Védekezzünk az elektroszmog ellen (2.)

Lássuk a számítógépet!

Nézzük meg az ártó hatásokat a számítógép esetében is:

  • A 220 Volt miatt itt is van egy folyamatosan ható elektroszmog, mint minden egyéb elektromos berendezésnél.
  • Ha működik vagy készenléti (stand-by) állapotban van, akkor az elektroszmog mellett ugyanúgy van egy elektromágneses térereje is, mint minden bekapcsolt vagy készenléti állapotban lévő elektromos berendezésnek.
  • A képernyőnek van úgynevezett képernyősugárzása, ami 1 méterig is kiterjed, kivéve az LCD-s képernyőket, amelyeknél ez kb. 15 cm. A katódsugaras képernyőknek pedig emellett van katódsugárzása is, még hátrafelé is!
  • Maga a komputer kb. 2,5 méterig mérhető intenzív elektromos és mágneses zavart okoz.
  • A billentyűzetnél és az egérnél szintén 15 cm-ig mérhető az ártó elektromos és mágneses sugárzás. Sajnos a működtetésnél ezekhez hozzá kell nyúlni, ezért ez a hatás – még ha kisebb is, de – folyamatos, amíg a készülékkel dolgozunk.
  • A nyomtatónak ugyancsak van erős elektromos és mágneses tere, ezért ha lehet, tegyük távolabb a testünktől.
  • A szünetmentes tápegységnek szintén erős elektromos és mágnese tere van, tehát szintén távol kell tenni emberektől, élőlényektől.
  • Ha valakinek az egységek között nincs vezetékes összeköttetése, hanem az összeköttetés rádiójelekkel történik (bluetooth), akkor a rádiójel frekvenciájától és annak moduláltságától függő, súlyos egészségkárosító hatás is megjelenik az egész helyiségben, sőt azon túl is, akár 20 méteres körzetben határérték feletti sugárzások mérhetők!

Nem hagyhatjuk figyelmen kívül itt sem az erőművek környezetkárosító hatásait. Egyedül a napenergia, a napelemes rendszer jelent tiszta rendszert, de csakis akkor, ha az áram földelt és árnyékolt kábeleken jut el a fogyasztókhoz.

Gyermekek – fokozott veszélyben!

Az összes, jelen írásomban részletezett és nem taglalt (de említett) sugárzás árt mindenkinek, mert ennyiféle sugárzáshoz ilyen rövid idő alatt nem tudott hozzászokni a szervezetünk. Minél gyengébb valakinek az immunrendszere, minél hosszabb ideig éri minél több és minél erősebb sugárzás, annál előbb és annál súlyosabban betegszik meg. Várandós anyáknál, változó korban lévő nőknél és férfiaknál (férfi klimax is van, csak más hatásokkal jár, mint a nőknél) fokozott a veszély. De különösen igaz ez a gyermekekre a gyors sejtképződés miatt, náluk az elektromos sugárterhelés kockázata akár tízszeres (!) is lehet egy egészséges emberhez képest.

Az amalgámtömések, a fémkoronák, az ékszerek, a piercingek, a fém implantátumok, a pacemakerek, fémcsatok, fémszerszámok, tőrök, fegyverek stb. mind újabb, súlyosbító kockázati tényezőket jelentenek, az antenna- és tranziens hatások miatt. Rák, hirtelen gyermekhalál, csontbetegségek, sclerosis multiplex, hiperaktivitás, fejfájás, alvászavar, idegesség, koncentrációgyengeség, agresszivitás, fülzúgás, halláskárosodás, migrén, depresszió, vérképzőszervi zavarok, vegetatív idegrendszeri zavarok, hormon-zavarok stb. lehetséges okai lehetnek a különféle elektromos és mágneses sugárzások.

Már a haditechnikában is alkalmazzák a sugárzások tudatmódosító hatásait. Állatoknál és embereknél is elektromágneses frekvenciákkal befolyásolni lehet a szellemi állapotot és a viselkedésmódot. Az első Öböl-háborúban például félelmetes agyhullám-manipuláló fegyvereket vetettek be, melyeknek hatására az iraki katonák harc helyett ülve maradtak a lövészárkokban, és tömegesen adták meg magukat. A katonai kutatások mindig előbbre tartottak a polgári kutatásoknál. Véleményem szerint azért nem lépnek fel hivatalosan az ártó hatások ellen, hogy így választódjon ki egy ellenállóbb szervezetű ember, meg hogy ne népesedjen túl a Földünk.

Védő és harmonizáló szerkezetek

Jó lenne, ha minden gyógyítás az „elektronallergia” tünetcsoport feltérképezésével kezdődne. Minden terápia sikertelen marad, ha nem változtatjuk meg vagy nem zárjuk ki a környezeti, megbetegítő hatásokat, így ez elektromos és elektromágneses sugárzásokat.

A tudás is védelmet ad! A panelházak, a fémszerkezetű amerikai gyorsházak, a Faraday-kalitka elv érvényesülése révén a külső hatások ellen védelmet nyújtanak! Kifejlesztettek már és forgalomba hoztak a hálózati elektroszmog, az elektromágneses terek, valamint a magasabb frekvenciájú sugárzások ellen védő, élettani szempontból harmonizáló hatást adó szerkezeteket. A harmonizálás lényege, hogy az elektromos és mágneses erőterek összeadhatók és kivonhatók egymásból.

Ha két térerő ellentétes fázisban van – vagyis amikor az egyik eléri a maximális térerősséget az egyik irányban, ugyanakkor éri el a másik is a legnagyobb értéket, de az ellentétes irányban –, akkor az erőterek kioltják egymást. Ugyanez igaz a mágneses térerősségre is. Így az erőterek nem szűnnek meg ugyan, de élettani szempontból „ártalmatlanítva”, azaz harmonizálva vannak.