Tanácsadóink

Weixl-Várhegyi László

Választhat az alábbi lehetőségek közül vagy lejjebb görgetve elolvashatja a tanácsadóhoz érkezett korábbi kérdéseket, ill. az azokra adott válaszokat – amennyiben azok publikusak.

Lágyrész meszesedés

A kérdés

Kedves Doktor Úr!Dr.Weixl-Várhegyi László!Leányom 39éves ,calcinosis cutis,ill. testszerte lágyrész meszesedéssel küszködik kb. 4 éve.HLAB 27 gén pozitivitásról tudunk,mely hozott anyai ágról.Saccrális részről már távolitottak el csomót.Ezek a gerinc mentén jelentkezik főleg/például a nyakcsigolya nyulvány meszesedése miatt ,állandóidegentestérzése van/ . Hiába eszik sokat, nem tud hizni/55kg, 172cm./,évek óta nincs székletecsak segitséggel, haja hullik.A calcium anyagcsere zavarra kellene valami csodaszer,ami nem szintetikus.Laborjában enyhe vesemüködési zavarra utaló jel van ,és a TSH 5.5 ,a T3 és T4 jó.Sok orvos csak széttárja a kezét,pedig igy nem maradhat!Köszönettel:egy aggódó édesanya

A tanácsadó válasza

edves Doktor Úr!Dr.Weixl-Várhegyi László!Leányom 39éves ,calcinosis cutis,ill. testszerte lágyrész meszesedéssel küszködik kb. 4 éve.HLAB 27 gén pozitivitásról tudunk,mely hozott anyai ágról.Saccrális részről már távolitottak el csomót.Ezek a gerinc mentén jelentkezik főleg/például a nyakcsigolya nyulvány meszesedése miatt ,állandóidegentestérzése van/ . Hiába eszik sokat, nem tud hizni/55kg, 172cm./,évek óta nincs székletecsak segitséggel, haja hullik.A calcium anyagcsere zavarra kellene valami csodaszer,ami nem szintetikus.Laborjában enyhe vesemüködési zavarra utaló jel van ,és a TSH 5.5 ,a T3 és T4 jó.Sok orvos csak széttárja a kezét,pedig igy nem maradhat!Köszönettel:egy aggódó édesanya
Kedves Édesanya!
Nyilván Ön küldte a korábbi levelet is. Valószínű nagyon kemény vizet fogyaszt a leánya, meg ilyen vízzel készítik az ételeit és italait is. Egy 70 éves ember ha csapvizet iszik és azzal készített ételeket, italokat fogyaszt, akkor 70 év alatt kétszáz kiló mészkövet juttat a szervezetébe, amelyet nem mindenkinek tud a szervezet feldolgozni és ez miatt lesznek az érelmeszesedések, csont- és izületi meszesedések, de rossz anyagcsere és nem megfelelő táplálkozás esetén lágyrész meszesedések is keletkezhetnek. Nagyon savas a szervezete a lányának!!!! Desztilláltvizet kellene innia napi 2 litert elosztva egyenlő adagokban. A tiszta víz mellett ételeit jól sózza meg mindíg patikai tisztaságú NacCl-el ( www.tisztaso.hu). Naponta fürödjön kádban fél órákat, amilyen meleg vizet csak el tud viselni és csak az orra és szeme legyen kinn a vízből. A kád vízben fel kell oldani 3 kg. asztali sót.
A csodaszer a sok nyers zöldség nyersen való fogyasztása ( brokkoli, spárga, karalábé, mángold, zeller, parlagfű, cukorrépalevél , fejes saláta, tépő saláta, cékla,. Igyon sok csalánteát, meg egyen sok csalánlevest. Sok zöldborsót, zöldbabot fogyasszon minden formában, de ehet sok spenótot is
Tikos a hús és hústermékek a tej és tejtermékek fogyasztása, de tilos a margarin, a napraforgó, a repce, a kókusz és a pálma olajok fogyasztása is!!! Vércsoportjának jó nyers zöldeket sokat egyen!
Szednie kellene D3 vitamint, Calcium Active-t ProbFlora-t C-vitamint, B-Complex vitamint, szelént, cinket, Q10-et, ProbFlora-t. Alga Complexet. L-Carnitin-t.
Használjon napi 2x 15 percig Chi Machine-t a 3-as fokozaton. Kerülje az elektroszmogos helyeket, ne wifizzen, ne mobilozzon és ne mikrózzon. A mikrót más se használja, főleg ha a lány is otthon van!!!
Tisztelettel: 'Dr.Weixl-Várhegyi László

Térdfájás

A kérdés

Kedves László,44 éves vagyok és világ életemben sportoltam. Pár hete szokásos futásom közben olyannyira elkezdett fájni a térdem, hogy nem tudtam folytatni a futást.Azt gondoltam megerőltettem, de a fájdalmam egyre erősebb, a fájdalomcsillapítók nem segítenek és már minden lépés nehezemre esik.Olvastam Dr. Joel D. Wallach egyik írását, miszerint a Noxigelon segítség lehet az izületi problémákra, amit egyes patikák tartanak. Ezt Ön is megerősítette egy korábbi válaszában.Miután nagyon sok helyről próbáltam beszerezni ezt a porcőrleményt, azt az információt kaptam, hogy nincs törzskönyvezve és nem beszerezhető. Ha mégis lehetséges a megvásárlása kérem segítsen.Üdvözlettel: Ildikó

A tanácsadó válasza

Kedves Ildikó!
Ön már abban a korban van, amikor már nem szabadna úgy terhelni az izületeit, mint 20-25 éves korában!!! Ha nem táplálkozik a vércsoportjának megfelelően és nem vegetáriánus, akkor sajnos egyre jobban lesznek a terhelések miatt fájdalmai, kopásai, sérülései!
Javasolnám szedni az arany kolloidot, úgy, hogy naponta 2 centilitert kellene zubogtatni a szájában 10 percig és utána azt lenyelni (nők nehezen bírják ki, hogy 10 percig ne szólaljanak meg!). Ez mellett kellene szednie a Vitamin Station cég Calcium Active, Hyal Collag, ProbFlora, Alga Comlpex, Omega-3, B-Complex, C-1000 és Every One, valamint Q10-ből a Mega Q10 készítményt.
Ezek mellett még a Proenzi 3 Expur-t is kellene szednie az előírás szerint, valamint a BioCo cég L-Karnitinját is javasolnám szedni. Ha dr.Wallach írását olvasta, akkor nem kell magyaráznom, hogy miért. Amíg rendbe nem jön, hagyjon fel a kerékpározással, a hosszú- és középtávfutással és inkább sprinteket fusson, meg lépcsőzzön, görizzen, korizzon.
Noxigelon beszerzésben sajnos nem tudok segíteni, de önmagában azt nem is ajánlom.
Üdvözlettel: Dr.Weixl-Várhegyi László

Méhszájseb

A kérdés

Tisztelt László ! 32 éves,egyelőre gyerek nélküli,párkapcsolatban élő nő vagyok.Pár évvel ezelőtt a nőgyógyász méhszájsebet állapított meg amire aztán antibiotikumos kúpokat írt elő.Megjegyezném,hogy a bakteriális analízis eredményei nem mutattak ki semmilyen fajta fertőzést.(pl.candida vagy egyéb gomba).Sajnos ellenőrző vizsgálatra nem mentem vissza mert tudomásom szerint ha nem használ az antibiotikumos kezelés akkor "leégetik" ezeket az úgynevezett sebeket. Ön mit tanácsol,ilyen esetben mi a teendő? Ez a típusú beavatkozás mennyire veszélyes a gyerekvállalásra nézve?Válaszát előre is köszönöm !Tisztelettel,Johanna

A tanácsadó válasza

Kedves Johanna!
Kérem sózzon többet tiszta sóval! a www.tisztaso.hu oldalról szerezze be. Végezzen hüvelyöblítéseket erősen sós vízzel, majd éjszakár tegyen fel magának , ezüst kolloiddal jól átitatott tampont. Nappal pedig argán olajjal átitatott tampont helyezzen fel, amelyre néhány csepp teafa olajat is cseppent, főképpen arra a végére, amelyik érintkezik a méhszájjal.
Szedjen, szelént, cinket, C- és B-Complex vitaminokat. Párja különösen ügyeljen a higiéniára, mert lehet, hogy a fertőzést tőle kapta és hiába tesz meg mindent, de a párkapcsolatok során ismét újra fertőződik. Ne hagyja leégetni a sebeket, mert akkor újabb sebek keletkeznek és azon keresztül ismét megfertőződik. Nagyon fontos a párkapcsolati higiénia megtartása. Ha hagyná leégetni a sebeket és azok nem szépen gyógyulnának be, akkor egy esetleges szüléskor könnyen méhszáj-repedése lehet, aminek egyéb súlyos következményei lehetnek. Antibiotikumot egyáltalán nem ajánlok a terhességi toxikémia veszélye miatt!!! Édesítésre steviát és xilitet használjon, mert ezek nem támogatják a gombákat!
Táplálkozzon a vércsoportja szerint, ne használjon mikrót és mikrózott ételeket se fogyasszon! Nne használjon, wifit is mobilt se, vagy vegyen a mobiljára EMF harmonizálót, de így se beszélgessen egy-egy alkalommal fél percél tovább!
Üdvözlettel: László

Krónikus fáradtság

A kérdés

Kedves Lészló!Már korábban elküldtem a problémámat, de vszínű h vmi hiba lehetett, így nem kapta meg. A problémám a következő:Úgy érzem, hogy krónikus fáradtság gyötör, alig tudok felkelni és egész nap nagyfokú fáradtság kísér, nem tudok koncentrálni, tanulni, vmint gyakori az állandó enyhe fejfájás, és évente többször beteg vagyok; orvosnál voltam vérvételre küldött, a vérvételi eredményem tökéletes kivételel a magas fehérvérsejtszámot /feltételezem volt/van egy kissebbfokú gyulladás a szervezetemben/ Olvastam a MegaGreen +MSM-ről, de Ön azt írta, hogy 0-ás vércsoportúaknak nem ajánlja. Mit javasol, valóban elsavasodott a szervezetem, esetleg más oka van az állandó fáradtságomnak? Ha savasodásról van szó esetleg ismer 0 rh+ vércsoportúaknak is ajánlott hasonló /nem túl drága/ készítményt? A válaszát előre is nagyon köszönöm! Üdvözlettel: Tóth Zsuzsanna

A tanácsadó válasza

Kedves Zsuzsanna!
Krónikus fáradtsága lehet a rossz , és kevés alvástól ( földsugárzásban, elektroszmogban fekvés, meg ha nem Északnak van a fej, vagy sokat fekszik le késői órákban és nem szed Melatonin-t), a nem vércsoport szerinti táplálkozástól, a sok számítógépezéstől, wifi, mikró használatától, a sok mobilozástól, stb
Lehet még a mozgásszegény életmódtól, idegi megterheléstől, családban történt tragédiáktól, stb. A Mega Green-t az összetevői miatt nem ajánlom a 0-soknak!
Használjon ivásra főzésre desztilláltvizet, valamint tiszta sót (www.tisztaso.hu) és táplálkozzon a vércsoportja szerint, lehetőleg vegetáriánusan és ne egyen, igyon tehéntejet és ilyen tejjel készült ételeket, italokat. A Proenzi 3 Expur szedése is sokat segítene a problémáján, de szednie kellene Hyal Collag-ot, ProbFlora-t és Calcium Active-t is (www.vitamibnstation.hu). Kerülje a búzából, burgonyából margarinbó készült ételeket.
Üdvözlettel? Dr.Weixl-Várhegyi László

HPV

A kérdés

Jó napot!Az én problémám2012júniusba kezdődött.Hajlamos vagyok szemölcsre,herpeszre.Rendszeresen járok nőgy.hoz ahol most febr.ba megállapították,hogy hpv 39tip

A tanácsadó válasza

Kedves Kérdező!
Kérem szerezzen be egy Chí-Machine-t (csí-gép) és naponta legalább 1x 15 percig használja. Ez alatt vegyen be 3 cl ezüst kolloidot a szájába és azt 10 percig zubogtassa, majd nyelje le. Sezdjen napi 3x2 ProbioFlora-t étkezés előtt, sok folyadékkal.
Diólevél teás ülőfürdőt is ajánlok, meg ezüst kolloiddal kellene besprayozni a genitáliákat. Éjszakára egyik nap teafa olajos tampont helyezzen fel, a másik nap meg ezüst kolloiddal átitatottat.
Szedjen Alga Complexet, C-vitamint, cinket, szelént, B-Complex-et, D3 vitamint és Hyal Collag-ot.
Ne egyen tejet és tejterméket, kerülje a húst, a margarint, a napraforgó olajat, s jó lenne ha a vércsoportja szerint táplálkozna. Ezzel kapcsolatban bőven talál információt a másnak adott válaszaimban.
Tisztelettel: 'Dr.Weixl Várhegyi László