Tanácsadóink

Weixl-Várhegyi László

Választhat az alábbi lehetőségek közül vagy lejjebb görgetve elolvashatja a tanácsadóhoz érkezett korábbi kérdéseket, ill. az azokra adott válaszokat – amennyiben azok publikusak.

Tusfürdő, szappan ajánlás

A kérdés

Tisztelt Doktor Úr!Szeretném megtudni, hogy milyen tusfürdőt és szappant ajánl most, évek óta az Ön ajánlására a Palmolive márkát használom, és érdekelne, hogy van-e változás, üdv:Ferenc

A tanácsadó válasza

Kedves Ferenc!
Csak sls, klór és fluor menteseket használjon. Sajnos el kell olvasni minden esetben az összetételeket. Ajánlom a virág- és gyümölcsszappanokat, tusfürdőket, habfürdőket, samponokat semmilyent ne használjon hanem csak szappanokat, fejmosásra, hajmosásra is. A legújabb bio termék a parlagfű szappan, amely a Herba Házban hamarosan kapható lesz. Addig a palmolive szappanokat továbbra is használhatja.
Üdvözlettel: 'Dr.med.vulg.Weixl-V.László

Juice Plus termékek

A kérdés

ÜdvözlömÉrdeklődnék hogy mi a véleménye a Juice Plus termékekről?Nagyon jónak tűnik,de sajnos véleményt nem találtam róla.Előre is köszönöm válaszát.

A tanácsadó válasza

Kedves Érdeklődő!
Vegyes a válaszom! A cégnek a légtisztítói, a plazma generátorai, ionizálói nagyon jók és elfogadható az áruk is.
A táplálékkiegészítőikkel és egyéb kapszulás, tablettás termékeikkel viszont az a bajom, hogy keverik a zöldségeket a gyümölcsökkel, gabonákkal, pedig már O.Z.A.Hanish 120 éve megállapította, hogy a gyümölcsöt a zöldségekkel és a gabonákkal nem szabad keverni!!!
A másik probléma ezekkel, hogy nem veszik figyelembe a vércsoportokat! A legtöbb termékükben van olyan összetevő, amelyik nem jó vagy az egyik, vagy a másik vércsoport számára, azaz jó is egy kicsit, meg árt is egy kicsit, s ha árt, akkor minek adjunk érte pénzt és miért szedjük, amikor már sok olyan termék van a piacon, amely vércsoport szerint van készítve, vagy pedig maga a felhasználó tudja kiválasztani, a vércsoportjának megfelelően, hogy az egy, vagy két -három összetevőt tartalmazó terméket megvegye-e, vagy sem. Én ezek miatt nem véletlen, hogy én nem fogyasztom a termékeiket.
A víztisztítóikkal meg az a bajom, hogy a csapvízben lévő közel 800 ezer(!!!) összetevő közül csak közel 10 összetevőt szűr ki, de a többi benne marad. No ezért iszom magam is, meg javasolom mindenkinek a zsidók által 4000 éve fogyasztott desztillált vizet. Belgium lakosságának közel fele már ilyen vizeket fogyaszt, ezekkel készíti ételeit italait. Nem véletlenül használja gyógyításra a desztvizet az egészségügy sem, hiszen az infúziók 99%-a tiszta desztilláltvíz!!!
A véleményemet kérdezte, ezért azt leírtam!
Üdvözlettel: 'Dr.vital Weixl-Várhegyi László

Pszichés problémák

A kérdés

Kedves László! Jelenleg 23 éves vagyok .Évek óta pszichés problémákkal kűzdök: fejfájás,fáradtság,kimerültség,koncentráció,memória zavar,szorongás,feszültség és depresszió. Amennyiben dolgozom és fizikailag,agyilag vagyok leterhelve a tünetek erősödnek,amennyiben pihenek, nem kell teljesíteni enyhülnek. Jártam több orvosnál és pszichés eredetű a probléma egyértelműen.Próbálkoztam már panax ginzengel,lecitinnel,omega 3-al,orbáncfűvel- ettől kicsit jobb lett a hangulatom,magnéziummal,stressz kontroll kapszulával (ebbe magnézium,rózsagyökér,szibériai ginzeng van stb.) de nem hatottak.Ajánlották nekem a rhodiolát noni nevű gyógynövénnyel együtt.Valamint táplálék kiegészítők együttesét: RG, GL kapszulát mely nem a tünetet (fejfájás) gyógyítja, hanem a forrását keresi meg és számolja fel,spirulina algát és ganoderma gombát együtt.Ezzel annyi a gondom,hogy túl költséges.Tudom,hogy önmagában a kapszula nem megoldás,de segítség.Ön szerint mit érdemes szedni ami anyagilag nem túl megterhelő? Havi szinten max 3000 ft,de több lehetőség érdekel.Aromaterápiás halántékmasszásból melyiket ajánlja?Köszönöm. :)

A tanácsadó válasza

Kedves Kérdező!
Mivel kevés adatot adott meg az életviteléről, de ha megnézi a Hun Tv velem készült interjúját, akkor talán választ is fog találni a problémájára.
http://huntv.info/tv/harangoznak-a-termeszetgyogyaszok/

Nem tudom mikor fekszik le aludni, s mikor kell felkelnie. Van-e elektromos vezeték, földeletlen fémtárgy az ágya 2 m-es körzetében. Használ-e mikrót? Mennyit mobilozik naponta? Egy egy mobilozása milyen hosszú ideig tart? Északnak van-e a feje alváskor? Sportol-e valamit rendszeresen? Milyen egészségkárosító tényezők vannak a lakó és munkahelyi környezetében? Milyen táplálkozási szisztémát valósít meg( vegetáriánus, paleolitos, vegán, vegyes, makrobiotikus, adventista, stb)? Milyen a vércsoportja?
Eddig csak a tüneteket nyomta el, de az okot nem szüntette meg!!
Kellene szednie, Omega-3-at, D3-at, E-vitamint, B-Complexet és azon felül plusz B1 vitamint. C-1000-est, chlorellát, gingkót, bioflavonoidokat? Komplex-vitamint, mint pl az Every One. Használ-e arany kolloidot, milyent és mennyit? Mert ezek kellenének az agyműködés táplálásához! Szed-e valamilyen bélflórát rendszeresen ( ProbFlora -www.vitaminstation.hu)?
Várom a válaszait és akkor pontosabb terápiát tudok adni.
Üdvözlettel: 'Dr.vital Weixl-Várhegyi László

Figyelem pontosítás kisgyermeknél

A kérdés

Kedves László!12 éves fiamnak nehezen marad meg a figyelme 1 dolognál. Gyógyszerezését ellenzem, jobban hiszek a természet csodáiban. Mit javasolna ? Azt mondják fontos szerepet játszanak a neurotranszmitterek a viselkedés szabályozásában. Dopamin hiányában az agykéreg figyelemért felelős elülső részének neuronjai nem kommunikálnak megfelelően vagy a dopamin felismerő idegsejt-receptorai is rendellenesen működhetnek.Egyébként elég válogatós (mi nem) ha tehetné csak szénhidrátot enne. Várva válaszát , tisztelettel: B. Németh Regina

A tanácsadó válasza

Kedves Regina!
Először kérem, hogy nézze meg a velem készült interjút:http://huntv.info/tv/harangoznak-a-termeszetgyogyaszok/
Jó lenne tudni, hogy milyen védőoltásokat kapott a kisfiú, mert sok esetben a "védő"-oltások mellékhatásaként jelenik meg az Ön által leírt tünet.
A kisgyermek agya 3-éves korig fejlődik a leggyorsabban. Javasolom megvásárolni a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületénél, prof.Dr.Török Szilveszter: 3 éves kor után már késő c. könyvét, mert abban minden részletesen le van írva, hogy mit kell tennie ebben az esetben. (www.eletero-haz.hu) Megrendelheti az: eleterobanszky@gmail.com -e-mailtól is. Nézze meg, hogy az elektromosság milyen ártalmakat okozhat, a www.foldelnijo.hu honlapon.
Jó lenne, ha a gyermek a vércsoportja szerint étkezne, lehetőleg vegetgáriánusan. Kerülje a tehéntejet minden formában és a tejjel, tejtermékekkel készített ételeket is! Igyon tiszta vizet( ro. vagy desztvíz), használjon tiszta sót és azzal bátran sózzon (www.tisztaso.hu). Etessen vele sok tojást, sok olajos halat. Tilos a napraforgó olaj és a margarin minden formában! Főzni csak rizs, szőlőmag, vagy oliva olajokkal főzzön. Kellene napi szinten 5-6 csepp arany kolloidot a szájába csepegtetni és kérni, hogy nyelje is le. Nagyon fontos lebnne a B-Complex vitamin, a chlorella, a szelén, a C-vitamin, E-vitamin, K2 vitamin, D3 vitamin, a cink, és a magnézium szedetése.
Ne adjon a kezébe mobilt, laptopot, okostelefont, stb. játszani. Ne legyen az ágya közül 2m-es körzetben semmilyen elektromos vezeték áram alatt és ne legyenek földeletlen fémek sem. Jó lenne, ha egy teljes vérképpel fel tudnának keresni a rendelésemen, mert akkor több adat birtokában pontosabb diagnózist tudnák adni vele kapcsolatban.
Üdvözlettel: László

Elektroszmog elleni védelmek

A kérdés

Tisztelt Várhegyi Úr!Gratulálok az előadásaihoz. Nagyon jók. Sokat segítenek a tisztán látásban. A kérdésem a következő lenne. Szeretnék védekezni az elektromos készülékek káros hatásai ellen. Nézegettem a piacon kapható termékeket és két gyártó közül nem tudom, hogy melyikük termékét válasszam. Az EMF harmonizáló tapaszokról lenne szó mobilkészülékekre. Van a Bio Active nevezetű német cég által gyártott és a japán Fusion Excel Quantum Pajzs. E kettő közül Ön szerint melyik hatékonyabb? Illetve az a medál, amit Ön az előadásaiban emleget (illetve Ön is visel) az Fusion Excel Quantum medál? Mivel ez nekem nagyberuházásnak számít a keresetemhez képest nem szeretnék melléfogni és ennyi pénzt kidobni az ablakon. A német cégnek van még épületharmonizáló készüléke, Ön szerint hatékony ez a készülék? Válaszait előre is köszönöm. Üdvözlettel: Melinda

A tanácsadó válasza

Kedves Melinda!
Mindkét cégnek jók a harmonizálói. Én már mindegyiket teszteltem és mindegyik jó! Attól függ, hogy mire és hogyan szeretné használni. Nálam a mobilokon az EMF harmonizálók vannak, a fiamén a Fusion Excel van, mert neki okostelefonja van és arra az a jobb. A nem okos telefonokra jó az Energy Life cég EMF harmonizálója.
A lakás levédéséhez, a vezetékes elektromos hálózatnál a ház-harmonizáló a jó, ráadásul az a földsugárzás ellen is véd. A harmonizáló védőhatása az elektromos vezeték hosszától függ. 20 méterig biztosít megfelelő védelmet.
Ha valaki sokat van elektromos gépek közelében és sokat számítógépezik, vagy elektromos meghajtású járműveken utazik, akkor a Fusion Excel Quantum medált javasolom viselni. Ha csak ez a medál van meg, akkor az szinte minden ellen levéd, ezért ezt ajánlanám elsőként. Olyant vegyen, amely nem kerámiából van, hanem fémből, mert annak élettartama korlátlan, míg a kerámia sérülhet, vagy eltörhet.
Remélem sikerült segítenem, hogy melyiket vásárolja meg. Gratulálok a céltudatosságához, hogy saját kezébe veszi az egészségének védelmét és megőrzését! Javasolom még legalább napi 4x1000 mg C-vitamin fogyasztását is egyenlő időközönként beszedve. A Vitamin Station cégé a legjobb C-1000-es. Én is azt szedem.
Üdvözlettel: László