Tanácsadóink

Weixl-Várhegyi László

Választhat az alábbi lehetőségek közül vagy lejjebb görgetve elolvashatja a tanácsadóhoz érkezett korábbi kérdéseket, ill. az azokra adott válaszokat – amennyiben azok publikusak.

Vaspótlás

A kérdés

Kedves László!Három kislányom van (5, 3 és 1 éves) és a két nagyobbiknál vashiányt állapítottak meg. Szeretnék természetes vasbevitelt biztosítani nekik, viszont, a termék, amit ajánlottak nekünk Pomesteen (475 ml és 30 ml/nap) csak az egyiküknek 15 napra elég és 8500 tt-ba kerül. Három gyermek mellett elég nehéz ezt kiszorítani a családi kasszából, (2 hónapos kúra javasolt mindkettejük részére), tudna esetleg valamilyen terméket ajánlani, ami ettől olcsóbb?B12 vitaminunk és folsavunk van. Próbálok nekik fekete ribizli lekvárt adni naponta 2-3 evőkanállal, meg amarantot és tökmagot is kapnak, de gondolom ez nem elegendő.Válaszát előre is köszönöm és bocsánat, hogy ilyen anyagi jellegű kérdéssel zavartam.

A tanácsadó válasza

Kedves Kérdező!
Először is gratulálok a gyermekeihez és ahhoz is, hogy megfelelően törődik velük!
A vashiány pótlására a Cali Vita cég Iron Caps-a nagyoin jó, mert szerves, kelátos kötésben tartalmazza a vasat. A nagyobbiknak már adhat belőle napi egy szemet, de a kicsiknek csak felet, negyedet.
Van egy másik jó módszer és jómagam is inkább ezt alkalmazom: Patikában lehet kapni a 3.sz. Schüsszler só D3-as változatát, ami nem más, mint ferrum phosphoricum. Ez a szájüregben szívódik fel és nagyon jó a vashiány pótlására. Az egy évesnek napi egy szemet tegyen a szájába és ne engedje lenyelni, hanem hagyja, hogy a szájában olvadjon el és szívódjon fel. A 3 évesnek napi kettő, a három évesnek meg napi 3 szemet adjon be ugyanígy. Két hét után lehet tartani két hét szünetet és ezt így szakaszosan adagolja nekik. Nem lehet vele elsokallni. Akkor a legjobb a hasznosulás, ha a szájba vétel előtt és utána fél óráig nem esznek, nemj isznak semmit a gyermekek.
A B12-vitamint és folsavat is úgy adagolja nekik, hogy a Vitamin Station cég B-Complexéből is adjon nekik napi egy szemet, a kicsinek pedig egy felet. A lekvárban sok a cukor, amkit nem ajánlok, csak ha ősi módon, cukor nélkül kifőzött szilvalekvárt ad nekik. Adjon neki tiszta sóval megsózott nyers céklalevet, vagy céklasalátát. Ha szeretik az említett magokat, akkor abból nyugodtan fogyasszanak, de kiegészítheti Linom lenmagcsíra porral is, s jó lehet a zöldárpa por, meg az aktív árpa por, amely árpacsírából van szárítva.
ProbioFlorat is adjon a kicsiknek, mert az immunrendszerük 70 %al megerősödik általuk. A kicsinek elég egy kapszula két naponta, de a nagyok már napi egyet is fogyaszthatnak étkezés előtt.
Jó egészséget kívánok a Családnak!
Üdvözlettel: 'Dr.W.V.László

Nyombélfekély

A kérdés

Tiszlelt Weixl Ur! Koszonom gyors valaszat sajnos tukrozessel allapitottak meg egy vonalszeru nyombelfekejt amire savlekoto gyogyszereket irtak fel ez esteben mit tudna ajanlani joe az ezust kolloid es ha igen meddig kellene mijen adagolasban fogyasztani vercsoportom o tisztelettel varom valaszat

A tanácsadó válasza

Kedves Kérdező!
Kérem azonnal szüntessen be minden hús-, margarin-, tej- és tejtermék fogyasztást! Minden étkezés előtt igyon meg 2,5 dcl édesgyökér teát, ami desztvízzel kell készíteni és öt perc főzés után kell leszűrni. Rendeljen igazi (természetes)szódabikarbónát az info@vizdesztillalo.hu oldalról és azt az előírás szerint használja. Szedjen szelént, cinket, C-vitamint, B-Complex vitamint, Chlorellát és a ProbioFlórából 3x2-őt étkezés előtt. Kellene szednie még a Hyal Collag-ot és a D3 vitamint, de javasolt lenne a Q10 is!
Az ezüst kolloid úgy volna a legjobb, ha az édesgyökér teába tenne két kupakkal és úgy inná meg.
Ihat fahéjas gyömbérteát is!
Üdvözlettel: 'Dr.Weixl V.László

Ezüst kolloid

A kérdés

TISZTELT URAM NAGYON MEGKOSZONNEM HA VALASZOLNA LEVELEMRE UGYANIS ON ISMERTETTE MEG VELEM AZ EZUST KOLLOID HATASAT AMIT KI IS PROBALTAM DE NEM VAGYOK BIZTOS ABBAN HOGY JOK AZ OSSZETEVOI 1OPPM DESZTILALT VIZZEL KESZITETT A VIZ

A tanácsadó válasza

Kedves Kérdező!
Olyan nincs, hogy 10 ppm-es desztilláltvíz, mert a desztilláltvíz ppm értékének nem szabad többnek lenni 001 ppm-nél!!!. A 10 ppm-es víz nem desztilláltvíz és ha ilyennel készítenek ezüst kolloidot, akkor nem tudni milyen szennyezőanyagok lehetnek a vízben és azokkal az ezüst esetleg egészségre káros ezüst sókat is alkothat velük.
Tisztelettel: 'Dr.Weixl

Gránit sugárzása

A kérdés

Üdvözlöm László! Kérdezném ,hogy a lakásban lévő fekete gránit kandalló párkányok 2nm kb .Ugyan úgy bocsátanak ki rádiumot /sugárzik/ mint a földben levő?Cseréljük ki?Eléggé nyugtalanít.

A tanácsadó válasza

Tisztelt Kérdező!
Szervezetünk már régóta hozzászokott bizonyos nagyságrendű természetes radioaktív sugárzásokhoz. A fekete gránit sugárzása nem éri el az egészségre káros értékhatárt. Ha félnek a párkány dózisától, akkor cseréljék ki, mert a félelem jobban megbetegíti Önöket, mint a gránit sugárzása!
Szedjenek napi 1000 mg Chlorella, vagy Spirulina algát és akkor megnövekszik szervezetüknek a sugártűrő képessége, ugyanis ha kilépnek a lakásból sokkal nagyobb sugárterhelést kapnak Fukushima, vagy a kísérleti atomrobbantások (sajnos ma is vannak ilyenek!) miatt, mint a kandallójuk párkányától!
Tisztelettel:'Dr.Weixl V.László

Só hiány

A kérdés

Kedves Doktor Úr -László!Férjem /63 éves/ bal szeme protézis gyermekkori baleset miatt-jobb szemét 10 hónapja szemembólia érte! A nyugati orvoslás lemondott róla-ezért étrendkiegészitőket szed, akupunkturára járunk -az eredmény: kevés perifériás ,homályos látás. Lábai, főleg bokája is dagad kb. 1 hónapja.Többet szeretnénk ?!Még rólam annyit : autoimmun beteg vagyok ,a steroidokon tul vagyok,Igyekszem természetes alapu étrendkiegészitőket váltogatni,Jelenleg a máj, bél, viszér problémákkal küzdök/ szó szerint/.!Mit tudna nekünk javasolni ? ! az akaratban nincs hiány.Köszönettel és tisztelettel!

A tanácsadó válasza

Kedves Kérdező!
Kérem nézze meg a velem készült tv-s beszélgetést és akkor rájön, hogy jobban kell tiszta sóval sóznia, mert ez okozza szinte az összes problémáit.
A látás javítására javasolom a bioboltokban kapható Augenfit Kapseln-ből 2x1-et szedni étkezés előtt. Javasolom a szem tenyerezését, valamint a perifériás keringés javítására a BioFlavone C-t (6x1 a nap során egyenlő részletekben), valamint a Gingko Biloba-t is (2x1 étkezés elején). Táplálkozzanak a vércsoportjuk szerint, használjanak tiszta vizet és tiszta sót. Feküdjenek ki a geopatikus zónákból és semlegesítsék az elektroszmogot! Etzekről a másoknak írt válaszaimban bővebben olvashat.

http://www.youtube.com/watch?v=tW7-AVQLIBY

Tisztelettel: 'Dr.Weixl V.László