Vírusok, gombák, baktériumok – reszkessetek!

Egyre több érdekes tapasztalat, visszajelzés érkezik a cseppek hatékonyságáról. Egyik ENERGY klubtagunk vásárlás közben arra panaszkodott, hogy fáj, kapar a torka, a munkahelyén sokan betegek körülötte. Az általam használt CISTUS INCANUS FORTE üvegből 5 cseppet bekevertem egy kevéske forrásvízzel, amit kortyolgatva megivott és távozott. Két nap múlva telefonált…

Elmondta, hogy a „Cistus koktél” hatására elő se jött a torokfájása, de benézne egy üvegért, mert ez az intenzív hatás neki is meglepetést okozott. Úgy döntött, hogy megelőzés céljából visz otthonra is maga és a családja számára.

Bőrpanasszal érkezett egy fiatal tanácsadó a klubba, a kézfejétől a könyökhajlatig erős viszketéssel járó, ekcémás jellegű, vörös színű kiütései voltak. Első ránézésre a CYTOSAN FOMENTUM gélt javasoltam külsőleg, az érintett bőrfelület kezelésére, a viszketés csillapítására, valamint a CYTOSAN SAMPON-t tusfürdőként a teljes testre. Belsőleg a CISTUS INCANUS FORTE készítményt teszteltük, napi 3×5 cseppnyit étkezés előtt, majd étkezést követően kiegészítve azt a probiotikum – PROBIOSAN INOVUM – szedésével. Egy hét múlva a viszkető bőrkiütéseknek nyoma sem volt. Boldogan és elégedetten újságolta pozitív élményeit. Az egy héttel azelőtti szomorúságát mintha elfújták volna…

A CISTUS cseppek kapcsán folyamatosan kérdésekkel árasztanak el bennünket. Olyan, mint a VIRONAL? Hasonló a DRAGS IMUN-hoz? Mindig az a válaszom, hogy nem hasonlít, mert teljesen más.

Különleges egyéniség, finom rezgésekkel, egy különleges virághoz (bodorrózsa) méltó bájjal. Kedvesen, de határozottan viselkedik velünk. A vírusokkal, baktériumokkal, gyulladásokkal, bőrproblémákkal, gombákkal azonban kíméletlenül elbánik, és ez így van rendjén.
Engem meggyőzött.

Németh Imréné Éva
fitoterapeuta, természetgyógyász,
klubvezető, ENERGY Belváros Klub

További információ az Energy cég honlapján és az Energy menüpontunkban. Ugyanott ingyenes orvosi és természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.

(x)