stb)!! Ilyenkor sajnos meg kell ezektől válni. Nem kell elpusztítani őket, hanem el kell ajándékozni olyanoknak, akiknél először még nem allergiásak rá, s ha később azok is allergiásak lesznek, akkor tovább ajándékozzák és így tovább, amíg az állatok el nem érik a fajukra jellemző életkor végét!
Sokan hoznak szobadísznek afrikai növényekből font, szőtt dolgokat, vagy dísztárgyakat, s ezek is okozhatnak torok, vagy garat tüneteket, mint a kitömött állatok hulló szőrzete is! Volt hasonló esetem egy kitömött mókussal. A mókus el lett távolítva a lakásból és a család meggyógyult!
Üdvözlettel: W-V.László

Fiatalkori étvágytalanság, soványság, sápadtság
2010.02.10. 17:49A kérdés:

Tisztelt Uram! A tanácsát szeretném kérni a lányom egészségével kapcsolatban.Iskoláskora óta nagyon étvágytalan, sovány és sápadt.Magasssága 163 cm, és 45 kg.Jelenleg tinédzserkorban van, és nagyon válogatós, húst például egyáltalán nem eszik.A menstruációja sem rendszeres,volt hogy fél évig nem jön meg neki.Ráadásul néhány hónapja kiderült hogy candida gombája van,ami még súlyosbítja a helyzetet.Nagyon aggódom miatta.Már nagyon sok szakértőnél voltunk,és mindegyik mást mondott.Valahol azt javasolták hogy makrobiotiokusan étkezzen,máshol meg azt hogy candida szerint,de sajnos az állapota nem javult.Olvastam hogy Ön a vércsoport szerinti táplálkozást ajánlja.A lányom vércsoportja AB rh poz. Várom mielőbbi válaszát. Üdvözlettel:Éva

A tanácsadó válasza:

Kedves Éva!
Magam is szülő, sőt nagyszülő is vagyok és megértem az aggodalmát. Azt, hogy húst nem eszik a gyermeke, annak kifejezetten örülök, mivel az AB-vércsoport vegetáriánus vércsoport, s ha húst enne, akkor súlyosabb lenne a helyzet. Nyugodjon meg, hús nékül is fel lehet nőni és lehet élni. Legtöbb művész (Paul Mc Cartney, Mick Jagger, stb) azért lett vegetáriánus, hogy energikusabb és életerősebb legyen idősebb korában is. Ezt én is alátámaszthatom, hiszen 22. éve vagyok vegetáriánus, húsevő vércsoportom ellenére ma 63 évesen jobbak a sporteredményeim (tavaly világbajnoki bronzérmes lettem nehézsúlyvetésben és megvertem Magyarország egyik legerősebb emberét, a nálam 5 évvel fiatalabb Nick Árpádot is!), mint 50 éves koromban. A magyar földön élő adventisták átlagéletkora 15 évvel magasabb (85 év), mint a húsevő magyaroké (70 év)! Az adventisták születésüktől kezdve nem esznek húst, és az anyjuk, sőt a nagyanyjuk, vagy dédnagyanyjuk sem evett. Tehát a dédnagymamától, a dédnagypapától az dédunokáig bezárólag senki sem eszik húst és mégis életerősek, egészségesek 80 év felett is. A 80 és 90 év feletti veterán atléták 70 %-a vegetáriánus és ez a 70 % tartja a korosztályos világcsúcsok 95 %-át!!!! Ha még ezek a tények sem győzik meg, akkor sajnálom Önt és azokat, akik azt hiszik, hogy csak hússal lehet pótolni azokat az esszenciális aminosavakat, amelyek a húsban vannak. A tönkölybúza, a bio szója, a barnarizs stb sokkal értékesebb, a szervezet számára könyebben hasznosítható és tisztább formában tartalmazzák a létfontoságú fehérjéket, mint a mindenféle szennyel és hulladékkal etetett állatok húsa, vgy teje és tejtermékei. A gabonákat ráadásul lehet komplettálni is, mert pl. a zab és a köles, vagy a zab és a rozs, vagy a rozs és a köles, vagy a rozs és az árpa szintén megfelelnek a létfontosságú fehérjepótlás szempontjából!!!
Sajnos sok vegetáriánus nagyon bután vegetáriánus és ezzel lerontja a hitelét a vegetáriánus táplálkozásnak. Ezt teszi a lánya is, mert egyrészt nem ismeri a vegetáriánus étkezés minden csínját bínját, de ezért nem hibáztathatja, mert ezt Öntől kellett volna megtanulnia. Önt sem hibáztatom, mert Önnek ezt, az édesanyjától kellett volna megtanulnia, de Őt sem lehet hibáztatni, mert ezt az iskolában kellene tanítani, de nem tanítják, mivel a magyar mezőgazdaság hústermelő ágazata nagyon tőkeerős és ott vannak az élet minden területén és fennen hirdetik, hogy hús nélkül nincs egészség. Jó lenne, ha ezek az urak kitekintetének Indiára, ahol milliárdok élnek hús nélkül egész életükön keresztül, sokkal jobb egészségben, mint az átlag magyar, holott sokkal nehezebbek az életkörülményeik!!!
Mai korunkban vegetáriánusoknak, húsevőknek azt kellene megtanulniuk, hogy ha már 50 évvel ezelőtt kimutathatóan 60-80 %-al csökkentek az iparszerü mezőgazdasági termelés következtében az élelmiszerek (ez húsokra, tejtermékekre, és növényekre egyaránt vonatkoznak!) beltertalmi értékei (vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, stb), akkor ezeket a hiányzó anyagokat táplálékkiegészítők formájában kellene pótolni. Na ebben nem segít a társdalom semmit, mert a hivatalos egészségügy kijelenti, hogy ha valaki változatosan táplálkozik, akkor nem kell szednie semmilyen táplálékkiegészítőket. Ebben nagyfokú tudtalanság, vagy inkább nagyfokú ferdítés van!! A vitaminok szedésétől óva intenek, hogy az veszélyes, de a gyógyszereket meg tucatjával íratják fel. A gyógyszerek mellékhatásai miatt naponta 12-14 fő hal meg ma Magyarországon!!! Ez 20 év alatt egy 200 ezer lakosú nagyvárost (Debrecen nagyságút) ölt meg. Az almúlt 20 évben senki sem halt bele semmiféle vitamin túladagolásba!! Ha lett volna ilyen, akár egy is, akkor azzal tele lenne kürtölve minden média által az ország, mert őket is a gyógyszergyártók tartják a karmaik között!!
Így működik a gyógyszermaffia!!!!!!!
A pontos működését is mellékelem egy nemrég megjelent netes anyag alapján:
"Egy amerikai kongresszusi vizsgálat az etikátlan orvosi magatartás nyomába eredt és kiderült, hogy az orvosok úgy kapnak pénzt gyógyszergyáraktól, hogy nevükön és beosztásukon kívül semmit nem tesznek érte. A vizsgálat eredményeként az egyik amerikai egyetemen belső határozatot hoztak arról, hogy a gyógyszergyártó cégek nem fizethetnek többet óránként 500 dollárnál (100 000Ft) és naponta 10 óránál többet (1 millió forint naponta) olyan orvosoknak, akik szakértőként vagy tanácsadóként a nevüket adják egy-egy gyár termékéhez.
Korrupció: maximum 1 000 000Ft naponta
Hogy is néz ki egy ilyen megállapodás? Ül egy doki valamelyik egyetem (esetünkben a bostoni) irodájában a székében. Szinte mást nem is kell tennie, csak ülnie. Az átlag ember már attól hanyatt esik, hogy aki a terméket ajánlja neki, az orvos és egyetemi tanár. Az “orvos” és az “egyetem” szavak azt jelentik az emberek számára, hogy valami megbízható és igaz. Ezt használja ki a gyógyszergyártó marketing. (És a fogkrém marketing is, de ez nem lényeges most.)
A tény az, hogy ez a rendelet 25 orvost és egyetemi tanárt érint. Nekik e rendelet miatt esni fog a jövedelmük. Maximum naponta 5000dollárt utalhat nekik a megbízójuk. A rendelet azt is megtiltja, hogy az orvosok az adott gyár képviseletében az országot járva a terméket népszerűsítsék.
A rendelet megalkotóit látszólag nem zavarta az, hogy összeegyeztethetetlen etikailag az, hogy egy egyetemi tanár és orvos nem lehet egyszerre egy gyógyszergyártó cég ügynöke is. Ez a két feladat teljesen ellentmond egymásnak. Míg egy részvénytársaság célja az egy részvényre eső profit növelése, addig egy orvos feladata a beteg érdekeinek védelme lenne - de lehet, hogy rosszul gondolom. Az pedig szinte biztos, hogy egy orvos sem marad pártatlan és objektív, ha a zsebét egy gyógyszergyár tömi, mindegy mekkora összeggel. A rendelet megalkotó ezt az ellentmondást nem oldják fel, csupán egy alacsonyabb szinten maximalizálják a korrupcióra szánható pénzeket.
Szerencse, hogy ez csak Amerikában van így
Hogy a jelenség nem amerikai, arra jó példa egy közelmúltbeli történet, amit személyesen éltem meg. Egy magyarországi marketing konferencián az előadó a beszédében példaként említette a fentihez hasonló esetet, miszerint a gyógyszergyárak az orvosokat ilyen-olyan indokkal fizetik vagy utaztatják, amikor is a közönségből felállt egy orvoslátogató és tiltakozását fejezte ki, hogy ez régen volt, de ma már ilyen nincs, kéri a megjegyzést törölni a felvételről.
Szünetben megkerestem és elmeséltem neki, hogy mindössze egy hónappal korábban sikerült last-minute szereznünk egy ciprusi nyaralást, ami azért volt érdekes, mert rajtunk és 4-5 utazási irodás alkalmazotton kívül 400 gyógyszerész és orvos volt a két charter járaton. Hogy ne feledjem el, hogy ki fizette, a mai napig hordom a Sanofi-Aventis logóval jelölt pólómat, amit tévedésből én is, mint mindenki kaptam a repülőgépen egyéb apró ajándékokkal együtt.
Vajon miért mondta az orvoslátogató gyógyszerügynök, hogy nincs ilyen?" Érdemes ezen elgondolkoznia.

Remélem ez már meggyőzte Önt is, hogy Önnek is meg kell tanulnia, hogy hogyan vigyázzon magára és kiskorú gyermekére. Szedjék azokat a vitaminokat, amelyeket másoknak is ajánlok. Már eddig is sokat írtam Önnek, kérem vegye a fáradságot és olvassa el a másoknak írt válaszaimban, hogy mik ezek, hogyan kell szedni ezeket és hol lehet ezeket beszerezni. Meg kell értenie, hogy az egyre nagyobb környezetterhelés elviselése és az egyre silányabb élelmiszerek (ebben benne vannak a növényiek is!)miatt ma mindekinek kellene szedni táplálékkiegészítőket.
Sajnos a divatot is a gyógyszermaffia diktálja, s ezért terjed a fiatal lányok körében az anorexia. Legtöbb fiatal, főleg lány nincs megelégedve az alakjával és ezért kritikus szinte viszi a koplalását. Ez nagyon jó a gyógyszermaffiának, mert előbb-utóbb az ilyen fiatalok nagyon jó gyógyszerfogyasztókká válnak és növelik a gyárak és gyártók profitját, amelyből bőven telik a gyógyszerészek, gyógyszerügynökök és a csak gyógyszeres gyógyításban ténykedő orvosok tengerparti üdültetésére, "kongresszusi összejövetel" fedőnév alatt.
A candida ellen a lányának ezüst kolloidot kellene szednie. Erről is írtam már másoknak is, hadd ne írjam le folyton, minden válaszban.
Kerülnie kellene a cukrokat és a mesterséges édesítőszereket és helyette csak a természetes édesítőket (stevia, xilit, méz, stb) szabadna használni.
Helyesen látja, hogy a vércsoport szerinti táplálkozás lenne a megfelelő a lányának, de vegetáriánusan!
Az Ab-seknek tilos minden hús, különösen a csirke, a disznó és a többiek. Tojást, tojás ételeket ehet és azt minél többet, mert abban is teljesértékű fehérjék vannak! Tilalmazva vannak a tejtemékek is, kivéve a juh és kecske tejtermékeket, amelyek nincsenek homogenizálva!!! Tilos a napraforgó olaj és minden ami azzal készül, s ez igaz a margarinra is!!! Szerezzék be az AB-s vércsoport táblázatát (megtalálják korábbi válaszaimban is, mert teljes terjedelemben átküldtem, kérem onnan töltsék le) és szigorúan azt betartva étkezzenek! Az AB-s a gabonaevő vércsoport. A hajdinát kivéve minden gabonafélét ehet!! Sok tészta, sok főzelék, sok hidegen sajtolt olaj, sok hüvelyes, sok zöldség, sok gyümölcs. legyen az étrendjében! Folyamatosan szedje a ProbioFlora-t 3x2-őt étkezés előtt, Spirulinát , 2x1-et étkezés előtt, Chlorellát 2x1-et étkezés előtt, Every One-t 2x1-et étkezéskor, Calcium Active-t 1x1-et étkezéskor, B-Complexet lefekvés előtt fél órával 1x1-et. Omega-3-at 2x1-et étkezéskor. Szőlőmag olaj, kendermag olaj, bio szója olaj, dióbél olaj és lenmag olaj keverékéből tegyen minden ételében, s egyen olajos kenyereket. Olaj a szájban, béke a májban!
Van sokféle gabonakolbász, gabonaszalámi egyen belőlük sokat a lány!
Kérem, hogy egy-másfél hónap múlva számoljon be lánya állapotáról, hogy ezzel is segítse az életmódjukon változtatni akarókat az első lépések megtételében!
Üdvözlettel: W-V.László

Szorongásos tünetek
2010.02.10. 12:41A kérdés:

Tisztelt Várhegyi Úr!Elnézését kérem a megkésett válaszért!Nagyon szépen köszönöm a válaszát és igyekszem mindent betartani amiket ajánlott!Még annyit szeretnék kérdezni,hogy ha a szédülésem pszichésen van,azon is tudnak segíteni az Ön által javasoltak,vitaminok,ásványi anyagok?Azért is kérdezem,mert szorongásos tüneteim vannak sokszor és lehet,hogy összefügg a szédüléssel!(Idegen érzések,megőrüléstől,kontroll vesztéstől való félelem.)Tudja régebben kaptam pszichiátriai gyógyszereket,és nagyon rosszul voltam tőlük,így nem szeretnék megint ilyeneket szedni!Örülök,hogy megszabadultam tőlük!Ezekre a szorongásos tünetekre mit tud ajánlani?Előre is köszönöm válaszát!Hajnalka

A tanácsadó válasza:

Kedves Hajnalka!
A pszichiátriai szereknek, mint minden gyógyszernek vannak mellékhatásai. Ön már pszichiátriai szereket is azért kapott, mert az agy- és idegsejtjei nem, kapták a működésükhöz szükséges tápanyagokat, vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, stb. Amit a korábbi válaszomban leírtam, azokat szednie kell, de ne várjon azonnali javulást, mert ha mindent betart, úgy ahogy leírtam, akkor is kell legalább két hónap, hogy rendbe jöjjön. Én nem tudok Ön helyett gyógyulni, Önnek kell megtennie mindent ennek érdekében!
Korábban is írtam már, hogy kerülnie kell az elektroszmogot is, mert az is felelős lehet az Ön állapotáért. Ezekről is írtam már másoknak, kérem keresse meg és olvassa el azokat a válaszaimat is.

Olvasson sok vicclapot, hogy sokat nevessen! A nevetés fél gyógyulás! PÉnzbe sem kerül! Itt a neten is sok vicces oldal van, pl. a rowiw-en is. Különösen a székelyes vicceket szeretem.

Kérem gondolkozzon el eddigi életén, hogy jól csinált-e mindent! Szabaduljon meg az esetlegesen Önben lévő gyűlöletektől!! Szabaduljon meg az aggodalmaktól is, hiszen úgyis az történik Önnel, aminek történnie kell a választott karmája szerint, csak, hogy mit választott, azt már a leszületése előtt elfelejtette! Szabad minden helyzetben, minden helyzetre szépen viselkedni. Ez a viselkedés igazán csak Önön múlik! Nem kellenek pszichiátriai szerek sem!!!!
Nagyon egyszerű a séma: Éljen egyszerűen! Adjon többet az Ön szeretteinek és környezetének! Viszont várjon kevesebbet! Tartsa be a természet törvényeit, mert azok örök törvények! Ha nem tartja be, akkor saját magát bünteti meg és ezért nem szabad senkit sem hibáztatni, csak önnön önmagát! Vegye kezébe a sorsát és az életét, s tegyen magáért meg mindent, amit a lehetőségei megadnak! Ne legyenek irreális céljai, mert ezek is bezavarhatják még a jól működő agysejteket is! Olvassa el a másoknak írt válaszaimat is, hogy megértse mire céloztam!
Agykontroll tanfolyam, reiki, jóga légzés, pozitív gondolkodás mind, mind segítenek! Ezekről is írtam másoknak, s nem akarom magamat ismételni, mivel sokan várnak a válaszaimra!
Szeretettel üdvözli: W-V.László

Késői válasz
2010.02.10. 06:33A kérdés:

Kedves László! Pár hete ostromoltam Önt egy karmával, életvezetéssel kapcsolatos kérdéssel.Mivel eddig nem találkoztam a megválaszolással, két dologra gyanakszom: jobbik esetben pupák vagyok és nem találom, pedig már megíródott, másik esetben esetleg Ön nem válaszolt rá. Ezutóbbi esetben az a kérésem, hogyha nem az Ön asztala ez a téma, akkor kérnék egy javaslatot, hogy kinek küldjem a kérdést. Persze továbbra is örömmel olvasnám a választ Öntől. Üdvözlettel: Zoltán

A tanácsadó válasza:

Kedves Zoltán!
Kérem türelmét, de az utóbbi időben az időjárás mellett más gondjaim is voltak. Az éves adóbevallásról ne is beszéljek!
Hamarosan meg fogom válaszolni a levelét. Másoktól is akik olvassák ezt a válaszomat, elnézést kérek a csúszásért. Volt aki a főszerkesztőnknél tett panaszt. Mellékelem a Főszerkesztő Úrnak írt válaszomat:

Kedves Gábor!

A sok hóesés miatt már indulni fogok a hóeltakarítási olimpián is! 300 méter hosszan, 29 %-os lejtőn kell havat lapátolnom, hogy le tudjak jönni a hegyről. Holnap lehet, hogy kezdhetem előlről! Tehát ilyenkor, meg ha nem vagyok itthon tényleg nem lehet elérni, ezért van a hangposta a szolgáltatás. Rá lehet mondani az üzeneteket!

Abban igaza van a hölgynek, hogy utóbbi időben többször is rossz volt a net, a tv és a telefon vonalam is (mindhárom szolgáltatást egy dróton kapom az inviteltől). Engem is bosszantott amikor nem tudtam a vonalas készülékemet használni és mobilozni kellett. Végpontján vagyok a hálózatnak és hol az erősítéssel, hol az időjárás okozta vonalszakadással, hol pedig az elosztóba került csapadék okozta problémák voltak, melyet végül megcsináltak, de még most sincs minden tökéletesen rendben. Ezt észre vehetted azon is, hogy gyűlnek a kérdéseim, de nem tudok úgy válaszolni, ahogy szeretnék.

Elnézést kérek a hölgytől, de ha tényleg el akar érni, akkor próbálkozzon többször és főleg az esti órákban! Kérlek tájékoztassad a fejleményekről! A telefonszámom: 06-27-350-204. Így hívja a hölgy, ha mobilról hív, ha vezetékesről!

Üdvözlettel: Laci

Vércsoport szerinti étkezés, epekő, vesekő.
2010.02.09. 21:55A kérdés:

Kedves László! Nem győzöm csodálni ezt a rengeteg tudását amit csak pár órája olvasgatok,mivel most fedeztem fel ezt az oldalt.Már most többet tanultam mint az elmúlt pár évbe.Epekő hajtásról kerestem és meg is találtam amit el is fogok kezdeni,mert márc.31-re irtak ki műtétre de már hónapok óta próbálok mindent megpróbálni hogy erre ne kerüljön sor.Kerestem a vércsoportszerinti étkezést de nem találtam.Segitene,hogy hol keressem vagy leirná nekem hogy nekem mit lehetne enni inni.0-ás a vércsoportom?.Valamint azt szeretném még kérdezni hogy ha elmennek a kövek és megfelelően étkezem akkor nem képződnek újból,bár olvastam hogy célszerű 3-6 havonta megcsinálni ezt a kúrát?.Valamint veseköveim is vannak már 15 éve,ami néha főleg terhességeknél elszállingózik.Veseciszta mennyire baj?Köszönöm szépen előre is,várom szivélyes válaszait.üdv:Andrea/40éves 3 gyerekes anyuka/

A tanácsadó válasza:

Kedves Andrea!
Én is kb, hasonló korú voltam, amikor életmódot változtattam és nagyon sokat tanultam, hogy a lehető legjobb módszereket ismerjem meg, s így lettem természetgyógyász is. Tehát még Önnek sem késő a változtatás!
Már több vércsoporttal kapcsolatos választ adtam másoknak is, és átküldtem a vércsoportszerinti táplálkozás anyagát. Én most csak a táblázatot próbálom Önnek elküldeni, de amint látja, ez az oldal nem használható erre. Az ételek után az első megjegyzés a O-sokra, a második az A-sokra, a harmadik a B-sekre, s a negyedik az AB-sekre vonatkozik.
Amint látja nem egyszerű még felsorolni sem, hogy egy adott vércsoport mit ehet és mit nem. Javasolom, hogy vegye meg, vagy Dr. Adamóék második könyvét, vagy az én, bioboltokban árusított "Összes vércsoport" című kiadványomat, Ugyancsak árulják az általam kiadott, valamennyi vércsoportra külön füzetben elkészített, az adott vércsoportra vonatkozó szabályokat. ne kérje tőlem, hogy ezeket mind bemásoljam, így is al vagyok maradva a válaszadásokkal, mivel az utóbbi időben naponta sokat kapok és nincs annyi időm, hogy mindegyikre azonnal válaszoljak. Sajnos van olyan étel, amelyiknek nem íródott ki a neve. Ezért is jobb lenne ha kb 400 Ft körüli áron megvenné az én anyagomat. Küldeni nem tudok, mert kifogytam és át is lesz dolgozva, mert egy könyvben lesz megjelenítve az eddig 5-féle anyag.

1. HÚSOK
Bármely füstölt, pácolt hús kerülendő kerülendő kerülendő kerülendő
Birka, bárány, kecske jótékony kerülendő semleges kerülendő
Borjúhús, csikó jótékony kerülendő semleges kerülendő
Csirke, tyúk, kakas semleges semleges kerülendő kerülendő
Fácán semleges kerülendő semleges semleges
Fürj, fogoly semleges kerülendő kerülendő kerülendő
Kacsa (házi) semleges kerülendő kerülendő kerülendő
Liba (házi) kerülendő kerülendő kerülendő kerülendő
Máj (bármelyik állaté) jótékony kerülendő semleges semleges
Marhahús, ló, szamár jótékony kerülendő semleges kerülendő
Nyúl (házi) semleges kerülendő jótékony jótékony
Pulyka, strucc semleges semleges semleges jótékony
Ragadozók, kutya stb. kerülendő kerülendő kerülendő kerülendő
Sertéshús, malachús kerülendő kerülendő kerülendő kerülendő
Sonka kerülendő kerülendő kerülendő kerülendő
Szalonna (bármely állaté) kerülendő kerülendő kerülendő kerülendő
Szív (bármelyik állaté) jótékony kerülendő kerülendő kerülendő
Vadhús (bármelyik) jótékony kerülendő jótékony kerülendő
2. HALAK, PUHATESTŰEK
Amur jótékony jótékony jótékony jótékony
Angolna semleges kerülendő kerülendő kerülendő
Béka semleges kerülendő kerülendő kerülendő
Busa jótékony jótékony jótékony jótékony
Cápa semleges semleges semleges semleges
Csiga semleges jótékony kerülendő jótékony
Csuka jótékony semleges semleges semleges
Delfin kerülendő kerülendő kerülendő kerülendő
Durbincs semleges semleges jótékony jótékony
Füstölt halak (hering, lazac) kerülendő kerülendő kerülendő kerülendő
Harcsa kerülendő kerülendő semleges semleges
Hering jótékony kerülendő semleges semleges
Homár semleges kerülendő kerülendő kerülendő
Kagyló semleges kerülendő kerülendő kerülendő
Kaviár kerülendő kerülendő semleges semleges
Kígyófélék, hüllők semleges kerülendő kerülendő kerülendő
Lazac jótékony jótékony jótékony jótékony
Makréla jótékony jótékony jótékony jótékony
Osztriga semleges kerülendő kerülendő kerülendő
Pisztráng jótékony jótékony semleges jótékony
Polip kerülendő kerülendő kerülendő kerülendő
Ponty (halfej, halikra) semleges jótékony semleges semleges
Rák semleges kerülendő kerülendő kerülendő
Sügér jótékony jótékony jótékony semleges
Szardella semleges kerülendő kerülendő kerülendő
Szardínia jótékony jótékony jótékony jótékony
Teknős jótékony semleges semleges semleges
Tintahal semleges kerülendő semleges semleges
Tok, kecsege jótékony semleges jótékony jótékony
Tonhal semleges semleges semleges jótékony
Tőkehal jótékony jótékony jótékony jótékony
3. TOJÁSOK
Fürjtojás semleges semleges jótékony jótékony
Kacsatojás kerülendő kerülendő kerülendő kerülendő
Libatojás kerülendő kerülendő kerülendő kerülendő
Strucctojás semleges semleges jótékony jótékony
Tyúktojás semleges semleges semleges semleges
4. TEJ, TEJTERMÉKEK
kerülendő kerülendő semleges semleges
kerülendő kerülendő semleges semleges
Farmer sajt semleges semleges semleges jótékony
semleges semleges jótékony jótékony
Gyümölcsjoghurt kerülendő semleges jótékony semleges
Író kerülendő kerülendő semleges kerülendő
Jégkrém kerülendő kerülendő kerülendő kerülendő
Joghurt kerülendő semleges jótékony jótékony
Juhsajt semleges semleges jótékony jótékony
Juhtúró semleges semleges jótékony jótékony
Kecskesajt semleges semleges jótékony jótékony
Kecsketej, birkatej kerülendő semleges jótékony jótékony
Kecsketúró semleges semleges jótékony jótékony
Kefir kerülendő semleges jótékony jótékony
kerülendő kerülendő kerülendő kerülendő
Krémsajt kerülendő kerülendő semleges semleges
Lótej, szamártej kerülendő semleges jótékony jótékony
Márványsajt kerülendő kerülendő kerülendő kerülendő
semleges semleges jótékony jótékony
Ömlesztett sajtok kerülendő kerülendő semleges semleges
Parmezán sajt kerülendő kerülendő semleges semleges
Penészes sajtok kerülendő kerülendő semleges kerülendő
Sali sajt semleges semleges jótékony jótékony
semleges semleges jótékony jótékony
Sovány tehéntej (2%) kerülendő kerülendő jótékony semleges
Sovány tejföl kerülendő kerülendő semleges jótékony
Szójasajt semleges jótékony semleges semleges
Szójatej semleges jótékony semleges semleges
Tehéntej kerülendő kerülendő semleges kerülendő
Tejsavó kerülendő kerülendő semleges semleges
Tejszín semleges kerülendő semleges semleges
Túró, sovány kerülendő semleges jótékony jótékony
Vaj semleges kerülendő semleges kerülendő
Zsíros tejföl kerülendő kerülendő kerülendő kerülendő
Zsíros túró (tehén) kerülendő kerülendő jótékony jótékony
5. OLAJOK, ZSÍROK
semleges semleges kerülendő kerülendő
Disznózsír kerülendő kerülendő kerülendő kerülendő
Kukoricaolaj kerülendő kerülendő kerülendő kerülendő
semleges semleges
Mandulaolaj semleges semleges semleges semleges
Margarin (napraforgó) kerülendő semleges kerülendő kerülendő
Mogyoróolaj semleges jótékony kerülendő kerülendő
Mogyoróvaj semleges semleges semleges semleges
Napraforgóolaj kerülendő semleges kerülendő kerülendő
Nemesszója-olaj jótékony jótékony semleges semleges
Olívaolaj jótékony jótékony jótékony jótékony
Repceolaj kerülendő kerülendő kerülendő kerülendő
Szezámolaj semleges semleges kerülendő kerülendő
Edami sajt
Ementali sajt
Feta sajt
Kéksajt
Mozzarella
Scamorza sajt
Candaolaj
Lenmagola jótékon jótékon
Szójaolaj semleges semleges semleges semleges
semleges semleges semleges semleges
Tökmagolaj jótékony jótékony kerülendő semleges
6. DIÓ ÉS OLAJOS MAGVAK
Dió jótékony semleges semleges jótékony
Fenyőmag semleges semleges kerülendő semleges
Földimogyoró kerülendő jótékony kerülendő jótékony
Gesztenye kerülendő semleges semleges jótékony
Hikoridió semleges semleges semleges semleges
kerülendő kerülendő kerülendő semleges
Mák kerülendő semleges kerülendő kerülendő
Mandula semleges semleges semleges semleges
Mogyoró semleges semleges kerülendő kerülendő
Napraforgómag kerülendő semleges kerülendő kerülendő
semleges semleges semleges semleges
Pisztácia kerülendő kerülendő kerülendő semleges
Szezámmag semleges semleges kerülendő kerülendő
Tökmag jótékony jótékony kerülendő kerülendő
7. BABFÉLÉK, HÜVELYESEK
jótékony jótékony kerülendő kerülendő
jótékony jótékony kerülendő kerülendő
Csicseriborsó kerülendő semleges kerülendő kerülendő
Disznóbab semleges semleges semleges semleges
Fehér bab semleges semleges semleges semleges
Fejteni való bab semleges jótékony semleges semleges
kerülendő jótékony kerülendő semleges
Hosszú szárú zöldbab semleges semleges semleges semleges
Hüvelyes borsó semleges semleges semleges semleges
Lima bab semleges kerülendő jótékony kerülendő
Lóbab semleges semleges semleges kerülendő
jótékony jótékony kerülendő kerülendő
Sárgaborsó kerülendő kerülendő kerülendő semleges
kerülendő kerülendő jótékony jótékony
Szójabab semleges jótékony jótékony jótékony
Tarkabab kerülendő semleges kerülendő jótékony
semleges jótékony semleges semleges
Veteménybab kerülendő kerülendő jótékony kerülendő
Vörös lencse kerülendő jótékony kerülendő semleges
Vörös szójabab semleges jótékony jótékony jótékony
semleges kerülendő semleges jótékony
Zöld lencse kerülendő jótékony kerülendő jótékony
Zöldbab semleges jótékony semleges semleges
Zöldborsó semleges semleges semleges semleges
8.GABONAFÉLÉK
Árpa, hántolt kerülendő semleges kerülendő semleges
Árpakása kerülendő semleges kerülendő semleges
Árpakenyér kerülendő semleges kerülendő semleges
Árpaliszt, tészta kerülendő semleges kerülendő semleges
Árpapehely kerülendő semleges kerülendő semleges
Articsókatészta semleges jótékony kerülendő kerülendő
semleges semleges semleges jótékony
Búza kerülendő kerülendő kerülendő semleges
Búza péksütemények kerülendő semleges kerülendő semleges
Szőlőmagolaj
Kesudió
Pekándió
Aduke bab
Azuki bab
Házilencse
Pintóbab
Száraz fehérbab
Tofu
Vörösbab
Barnarizskenyér
Búza, puffasztott kerülendő kerülendő kerülendő semleges
Búzacsíra kerülendő kerülendő kerülendő semleges
Búzahús semleges semleges kerülendő semleges
Búzakenyér kerülendő kerülendő kerülendő semleges
Búzakenyerek kerülendő semleges kerülendő semleges
Búzakolbász kerülendő kerülendő kerülendő semleges
Búzakorpa kerülendő kerülendő kerülendő semleges
Búzaliszttészta kerülendő semleges kerülendő semleges
Búzapehely kerülendő kerülendő kerülendő semleges
Búzás müzli kerülendő kerülendő kerülendő semleges
Cirok kerülendő semleges kerülendő kerülendő
Cirok, puffasztott kerülendő semleges kerülendő kerülendő
Cirokkása kerülendő semleges kerülendő kerülendő
Cirokliszt kerülendő semleges kerülendő kerülendő
Csemege kukorica kerülendő semleges kerülendő kerülendő
Csírázott búzakenyér kerülendő jótékony jótékony jótékony
kerülendő kerülendő semleges semleges
kerülendő semleges semleges semleges
kerülendő semleges semleges semleges
kerülendő semleges semleges semleges
kerülendő semleges semleges semleges
Farina kerülendő kerülendő semleges semleges
Fehér liszt kerülendő kerülendő semleges semleges
Fehér rozsliszt semleges jótékony kerülendő jótékony
Fekete zabkenyér semleges semleges semleges semleges
Gluténliszt kerülendő semleges semleges semleges
Gluténmentes kenyér semleges semleges semleges semleges
kerülendő semleges semleges semleges
Hajdina semleges jótékony kerülendő kerülendő
Hajdinakása semleges jótékony kerülendő kerülendő
Hajdinasütemény semleges jótékony kerülendő kerülendő
Kétszersült semleges semleges jótékony jótékony
Köles semleges semleges jótékony jótékony
Köles, puffasztott semleges semleges jótékony jótékony
Köleskása semleges semleges jótékony jótékony
Köleskenyér semleges semleges jótékony jótékony
Kölesliszt, tészta semleges semleges jótékony jótékony
Kukorica kerülendő semleges kerülendő kerülendő
Kukorica, pattogatott kerülendő kerülendő kerülendő semleges
Kukoricakása kerülendő semleges kerülendő kerülendő
Kukoricakenyér kerülendő semleges kerülendő kerülendő
Kukoricaliszt, -tészta kerülendő semleges kerülendő kerülendő
Kukoricapehely kerülendő semleges kerülendő kerülendő
Kukoricasütemény kerülendő semleges kerülendő kerülendő
Kuszkuszliszt kerülendő semleges semleges semleges
Macesz, búza kerülendő kerülendő kerülendő semleges
kerülendő kerülendő semleges semleges
Rizs, barna semleges semleges jótékony jótékony
Rizs, fehér semleges semleges jótékony jótékony
Rizsliszttészta semleges jótékony jótékony jótékony
Rozs semleges jótékony kerülendő jótékony
Rozs péksütemény semleges jótékony kerülendő jótékony
Rozs-búza kenyér kerülendő kerülendő kerülendő semleges
Rozskása semleges jótékony kerülendő jótékony
Rozskenyér, 100%-os semleges jótékony kerülendő jótékony
Rozsliszt, tészta semleges jótékony kerülendő jótékony
Durumbúza
Durumkása
Durumkenyér
Durumliszt, tészta
Durumsütemény
Graham liszt
Magas fehérjetart. kenyér
Rozspehely semleges jótékony kerülendő jótékony
Rozssütemény semleges jótékony kerülendő jótékony
Spenótos tészta kerülendő kerülendő semleges semleges
Szójalisztkenyér semleges jótékony semleges jótékony
Teasütemények kerülendő kerülendő semleges semleges
Teljes kiőrlésű liszt kerülendő kerülendő kerülendő semleges
Teljes őrlésű búzakenyér kerülendő kerülendő semleges semleges
kerülendő kerülendő kerülendő semleges
kerülendő kerülendő kerülendő semleges
kerülendő kerülendő kerülendő semleges
Tönkölybúza semleges semleges jótékony semleges
Tönkölybúzakenyér semleges semleges jótékony semleges
Tönkölybúzaliszt semleges semleges jótékony semleges
Vörös liszt kerülendő semleges semleges semleges
Zab semleges semleges jótékony jótékony
Zabkenyér semleges semleges jótékony semleges
Zabkorpa semleges semleges jótékony semleges
Zabliszt, tészta semleges jótékony jótékony jótékony
Zabpehely semleges semleges jótékony jótékony
9. ZÖLDSÉGEK
Alga semleges semleges semleges semleges
Amerikai kelkáposzta jótékony jótékony jótékony jótékony
Articsóka jótékony jótékony kerülendő kerülendő
Avokádó kerülendő semleges kerülendő kerülendő
Bambuszrügyhajtás semleges semleges semleges semleges
Brokkoli jótékony jótékony jótékony jótékony
jótékony kerülendő semleges kerülendő
Cikória jótékony jótékony semleges semleges
Cukkini semleges semleges semleges semleges
Csicsóka jótékony semleges jótékony jótékony
Édesburgonya jótékony kerülendő jótékony jótékony
Endívia semleges semleges semleges semleges
Erdei gombák kerülendő kerülendő jótékony kerülendő
Fehér burgonya kerülendő kerülendő semleges semleges
Fehér káposzta semleges kerülendő jótékony semleges
Fehérrépa jótékony jótékony jótékony semleges
Fejes saláta jótékony jótékony semleges semleges
Fekete olajbogyó kerülendő kerülendő kerülendő kerülendő
Fokhagyma jótékony jótékony semleges jótékony
Főzőtök jótékony jótékony semleges semleges
Fűszerpaprika jótékony kerülendő jótékony kerülendő
Görög olajbogyó kerülendő kerülendő kerülendő semleges
Gyermekláncfű jótékony jótékony semleges jótékony
Húsos paprika semleges kerülendő jótékony kerülendő
semleges kerülendő jótékony semleges
Karalábé jótékony jótékony semleges semleges
Karfiol kerülendő semleges jótékony jótékony
Kelbimbó semleges semleges jótékony semleges
Kelkáposzta jótékony jótékony jótékony jótékony
semleges semleges semleges semleges
Kínai kelkáposzta semleges kerülendő jótékony semleges
Koriander semleges semleges semleges semleges
Lestyán semleges semleges semleges semleges
Lila hagyma jótékony jótékony semleges semleges
Lucernahajtások kerülendő semleges semleges jótékony
Többmagvas kenyér
Többmagvas liszt
Többmagvas müzli
Cayenne paprika
Jamgyökér
Kínai fehérkáposzta
jótékony jótékony semleges semleges
Mezei gombák kerülendő kerülendő jótékony jótékony
Mogyoróhagyma semleges semleges semleges semleges
Mohák kerülendő semleges semleges semleges
Padlizsán kerülendő kerülendő jótékony jótékony
Páfrány semleges semleges semleges semleges
Paradicsom semleges kerülendő kerülendő semleges
Paszternák jótékony jótékony jótékony jótékony
Patisszon jótékony semleges semleges semleges
Petrezselyem jótékony jótékony jótékony jótékony
Pirospaprika jótékony kerülendő jótékony kerülendő
Póréhagyma kerülendő semleges semleges semleges
Rebarbara kerülendő kerülendő kerülendő kerülendő
Répafélék semleges semleges semleges jótékony
Répalevél jótékony jótékony jótékony jótékony
Retek semleges semleges kerülendő kerülendő
Reteklevél semleges semleges kerülendő kerülendő
Sárga hagyma jótékony jótékony semleges semleges
Sárga karórépa semleges semleges semleges semleges
Sárga paprika semleges kerülendő jótékony kerülendő
Sárgarépa semleges jótékony jótékony semleges
semleges semleges semleges semleges
Sóska jótékony jótékony semleges semleges
Spanyol hagyma jótékony jótékony semleges semleges
Spanyol olajbogyó kerülendő kerülendő kerülendő semleges
Spárga semleges semleges semleges semleges
Spenót jótékony jótékony semleges semleges
Sütőtök jótékony semleges semleges semleges
Tépő saláta jótékony jótékony semleges semleges
Termesztett gombák kerülendő kerülendő semleges semleges
Torma jótékony jótékony semleges jótékony
Uborka kerülendő semleges semleges jótékony
Vízitorma semleges semleges semleges semleges
Vörös burgonya kerülendő kerülendő semleges semleges
Vörös káposzta semleges kerülendő jótékony semleges
Vöröshagyma jótékony jótékony semleges semleges
Zeller semleges semleges semleges jótékony
Zöld olajbogyó semleges semleges kerülendő semleges
Zöldhagyma semleges semleges semleges semleges
Zöldpaprika semleges kerülendő jótékony kerülendő
10. GYÜMÖLCSÖK
Áfonya semleges jótékony jótékony jótékony
Almafélék semleges semleges semleges semleges
Ananász semleges jótékony jótékony jótékony
Aszalt füge jótékony jótékony semleges jótékony
Aszalt szilva jótékony jótékony semleges semleges
Banán semleges kerülendő jótékony kerülendő
Citrom semleges jótékony semleges semleges
Cukordinnye semleges jótékony semleges semleges
Cseresznyefélék semleges jótékony semleges jótékony
Csillaggyümölcs semleges semleges kerülendő kerülendő
Datolya semleges semleges semleges semleges
Datolyaszilva semleges semleges kerülendő kerülendő
Egresfélék semleges semleges semleges jótékony
Egyéb dinnyefélék semleges semleges semleges semleges
Mangold
Schnidling
Eper, fa semleges semleges semleges semleges
Eper, földi semleges semleges semleges semleges
Fehér szőlő semleges semleges jótékony jótékony
Fekete bodza semleges semleges semleges semleges
Friss füge jótékony jótékony semleges jótékony
Fügekaktusz semleges semleges kerülendő kerülendő
semleges semleges semleges semleges
Görögdinnye semleges semleges semleges semleges
Gránátalma semleges semleges kerülendő kerülendő
Grépfrút semleges jótékony semleges jótékony
semleges semleges semleges kerülendő
Házi földiszeder semleges jótékony semleges jótékony
semleges semleges semleges jótékony
kerülendő kerülendő semleges semleges
Kék szilva jótékony jótékony jótékony jótékony
Kék szőlő (félédes) semleges semleges jótékony jótékony
Kivi kerülendő kerülendő semleges jótékony
Kókusz kerülendő kerülendő kerülendő kerülendő
Körtefélék semleges semleges semleges semleges
Málnafélék semleges semleges semleges semleges
Mandarin kerülendő kerülendő semleges semleges
Mangó kerülendő kerülendő semleges kerülendő
Mazsola semleges jótékony semleges semleges
Meggyfélék semleges jótékony semleges semleges
Narancs kerülendő kerülendő semleges kerülendő
Naspolya semleges semleges semleges semleges
Nektarin semleges semleges semleges semleges
Őszibarackfélék semleges semleges semleges semleges
semleges kerülendő jótékony semleges
Piros szőlő semleges semleges jótékony jótékony
Ribizlifélék (fekete, piros) semleges semleges semleges semleges
Ringló szilva jótékony jótékony jótékony jótékony
Sárgabarack semleges jótékony semleges semleges
Sárgadinnye semleges jótékony semleges semleges
Sötét szilva jótékony jótékony jótékony jótékony
Sütni való banán kerülendő kerülendő semleges semleges
Szeder, fa semleges semleges semleges semleges
Szeder, földi semleges jótékony semleges semleges
Vad földiszeder kerülendő semleges semleges semleges
Vörös szilva jótékony jótékony jótékony jótékony
Zöld citrom semleges semleges semleges semleges
Zöld szilva jótékony jótékony jótékony jótékony
11. ZÖLDSÉG-, GYÜMÖLCSLEVEK
Almalé kerülendő semleges semleges semleges
Ananászlé jótékony jótékony jótékony semleges
Avokádólé kerülendő kerülendő kerülendő semleges
Burgonyalé kerülendő kerülendő semleges semleges
Citromlé semleges jótékony semleges semleges
Cukordinnyelé semleges jótékony semleges semleges
Cukorrépalé semleges semleges semleges semleges
Csicsókalé semleges semleges semleges semleges
Eperlé semleges semleges semleges semleges
Faeperlé semleges semleges semleges semleges
Faszederlé semleges semleges semleges semleges
Feketeboróka-lé semleges semleges semleges semleges
Görög min inarancs
Guava
Josta
Kantalupdinnye
Papaja
Feketecseresznye-lé jótékony jótékony semleges jótékony
Földiszederlé semleges semleges semleges semleges
Grépfrútlé semleges jótékony semleges semleges
semleges semleges semleges semleges
Hamvasáfonya-lé semleges semleges jótékony jótékony
Káposztalé semleges kerülendő jótékony jótékony
Karalábélé semleges semleges semleges semleges
Karórépalé semleges semleges semleges semleges
Kiviié semleges semleges semleges semleges
Körtelé semleges semleges semleges semleges
Mandarinlé kerülendő kerülendő semleges semleges
Mangólé semleges kerülendő semleges semleges
Meggylé semleges semleges semleges semleges
Narancslé kerülendő kerülendő semleges kerülendő
Nektarinlé semleges semleges semleges semleges
Őszibaracklé semleges semleges semleges semleges
semleges kerülendő jótékony jótékony
Paradicsomlé semleges kerülendő kerülendő semleges
Paszternáklé semleges semleges semleges semleges
Petrezselyemlé semleges semleges semleges semleges
Ribizlilé semleges semleges semleges semleges
Sárgabaracklé semleges jótékony semleges semleges
Sárgadinnyelé semleges jótékony semleges semleges
Sárgarépalé semleges jótékony semleges jótékony
Szilvalé jótékony jótékony semleges semleges
Szőlőlé semleges semleges kerülendő kerülendő
Uborkalé kerülendő semleges semleges semleges
Zellerlé semleges jótékony semleges jótékony
12. FŰSZEREK
semleges semleges semleges semleges
Alga jótékony semleges semleges semleges
Almaecet kerülendő kerülendő semleges kerülendő
Ánizs semleges semleges semleges kerülendő
Ánizskapor semleges semleges semleges semleges
Árpamaláta semleges jótékony kerülendő kerülendő
Babérlevél semleges semleges semleges semleges
Barna cukor kerülendő kerülendő kerülendő kerülendő
semleges semleges semleges semleges
Bazsalikom semleges semleges semleges semleges
semleges semleges semleges semleges
semleges semleges semleges semleges
Borecet kerülendő kerülendő semleges kerülendő
semleges semleges semleges semleges
Borsmenta semleges semleges semleges semleges
semleges semleges semleges semleges
jótékony kerülendő jótékony kerülendő
jótékony semleges jótékony jótékony
Csokoládé (kakaó) semleges semleges semleges semleges
Édeske kerülendő kerülendő kerülendő kerülendő
Ételecet kerülendő kerülendő semleges kerülendő
Fahéj semleges semleges kerülendő semleges
Fehér bors kerülendő kerülendő kerülendő kerülendő
Fehér cukor kerülendő kerülendő kerülendő kerülendő
Fodormenta semleges semleges semleges semleges
Fokhagyma jótékony jótékony jótékony jótékony
Guavalé
Papaj alé
Agar
Barnarizs szirup
Bergamot
Bio-Sweet
Borsikafű
Canderel
Cayenne-paprika (bors)
Curry
semleges semleges kerülendő kerülendő
Gyömbér semleges semleges jótékony semleges
Gyömbér semleges jótékony semleges semleges
Gyümölcscukor kerülendő semleges kerülendő kerülendő
kerülendő kerülendő kerülendő kerülendő
Jódozott só semleges semleges semleges semleges
Juharszirup semleges semleges semleges semleges
Kakukkfű semleges semleges semleges semleges
Kapor semleges semleges semleges semleges
Kapribogyó kerülendő kerülendő semleges kerülendő
Kardamon semleges semleges semleges semleges
Karob (szentjánoskenyér) jótékony semleges semleges semleges
Konyhasó semleges semleges semleges semleges
Koriander semleges semleges semleges semleges
Kömény semleges semleges semleges semleges
Körtike semleges kerülendő semleges semleges
Kukoricakeményítő kerülendő semleges kerülendő kerülendő
Kurkuma (sáfrány) jótékony semleges semleges semleges
Lestyán semleges semleges semleges semleges
Magyaros fűszerkeverék kerülendő kerülendő kerülendő kerülendő
Majoránna semleges semleges semleges semleges
Mandulakivonat semleges semleges kerülendő kerülendő
Melasz semleges semleges semleges semleges
Menta semleges semleges semleges semleges
Méz semleges semleges semleges semleges
Miso semleges jótékony jótékony jótékony
Mustár kerülendő semleges semleges semleges
Mustármag semleges semleges semleges jótékony
Na-ciklamát kerülendő kerülendő kerülendő kerülendő
Nutra-Sweet semleges semleges semleges semleges
Nyílgyökér semleges semleges semleges semleges
Oregánó semleges semleges semleges semleges
Őrölt fekete bors kerülendő kerülendő kerülendő kerülendő
Petrezselyem jótékony semleges jótékony jótékony
Pirospaprika (édes) semleges semleges semleges semleges
Pizza fűszerkeverék kerülendő kerülendő kerülendő kerülendő
Rizsszirup semleges semleges semleges semleges
Rozmaring semleges semleges semleges semleges
Sucanat semleges semleges semleges semleges
Szacharin kerülendő kerülendő kerülendő kerülendő
Szegfűbors semleges semleges kerülendő kerülendő
Szegfűszeg semleges semleges semleges semleges
Szemes bors semleges kerülendő kerülendő kerülendő
Szerecsendió kerülendő semleges semleges semleges
Szójasó semleges semleges semleges semleges
Szójaszósz semleges jótékony kerülendő semleges
Szőlőcukor kerülendő semleges kerülendő kerülendő
Szurokfű semleges semleges semleges semleges
Tamari jótékony jótékony jótékony jótékony
Tamarindusz semleges semleges semleges semleges
Tápióka semleges semleges kerülendő kerülendő
Tárkony semleges semleges semleges semleges
Tartár semleges semleges semleges semleges
Tengeri hínár jótékony semleges semleges semleges
Tengeri só semleges semleges semleges semleges
Torma jótékony semleges jótékony jótékony
Gomasszó (szezámsó)
Izocukor
Turbolya semleges semleges semleges semleges
Vanília kerülendő semleges semleges semleges
Vegeta semleges semleges semleges semleges
Vörös bors semleges kerülendő kerülendő kerülendő
Vöröshagyma jótékony semleges semleges semleges
Zeller semleges semleges semleges jótékony
Zsálya semleges semleges semleges semleges
Zselatin semleges kerülendő kerülendő kerülendő
13. ÍZESÍTŐK
Almalekvár semleges semleges semleges semleges
Citromlé jótékony jótékony jótékony jótékony
Dzsem az ajánlott gyümölcsből semleges semleges semleges semleges
Édes savanyúság kerülendő semleges semleges kerülendő
Erős paprika jótékony kerülendő jótékony kerülendő
Fanyar savanyúság kerülendő semleges semleges kerülendő
Fokhagyma jótékony jótékony jótékony jótékony
Füstölés kerülendő kerülendő kerülendő kerülendő
Kapros savanyúság kerülendő semleges semleges kerülendő
Ketchup kerülendő kerülendő kerülendő kerülendő
Kóser savanyúság kerülendő semleges semleges kerülendő
Majonéz semleges kerülendő semleges semleges
Mustár semleges jótékony semleges semleges
Olívaolaj jótékony jótékony jótékony jótékony
Pácolás kerülendő semleges semleges kerülendő
Relish mártás kerülendő semleges semleges kerülendő
Salátaöntet semleges jótékony semleges semleges
Worchester szósz semleges kerülendő semleges kerülendő
Zselé semleges semleges semleges semleges
14. GYÓGYTEÁK
Afedim semleges jótékony semleges jótékony
Aloe kerülendő jótékony kerülendő kerülendő
Aranygyökér kerülendő semleges semleges semleges
Árvacsalán semleges semleges semleges semleges
Árvácska semleges semleges semleges semleges
Bodza semleges semleges semleges semleges
Bojtorján kerülendő jótékony semleges jótékony
Boróka semleges semleges semleges semleges
Borsikafű semleges semleges semleges semleges
Borsmenta jótékony semleges jótékony semleges
Cayenne bors jótékony kerülendő semleges semleges
Cickafark semleges semleges semleges semleges
Citromfű jótékony jótékony jótékony jótékony
Csalán semleges semleges semleges semleges
Csipkebogyó jótékony jótékony jótékony jótékony
Csukóka semleges semleges kerülendő kerülendő
Dong quai semleges semleges semleges semleges
Echinacea (kasvirág) kerülendő jótékony semleges jótékony
Édesgyökér semleges semleges jótékony jótékony
Eperfalevél jótékony semleges semleges jótékony
Eperlevél kerülendő semleges semleges semleges
Fagyöngy semleges semleges semleges semleges
Fehér nyírfa semleges semleges semleges semleges
Fehértölgy-kéreg semleges semleges semleges semleges
Fodormenta semleges semleges semleges semleges
Galagonya semleges jótékony semleges jótékony
Galaj semleges semleges semleges semleges
Ginszeng semleges jótékony jótékony jótékony
Görögszéna jótékony jótékony kerülendő kerülendő
Gyermekláncfű jótékony semleges semleges semleges
Gyömbér jótékony jótékony jótékony jótékony
Hársvirág jótékony semleges kerülendő kerülendő
Homoktövis semleges jótékony semleges semleges
Kakukkfű semleges semleges semleges semleges
Kamilla semleges jótékony semleges jótékony
Katáng jótékony semleges jótékony semleges
Kisvirágú füzike semleges semleges semleges semleges
Komló jótékony semleges kerülendő kerülendő
Kömény semleges semleges semleges semleges
Körömvirág jótékony jótékony semleges jótékony
Kukoricabajusz kerülendő kerülendő kerülendő kerülendő
Levendula jótékony semleges semleges jótékony
Lucerna kerülendő jótékony semleges jótékony
Macskagyökér semleges jótékony semleges semleges
Macskamenta semleges kerülendő semleges semleges
Málnalevél semleges semleges jótékony semleges
Mályva semleges semleges semleges semleges
Máriatövis semleges jótékony semleges semleges
Martilapu kerülendő semleges kerülendő kerülendő
Medvehagyma jótékony semleges jótékony semleges
Medveszőlő levél jótékony jótékony jótékony jótékony
Orbáncfű kerülendő jótékony semleges semleges
Ökörfarkkóró semleges semleges kerülendő kerülendő
Pásztortáska semleges semleges semleges semleges
Pemetefű semleges semleges semleges semleges
Petrezselyem jótékony semleges jótékony semleges
Pinpinella (ánizs) kerülendő semleges kerülendő kerülendő
Rebarbara kerülendő kerülendő kerülendő kerülendő
Sárga lórom kerülendő kerülendő semleges semleges
Szárcsagyökér jótékony semleges semleges semleges
Szenna kerülendő semleges kerülendő kerülendő
Szilfakéreg jótékony jótékony semleges semleges
Tárnics kerülendő semleges kerülendő kerülendő
Tyúkhúr jótékony semleges semleges semleges
Útifű semleges semleges semleges semleges
Ürömfű semleges semleges semleges semleges
Vasfű semleges semleges semleges semleges
Veronikafű semleges semleges semleges semleges
Vörös lóhere kerülendő kerülendő kerülendő kerülendő
Zöld diólevél jótékony jótékony jótékony jótékony
Zöld tea semleges jótékony jótékony jótékony
Zsálya semleges semleges jótékony semleges
Zsurló semleges semleges semleges semleges
15. ITALOK
Alkoholmentes sör kerülendő kerülendő semleges semleges
Babkávé, (feketekávé) kerülendő jótékony semleges kerülendő
Babkávé, koffeinmentes kerülendő jótékony semleges kerülendő
Cikóriakávé semleges semleges semleges semleges
Diétás üdítők kerülendő kerülendő kerülendő kerülendő
Egyéb üdítők kerülendő kerülendő kerülendő kerülendő
Fehérbor semleges semleges semleges semleges
Fekete tea kerülendő kerülendő semleges kerülendő
Fekete tea, koffeinmentes kerülendő kerülendő semleges kerülendő
Katángkávé jótékony semleges jótékony semleges
Kóla kerülendő kerülendő kerülendő kerülendő
Malátakávé semleges semleges kerülendő semleges
Pi-víz, Kyssui-víz jótékony jótékony jótékony jótékony
Sör kerülendő kerülendő semleges semleges
Szénsavas ásványvíz jótékony kerülendő kerülendő semleges
Szénsavmentes ásványvíz jótékony semleges semleges semleges
Szódavíz jótékony kerülendő kerülendő semleges
Tömény szeszes ital kerülendő kerülendő kerülendő kerülendő
Vörösbor semleges jótékony semleges semleges
Zöld tea semleges jótékony jótékony jótékony
Ha betartja a vércsoport szerinti táplálkozást és főleg vegetáriánus lesz, mint én (én is O-ás vagyok), akkor az epekő elhajtó kúra után nem lesz újabb köve.
A vesekövet úgy tudja elhajtani, ha desztilláltvízben fél óráig főzi a csipkebogyót, úgy, hogy annak a magja is benne legyen a főzetben. A csipke magjában van olyan anyag, amely hosszú főzés során oldódik ki belőle és ez oldja bármelyik típusú vesekövet. A részletes kúra végrehajtását is leírtam már másoknak, kérem keresse meg.
Ha elegendő vizet iszik és az tiszta víz ( ro. vagy deszt.), akkor a vesecisztája is megszűnik! Mindez csak Önön múlik!
Üdvözlettel: W-V.László

A tanácsadó: Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 

Bejelentkezés

Hírlevél fel/leiratkozás

Videó ajánlatunk

Biofizikai állapotfelmérés felsőfokon
A videóhoz kattintson a képre!

Kiemelt ajánlatunk

Már tudok segíteni magamon

Már tudok segíteni magamon

Megosztom Önökkel az akut húgyhólyag-gyulladással kapcsolatos tapasztalataimat. Éppen a hétvégi házunkat készítettük fel a téli időszakra, és eközben észre sem vettem, hogy teljesen átfagyott a lábam. Két nap elteltével alhasi fájdalomra ébredtem. Görcsölt is meg nem is, kicsit nyomott is, olyan érzés volt, amilyet korábban soha nem tapasztaltam.

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Eseménynaptár (ma és holnap)

Találkozzunk a Facebookon is!

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés