Védekezzünk az elektroszmog ellen (2.)

Személyes védelem

Jómagam az alábbiak szerint védekezem:

  • A házam a Faraday-elv szerint le van védve a külső hatásoktól.
  • Nincs mikrohullámú sütőm!
  • Mobiltelefont ritkán használok, akkor is álló helyzetben telefonálok, és a mobilkészülékemen van harmonizáló. Egyébként a mobiltelefont csak akkor kapcsolom be, ha telefonálni akarok, és nincs más lehetőségem. Mindig van nálam telefonkártya, és ha lehet, akkor vonalas készülékről kommunikálok. (Hányan mondták le a vezetékes vonalukat, pedig ha tudnák, hogy nem lett volna szabad…)
  • Az egész lakásbelsőm harmonizálva van, egyrészt úgynevezett házharmonizálóval, másrészt a képernyőimen (televízió, számítógép), a nyomtatómon, a komputeremen, a szünetmentes tápegységemen stb. úgynevezett EMF harmonizálók vannak, s így mentesítem magam ezeknek az ártó hatásaitól.
  • Egészségesen élek, és egészségesen táplálkozom. Vércsoportom szerinti, vegetáriánus táplálkozást folytatok, 60 évesen is atletizálok, tiszta levegőn lakom, tiszta vizet (desztillált víz, reverz ozmózisos eljárással szűrt és tisztított víz) iszom, és azzal is főzünk.
  • Rendszeresen szedek immunerősítő táplálékkiegészítőket, azokat is a vércsoportomnak megfelelően, az FDA ajánlásoknál sokkalta nagyobb dózisokban.

A Nobel-díjas dr. Linus Pauling és dr. Szent-Györgyi Albert ajánlásai szerint viszek be a szervezetembe napi 18-20 ezer milligramm C-vitamint, részben egy liter teába adagolt, 14 ezer mg aszkorbinsav formájában, s ebből apró kortyokat iszom a nap során, elosztva az adagolást. A további C-vitamint, nyújtott felszívódású és flavonoid hatású tablettákkal viszem be a szervezetembe. Erre azért van szükség, mert a lakásomon kívüli (pl. Budapesten) tartózkodásomkor nincs más védelem a szatellit-, mobil-, radar- stb. sugárzások ellen, mint hogy megadózisú C-vitaminnal megnövelem a szervezetem sugár- és elektroszmogtűrő képességét. Volt már olyan eset is, hogy napi 30 ezer mg C-vitamint kellett bevennem, mert nagy sugárdózisú környéken vagy helyen voltam.

* * *

Zárásképpen annyit, hogy senki helyett nem tudok sem védekezni, sem gyógyulni, csak magamra vigyázhatok. De a tapasztalatom és a képzettségem alapján tudok tanácsokat adni ahhoz, hogyan lehet kivédeni a civilizációs ártalmakat, s miképp lehet meggyógyulni az ilyen ártalmak okozta betegségekből.

Weixl-Várhegyi László
mérnök, radiesztéta, bioenergetikus,
fitoterapeuta, életmód- és táplálkozási tanácsadó- és terapeuta
a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületének tagja
Életmód-tanácsadás

(Vége)