Tanácsadóink

A tanácsadó: 'Dr. Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 
Omega-3 beszerzés
2009.12.20. 21:57A kérdés:

Tisztelt László!Köszönöm szépen a válaszát!Közben, igen elfogyott a Dr Chen féle kalcium. A Porcerőből még kb 30 szem van. Megrendeltem időközben a Vitamin Station cégtől az Every one-t, a Probioflora-t, és a Calcium Active-ot. Holnap kezdem el szedni őket is. Ha a Porcerő is elfogyott akkor átállok a Proflex 4-re, addíg megpróbálom beszerezni. Az Omega 3-al kapcsolatban melyiket ajánlaná milyen dózisban és hogy kell adagolni? Az Ön által gyártott Ezüst kolloidot hol lehet személyesen megvásárolni, illetve ha csak kizárólag csomagként lehet rendelni akkor ezt hol és milyen formában kell leadni? Várom szíves válaszát.Kellemes ünnepeket kívánok!Tisztelettel: Dániel

A tanácsadó válasza:

Kedves Dániel!
Mint radiesztéta és bionergetikus, szinte minden Magyaroszágon kapható omega-3-at bevizsgáltam.
A ma a kereskedelemben (patika, bioboltok) kapható omega-3 -ak közül a Dr.Norvégia márkajelű Omega-3 a legjobb. Napi 2x1 szem elég belőle, de ha terápiásan kell szednie (depresszió, fejfájás, stb), akkor még 4x1 is kellhet. Étkezéskor kell bevenni. Fokozza a hatását a B-Complex vitamin (Sunlife, Cali Vita cégeké a legjobb) szedése. Ezeket este lefekvés előtt fél órával kell bevenni!
A kolloid ügyben az a válaszom, hogyha Ön Bp-i, akkor várhatóan december 29-én leszek a Medi Line Üzletházban a rendelőmben, valamint január második hetének szombatján a Herba Házban leszek nyitástól zárásig (9-13 óráig). Ha kell Önnek, akkor előtte való napok valamelyikén hívjon fel, vagy hagyjon üzenetet a vezetékes telefonomon (06-27-350-204). Ugyanígy kell megrendelni a postai küldést is, csak akkor nem 1.100 Ft az ára, hanem hozzájön a postaköltség, amely a törékeny volta miatt kissé húzós, úgyhogy akkor éri meg csak, ha legalább 10 db-ot rendel.
Én is Kellemes Ünnepeket kívánok Önnek! Üdvözlettel: W-V.László

Tüdő betegségek
2009.12.18. 16:01A kérdés:

Tisztelt Uram!Férjem betegségével kapcsolatosan szeretnék kérdezni.Férjem 45 éves 1,7 m magas, 79 kg, informatikus, saját cégét irányítja és abban aktívan dolgozik.Gyermekkorát Nagyváradon töltötte, 14 éves korban többször visszaesett tüdőgyulladásba, lefogyott, pici helyen meszesítették a tüdejét. Meggyógyult.40 éves korig teljesen panaszmentes volt, dolgozott, focizott stb.2001-es áttelepülésünkkor a vér és tüdő vizsgálatok eredményei normálisak voltak.Erős fejfájásokkal került háziorvoshoz, ingadozó vérnyomást állapítottak meg+szemüveg+nagyon rossz májfunkciók. Kimutatták a Hepatitis C vírust. Az interferonnal történő kezelést nagyon rosszul viselte, 4 hónap után tüdőgyulladásos tünetek után kimutatták mindkét tüdejében a tüdőfobrózist, mindkét oldal elég nagy területen károsodott. Az interferon kezelést nem lehetett folytatni.Jelenleg a tüdő állapotát Medrol 6 mg szteroiddal tartják fenn, hozzá máj és gyomorvédő Zantac és Ursofalk, vízhajtásra Furosemid és Kálium, vérnyomásra Lisopress. Leírni is sok.Mivel izületileg is eléggé lerobbant kezeltük kb 2 évig (szünetekkel) jó hatással Bio Glücozaminnal.Állandóan szedi a Centrum multivitamint és még hozzá C vitamint, Időnként fokhagyma kapszulát.Két hónapja adom neki a Legalon 14-et.Fentieket belgyógyásza beleegyezésével.Nagyon szeretném tudni Ön mit javasolna. Vizsgálati eredményeket szívesen küldenék.Előre is megköszönve,Tisztelettel,Fodor Enikő

A tanácsadó válasza:

Kedves Enikő!
Az Ön férje is abban a korban van, amikor már tömegesen jönnek elő a helytelen életmód és a helytelen táplálkozás következtében létrejött rendellenességek!. Nekem már 38 éves korban jöttek elő, ami az Ön férjének 40 éves korától van. Én, akkor három éven belül változtattam és azóta is egyre tökéletesítem azt, hogy kivédjem az elektroszmog ártó hatásait, egyre tisztábban és tökéletesebben táplálkozom, egyre tökéletesebben és tisztábban élek, ma is sportolok (63. évemben vagyok), mert ezeket senki nem teheti meg helyettem. Szakmai büszkeséggel tölt el, hogy természetgyógyász létemre a SOTE-re (Semmelweiss Orvostudományi Egyetem) is hívnak előadásokat tartani az egészséges életmódról és egészséges táplálkozásról és a természetes gyógymódokról. Ezeket az orvosoknak nem tanítják. Ők azt a többezer éves gyógyítói tapasztalatot, melyet az orvostudomány a gyógyszeripar megjelenéséig felhalmozott, egyszerűen kidobták a kukába és mindent gyógyszerrel akarnak megoldani, s így a férje gyógyítását is. Az eredmény látszik is! Sajnos a mai orvoslás szétszedte az emberi szervezetet darabokra és nem globál az egész embert kezelik, hanem csak egyes részeit. Ön akkor is a belgyógyásztól kér tanácsot, ha meg akar enni valamit, vagy vitamint, illetve más táplálékkiegészítőt szeretne szedni? A mai magyar orvoslás még most sem ismeri el, a többszörösen, orvosilag is bizonyított vércsoport szerinti táplálkozást, de azt sem, amiért Dr.Linus Paulig, 1952-ben Nobel díjat kapott, hogy egy embernek naponta 16.000-20.000 mg C-vitamint kell szednie, de egy tüdőbetegnek még ennél is többet!! Vagy, hogy nincs a magyar talajban jód és szelén, ezért ennek a pótlására mindenkinek mindennap kellene szednie (Önnek is!!) szerves kötésben ezeket az ásványi anyagokat. Dr. Vanky Ilona már 50 évvel ezelőtt bebizonyította, hogy az 50'-es évek végén, 60'-as évek elején az iparszerű mezőgazdság bevezetévével már akkor 50-70 %-al csökkent a táplálékok beltartalmi értéke, amely már akkor kevés volt az akkori környezeti hatások kivédéséhez. Azóza a környezeti ártalmak exponenciálisan nőttek, s a a táplálékokban pedig tovább csökkent a vitamin és nyomelem tartalom, s ez miatt az emberek immunrendszere pedig exponenciálisan csökkent. Ha tetszik, ha nem 1980-tól mindenkinek kellene szednie azokat a táplálékkiegészítőket, amelyeket mindenkinek javasolok, mindennap szedni, mert szükség van rá az immunrendszer erősítése fenntartása céljából. Ezek nem gyógyszerek, hanem azok az anyagok, amelyek hiányoznak a táplálékokból. 20.000mg C-vitamin bevitelhez napi 25 kiló almát kellene megennie. Ezekről a másoknak írt válaszaimban már írtam, kérem olvassa el azokat, valamint a www.vitaminstation,hu oldalon megjelent válaszaimat is.
Az ön férje teljesen el van savasodva. Az elektromos és az informatikai berendezések tökéletesen tönkretették az egészségét, mert nem védekezik azok ellen!!! Ezt foglalkozási ártalomnak is lehet nevezni. Van kivédési lehetőség, csak az sok pénzbe kerül. A hálózat harmonizáló 58 ezer Ft. és minden egyes informatikai berendezésre egy vagy két db EMF harmonizáló is kellene, melynek darabja 6 ezer Ft. A mobiltelefonok is nagyon ártanak, különösen a tüdőt veszélyeztetik, főleg akkor, ha az már gyermekkorban sem volt teljesen rendben. De nagyon veszélyesek az agyra is, arra az agyra, amely az egész szervezetet irányítja, s ha baj van az irányítással, akkor baj van mindennel!!!!!!!!!!!!! Az érrendszer is nagyfokú megerősítést kívánna , de előtte a tisztításával kellene foglalkozni. Minen betegség alapja a keringés leromlása. Ha jó egy szervnél a keringés és a keringés révén a sejtek megkapják a működésükhöz szükséges táp- és vitálanyagokat, akkor az a sejt, vagy szerv nem betegszik meg!!!!!!!!
Egy könyvet tudnék írni a férje bajairól, és a bajaira javasolt terápiákról.
A szuperoxigénezett víz (oxigénszifon, oxigénpatron) találmányom lenne az egyik legfontosabb a gyógykezelésnél és legalább napi 3 liter ilyen vizet meg kellene innia a férjének. Remélem nem kérdezi meg a belgyógyászától, hogy kaphat-e a férje szervezete több oxigént? De miattam meg is kérdezheti, mivel a szuperoxigénezzet víz klinikai alkalmazásának már nagyon jó tapasztaltai vannak. Épp a mostani naturszigetes hírlevélben olvashat erről a www.natursziget.com honlapon.A másik fontos a C-vitaminból napi 25.000 mg bevitele a Vitamin Station C-1000-ével és a BioFlavone C-jével, plusz ascorbinsavas desztilláltvíz ivásával. De ezekről is írtam már másoknak is. A bélflórát fel kellene erősíteni a ProbiFlora folyamatos, étkezés előtti 3x2 kapszula szedésével.
A Legalon egy többszörösen kutyult gyógyszer, de azt máriatövis magból állítják elő. A máriatövis mag tea ( 5 percig főzni desztilláltvízben), vagy a máriatövis mag olaja sokal több és értékesebb vitál- és gyógyanyagokat tartalmaz, mint a sok vegyi eljáráson átesett Legalon! Ráadásul természetes és szinergikus formában, míg a gyógyszerből hiányzik az energia is meg a szinergia is!!! A bio szója olaj, meg a szőlőmag olaj napi rendszeres fogyasztása is fontos lenne.
Kellene szednie e B-Complexet, az omega-3 -at, a Q-10-et, az L-Carnitint, a vércsoportos komplex táplálékkiegészítőket (ilyen is van már, csak nem reklámozza az egészségügy!!), Melatonint, stb.
A szteroid helyett az arany- és ezüst kolloidot kellene szednie a férjének, a glükózamin mellett meg még a Calcium Active-t is. A szemére, látására, luteint, zeaxantint, béta carotint, stb.
Jó lenne látni a vér leleteit. Így a neten egy ilyen komoly problémára nem lehet mindent pontosan megadni. Kellene a személyes találkozás, az összes leletek, évekre visszamenőleg is. Kellene a vércsoportja, a munkahelyi körülmények, ártalmak. Számítógép és mobiltelefon napi használatának a rendszeressége és ideje. Étkezési szokások, cukorfogyasztás, dohányzása, stb. Ennek hiányában nem lehet olyan pontos terápiát felállítani, amely a legrövidebb idő alatt rendbe tenné a férjét egészségileg és nem kísérleti nyúl lenne az egészségügy számára!
El kell gondolkodnia Önnek, a férjének és a családnak is betegség lelki kiváltó okairól, ugyanis minden betegség a lelki bajokkal, kezdődik. A pozitív életszemlélet, a sorsunk elfogadása, a humor, a megbocsátás, a feltétel- és viszontvárás nélküli szeretet, stb mind mind immunerősítő tényezők, de ezek ellenpárjai pedig súlyos betegségek előidézői. Fogalkozik ezzel az orvostudomány ma? Nem! Régen foglalkozott, mint ahogy mai is foglalkozik vele a keleti gyógyítás. Ha egy magyar orvos Kínába, Japánba, vagy Indiába kerül, akkor tudja meg igazán, hogy mit nem tanítottak meg nekik az egyetemen, ugyanis Keleten a keleti és a nyugati orvoslást egyaránt tanítják, s ott alkalmazzák ma is a többezer éves, tökéletesen bevált, gyógyszer nélküli terápiákat is!
Javasolom, hogy keressenek fel a rendelőmben, de ez nem kényszerítés, tegyenek a legjobb belátásuk szerint. Nem feltétlen szükséges rám hallgatniuk. Még az is fontos, hogy ne csak Ön akarja, azt, hogy a férje meggyógyuljon, hanem Ő maga is, és a gyógyulása érdekében ne zárkózzon el az általam is említett gyógymódok, terápiák alkalmazásától.
Üdvözlettel: W-V.László

Oxigéndús víz és a CODP
2009.12.17. 17:29A kérdés:

Tisztelt Várhegyi László Úr!Olvastam-testünk oxigénszükségletéről szóló értékes cikkét...Amit leír,akcettálom....Azt szeretném tudni,-mivel 65%-os vitálkapacitással élek COPD-s betegségem miatt,hogy javítana e az életminőségemen az oxigéndús víz?-Továbbá a forgalomban lévő műanyag tartályú és adagolófejű szifonban előállítható e az oxigéndús víz?-Hol lehet kapni oxigénpatront?-Mennyit kell naponta meginni belőle?-milyen mellékhatása van?Osztom nézetét,hogy a mozgást pótolni semmivel nem lehet!!!!!Én a rendszeres mindennapos szabadlevegőn történő mozgásnak köszönhetem,hogy állapotom nem romlik.Köszönöm válaszát..Tisztelettel és üdvözlettel:Boronkai Pál

A tanácsadó válasza:

Kedves Pál!

Kérem olvassa el a "csillagoség" jeligére adott válaszomat, amelyben Ön is választ kap a kérdései egy részére.
Igen sokat javítana az életminőségén az oxigénes víz, csak Önnek legalább napi 2 liter kellene belőle meginni, a vitálkapacitás csökkentsége miatt.
Sajnos az oxigén nagy nyomása miatt a műanyagszifon nem megfelelő és nem biztonságos. Csak a rozsdamentes acél szifon a jó és azt is, valamint a patronokat is, sajnos csak mlm rendszerben tudja beszerezni. Kérem írjon az info@legyelacsucson.hu-ra és küldje el e-mailját az E-17323 kódra való hivatkozással, hogy minél előbb (30 napos szállítási határidő) megkaphassa a készülékét.
Üdvözlettel:W-V.László

Krónikus köhögés, tüdőtágulat
2009.12.17. 09:33A kérdés:

Kedves László! A minap jártam orvosnál elhúzódó köhögés miatt, alkati tüdőtágulást állapítottak meg, nem írtak elő semmilyen kezelést. Sokat böngésztem a neten ezután. Soha nem dohányoztam, aránylag tiszta levegőjű városban élek, és nem voltak sűrű megfázásaim.Nem értem, hogy alakulhatott ez ki. Nagyon szépen kérem, segítsen nekem hogy ne romolhasson tovább ez az állapot. A kérdésem az lenne, milyen természetes gyógymóddal lehetne megállítani ezt a folyamatot?Válaszát előre is nagyon köszönöm. Tisztelettel és üdvözlettel:

A tanácsadó válasza:

Kedves "goldrita"!
A vércsoportja szerint kellene táplálkoznia, de semmilyen tejet és tejterméket, valamint margarint nem ehet és semmi olyan ételt, ami ezekkel készült, vagy ezeket tartalmazzák!!!! Ezen ételek nyákosság okozása és a benne lévő kazein idézte elő a problémáját, meg az immunrendszer gyengesége. Kellene szednie a Vitamin Station ProbioFlora nevű készítményéből napi 3x2-őt étkezés előtt, két hétig, újabb két hétig 2x2-őt, majd folyamatosan 1x2-őt, s ezáltal 70 %-ban megerősödne az immunrendszere.
Az ezüst kolloidot is kellene használnia, napont 3-4 centiliterrel egyszer gargalizáljon 10 percen keresztül, majd nyelje le a maradék kolloidot.
Kellene szednie azokat a táplálékkiegészítőket, amelyeket mindenkinek kellene szednie Magyarországon!. Ezekről már sokaknak írtam, kérem keresse meg a válaszaim között.
Önre is vonatkozik a tiszta só és tiszta víz fogyasztása. Ezekről is olvashat a másoknak írt válaszaimban.(www.aquanet.fw.hu )
A C-vitaminból napi 8x1 db C-1000-est és napi 8 db. BioFlavone C-t javasolok szedni egyszerre bevéve azokat és a nap során egyenlő időközönként, úgy, hogy az utolsót 18-19 óra körül vegye be. Mindkettő Vitamin Satiton termék, s kapható patikákban és bioboltokban is
Végezetül kérem olvassa el a honlapunkon(www.natursziget.com) az oxigénes víz gyógyító hatásáról és a találmányomról írt írásomat, olvassa el az Ön kédése előtti és az Ön kérdése utáni válaszaimat is és azokból megtudhat mindent az oxigénszifon, oxigénpatron és oxigénes víz gyógyhatásáról. Ha ilyen vizet inna rendszeresen, akkor a tüdeje kicsit pihenhetne és regenerálódhatna a krónikus köhögés miatt betegségéből, s a tüdeje is meggyógyulna.
Kerülje a füstös (dohányfüstös is!), poros levegőjű helyeket, az állatok közelségét (akvárium az kivétel), valamint a gyapjú ágyneműjét csak huzattal használja, mivel a gyapjúszálak töredezettsége miatt a finom gyapjúpor is súlyos irritációt tud okozni!
Végezzen napi 1x inhalációt eukaliptusz olajjal és cseppentsen bele 3-4 csepp teafa olajat is!
Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Üdvözlettel: W-V.László

Oxigéndús-víz, szuperoxigénezett víz
2009.12.16. 15:30A kérdés:

T.C!Oxygéndús víz készítés technikája érdekel,amennyiben nő létemre,otthon és egyedül is meg tudom csinálni.Köszönettel,üdvözlettel:Márta Magdolna

A tanácsadó válasza:

Kedves Márta Magdolna!

Ha tiszta vizet (ro.vagy deszt.) csurgat a magasból, tiszta levegőjű (por- , füst- és szagmentes) helyen, akkor el tudja érni, hogy a vizének az oxigéntartalma kb. 30 mg/liter oxigént tartalmazzon. Ennél magasabb oxigéntartalmat csak készülékkel lehet a vízbe belevinni, s ezt teszik az oxigénezett ásványvíz palackozó üzemek, ahol 100 mg/liter-nél több oxigént nem tudnak feloldani a palackban, s ráadásul a pet palackokból maga a víz dioxint old ki, amely veszélyes méreg, s ez miatt a méreg miatt vontak ki jónéhány kínai gyermekjátékot is a kereskedelmi forgalomból!
Ha viszont megveszi a találmányomat, az oxigénszifont az oxigénpatronnal, s a szifonba tiszta vizet (ro.vagy deszt.) tölt, majd a szénsavas víz készítéséhez hasonlóan az oxigénpatronban, 180 bar nyomáson lévő 2000 mg oxigént egy csavarással a szifonpalackba juttatja, akkor othhon tud hozzájutni a 2000 mg/liter oldott oxigént tartalmazó szuperoxigénezett vízhez.
Az oxigénszifonnak nyomástűrő, sav- és lúgálló, rozsdamentes acélból kell lennie, mert csak így tudja biztonságosan tárolni a szuperoxigénezett vizet. A szifonfejnek is speciálisnak kell lennie a nagy nyomású oxigén miatt, s végül az oxigénpatron is egyedülálló, mert a nagy nyomás biztonságos megtartása miatt nem lehet újratölteni, hanem le kell adni a csere-helyeken. Ezen paraméterek miatt nem olcsó a készülék (39.900.-Ft), viszont így, otthon is biztonságosan, s egyedül is tud oxigénben dús vizet készíteni. A pohárba való kitöltés után fél percen belül javasolt elfogyasztani a kitöltött mennyiséget, mivel a szabadban való tárolás ideje alatt hamar elveszti az oxigéndússágát, hasonlóan a szénsavas vizek szénsav vesztéséhez, csak attól gyorsabban illan el az oxigén, azért kell hamar meginni a kitöltés után.
Egyenlőre kereskedelemben nem kapható, de rám(Weixl Várhegyi László) való hivatkozással, s az E- 17323 kód feltüntetésével postán megrendelheti, az info@legyelacsucson.hu e-mailon keresztül. Mivel nagy a kereslet, ezért 30 napos kiszállítási határidőre lehet számítani.
Sokat tesz az egészségéért ebben az egyre csökkenő oxigéntartalmú légkörünkben az, aki a genetikailag belénk kódolt, hiányzó oxigénmennyiséget ezzel a magas oxigéntartalmú tiszta víz, napi rendszeres fogyasztásával pótolja. Ez egy nagyon értékes ajándék Önnek is és másnak is, így Karácsony tájékán!
Köszönöm, hogy édeklődik az általam, közel tíz éve feltalált és azóta klinikai vizsgálatokkal is igazolt jótékony hatású, káros mellékhatás nélküli, minden vércsoport számára fogyasztható szuperoxigénezett vizet előállító oxigénszifon és oxigénpatron után.
Üdvözlettel: W-V.László

A tanácsadó: 'Dr. Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 

Bejelentkezés

Videó ajánlatunk

Biofizikai állapotfelmérés felsőfokon
A videóhoz kattintson a képre!

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Hírlevél fel/leiratkozás

Eseménynaptár (ma és holnap)

Energy videó csatorna

Elnézését kérjük, a videók listája jelenleg nem elérhető!

Találkozzunk a Facebookon is!

Natúrsziget menü!

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés