Tanácsadóink

A tanácsadó: Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 
Jó táplálékkiegészítők szedése
2015.12.07. 20:58A kérdés:

Tisztelt Várhegyi Úr! 0 vércsoportú, 25 éves, 180 cm magas, 70 kg vagyok. Az alábbi olajokat fogyasztom naponta: 2 ek. szőlőmag, 2 ek. tökmag, 2 ek. kendermag, 1 ek lenmag, 1 ek máriatövismag, 2 ek szója. Továbbá a Vitamin Stationtól: 3 db C1000, 3 db Bioflavon C, 4 db Alga komplex, 2 db Prob Flora, 1 db Szelén, 1 db cink, 1 db mega chromium, 1 db Every one, 1 db Lutein, 3 db omega3, 2 db D3 vitamin, 1 db ginkgo biloba. Cali vita MegaB complexéből napi 1 szemet szedek. Ezen kívül szedek még melatonint, parlagfüvet, aszkorbinsavat is. Schüsszler sókból a 3, 7, 11 számút szedem D6- os változatban. A többi tanácsát is igyekszem megfogadni minden témában. Kérdéseim a következők: Az eddig leírtak megfelelők e? Külön E vitamin, Béta karotin, Lecitin, tőzegáfonya, L-glutation pótlása szükséges e? Hyal collagot javasolja e szedni ? Azt olvastam, hogy 5000 mg kollagénre is szükség lehet naponta és ez csak folyékony változatban lehetséges? Erről mi a véleménye?Előre is köszönöm a válaszát. Üdvözlettel: Nagy Lajos

A tanácsadó válasza:

Kedves Lajos!
Gratulálok, hogy ennyire törődik az egészségével, mert ne várja el ezt mástól, főleg ne a hivatalos egészségügyi szervektől!
Az olajokhoz még javasolnám a dióbél olajat, szezámmag olajat és a feketekömény olajat 1-1 evőkanlnyi mennyiségben hozzákeverni a többihez. Főzni csak rizs- és szőlőmag olajokkal süssön, főzzön, de jó lehet az oliva is.
Remélem tudja, hogy melyik táplálékkiegészítőt kell szedni étkezés előtt, és melyiket étkezés előtt közvetlenül és melyiket étkezés közben, vagy az étkezés végén? Pl. a ProbFolra-ból egyszerre kettőt kell szedni étkezés előtt 20-30 perccel! Ha Every One-t szed, nem kell a Mega Chróm! Ha 2000 NE-s a D3 adagja, akkor csak egyet szedjen étkezéskor. A Mega B-Complexből reggel is és este is szedjen egy szemet. Reggel étkezés elején, este meg lefekvés előtt fél órával és a Gingko Bilobával együtt.
Melatonint közvetlenül a lefekvéskor kell a szájban elszopogatni.
Az aszkorbinsavas italt desztvízzel készítse, minimum 2,5 dekát naponta és a víz legyen minimum egy liter, de lehet másfél is és napközben egyenlő időközönként egyenlő mennyiségben kell fogyasztania. A C-1000-est étkezés közben vegye be, hogy lassabban kerüljön a belekbe, mert csak a nyombélben szívódik fel.
A Schüsszler sókhoz is gratulálok, de azokat úgy kell a nyelv alatt elszopogatni, hogy előtte és utána fél óráig tilos enni és inni!
Külön E-vitamint, Lecithin-t és Luteint nem kell szednie, mert azokat az olajokkal bejuttatja a szervezetébe.
Tőzegáfonya helyett Goji bogyót egyen minden nap egy evőkanálnyit és szintén egy evőkanálnyit forrázon le 3 deci desztvízzel és 10 perc után igya meg, és egye meg az ázott bogyókat is. Ezekkel is sok mindent pótol.
Hyal Collag szedését javasolnám, de elég naponta egy belőle étkezéskor! A kapszulában olyan változatban van, hogy tökéletes a felszívódás is. Majd 30 éves kora után növelje az adagját és addig nem kell L-glutation sem.
Táplálkozzon a vércsoportja szerint, hús-, glutén-, laktóz- és glukóz mentesen, helyes ételtársítás és helyes étkezési sorrend betartásával és akkor 25 évesnek fog látszani 50 évesen is. Bár én is ilyen fiatalon kezdtem volna el egészségesen élni.
Nagyon fontos, hogy tilos a wifi, a mikró, a mobil, és a többi elektromos és híradástechnikai eszköz, ha azok nincsenek leföldelve, árnyékolva és harmonizálva! A mikrót semmilyen formában, soha ne használjon és ne is legyen a közelében, ha valahol mikróznak és soha ne egyen mikrózott ételt, italt!!!!! Nézze át a www.foldelnijo.hu honlapot és nézze meg a YouTube-on, az elektroszmogról tartott előadásomat.
Alváskor Északnak legyen a feje, az ágya kötül 2 méteres körzetben ne legyen áram alatti vezeték és ne legyen földeletlen fém eszköz, vagy fém-tárgy! Az ágybetét is fémmentes legyen és lehetőleg csak növényi rostokat (kókuszháncs, afrik, szalma, faháncs, stb) tartalazzon.
Üdvözlettel: 'Dr.Weixl-Várhegyi László
Ui.:Gratulálok eddigi életmódjához, melyet a leírtaknak megfelelően tocább tud tökéletesíteni!

Autoimmun pajzsmirigy
2015.12.04. 23:21A kérdés:

Tisztelt Doktor Úr ! Régóta olvasom bejegyzéseit és követem az előadásain készített videókat.Ezeken az előadásokon sokszor elhangzik,hogy milyen fontos az alga szedése de mi van akkor ha autoimmun típusú pajzsmirigy gyulladásban szenvedek (Hashimoto) ? Az endokrinologus orvosom erősen kihangsúlyozta,hogy jódtartalmú dolgokat ne fogyasszak mint például a dió vagy az alga de a tiltott dolgok közé sorolta a kasvirág kivonatot is mert állítólag ezek még jobban megnövelik az amúgy is nagy mennyiségű antitestek számát. Teljesen tanácstalan vagyok,mit tehetek? Kérem ha tud valamilyen hasznos tanácsot adni szívesen fogadom.Tisztelettel,Johanna

A tanácsadó válasza:

Kedves Johanna!
Ha bármely autoimmun betegségben szenvedünk, annak az az oka, hogy nagyon egészségtelen életet élünk, nagyon egészségtelenül táplálkozunk, nagyon negatívan gondolkodunk és nem védekezünk a nekünk nagyon ártó sugárzások ellen. Nos a pajzsmirigy autoimmun betegségét a sok tehéntej és ilyen tejet tartalmaz élelmiszerek okozzák, mert a magyar táplálék meg jódhiányos a pajzsmirigynek meg kellene a jód. Jód hiányában nem tud úgy működni, ahogyan működnie kellene és ilyenkor már ha kap jódot, akkor sem működik jól. A pajzsmirigy gyulladás előidézői, a mobiltelefonálás, a wifi-sugárzások, a mikrohullámú sütő sugárzása, a dupla fülhallgató, amelynek a garatnál van az elágazása, de előidézi tetoválás, piercing használata, rossz fog, főleg az alsó fogsorban, vagy fémes fogtömés, de sokan nem is gondolnák, hogy a fém nyakláncok, legyenek azok akár aranyból is, hiszen mindegyik összegyűjti az éteri tranzienseket és megzavarja a sajtek bioáramos immunfolyamatait.
Szóval egy teljes vérképpel való felkeresés és azutáni vizsgálattal tudnám csak megítélni, hogy mi idézi elő az autoimmun pajzsmirigy betegségét, és annak ismeretében tudnék egy célzott terápiát előírni, amelyet kőkeményen be kellene tartani.
Addig is egyen minden nap kb. 5 dkg-nyi olyan keserű étcsokoládét, amelynek 80 % felett van a kakaó tartalma, illetve nyers kakaóval és rizs- vagy zabtejjel készíthet forró csokoládét és abból igyon meg mézzel édesítve étkezés előtt, vagy helyett, minimum, legalább 25 testsúly-kilogrammonként 1 decit (tehát egy 50 kg-osnak minimum két decit kell meginnia).
Táplálkozzon a vércsoportja szerint, lehetőleg vegetáriánusan, glutén és laktózmentesen, de javasolnám a glukózmentességet is. Használjon tiszta sót, tiszta vizet ételei készítésénél és kurkumát, gyömbért por alakban mindenhez használjon fűszerként, de a szárított torma por és a goji bogyó pora is sokat segíthet.
Vegyes virágporból is egyen meg napi egy púpozott evőkanállal, melyet oldjon fel 3 dcl langyos desztillált vízben és azt téekzés kezdete előtt lassú kortyokban igya meg. Egy mokkáskanálnyi propoliszos mézet tehet bele.
Szedjen C és B-vitaminokat, Omega-3-at, D3 vitamint, Magne B6-ot, K2-vitamint, cinket, szelént Hyal Collagot és késhegyni méhpempőt. Méhészeti termékek minden fajtájából napi szinten fogyasszon és a lépesméz is tartozzon ide még.
Aludjon mágneses lepedőn és kókuszháncs matracon, de jó az afrikos matrac is!
Jó életmódváltást és mielőbbi gyógyulást!
Tisztelettel: 'Dr.Weixl-Várhegyi László

Nevek és energiák
2015.12.02. 16:41A kérdés:

Tisztelt Doktor Úr!Végigolvastam az írásait és van két dolog amit nem értek:Nem viseli a nevemet, mert ez egy másik téma, hogy mennyire nem jó, ha egy fiú az apja nevét viseli.Lehet, hogy nevetségesnek hiszi, de 20 éves tapasztalatom igazolja, hogyha van macskája, válljon meg tőle!!! A macskás nők nehezen tudnak lefogyni, de még a szülőképességükre is negatívan hatnak a macskák.Kérem, adjon választ még ha nem is részletekbe menően.Köszönettel:Nagy Lajos

A tanácsadó válasza:

Kedves Lajos!
A kozmoszban minden rezeg, amely rezgés lehet pulzáló, egyenletes, különböző frekvenciákon. Minden szónak, minden betűnek, akár leírt, akár kimondott saját, az adott helyzetre utaló rezgése van. Ha két azonos nevű ember egy családban él, akkor a névre vonatkozó rezgés megegyezik és ereje megfeleződik, azaz az egy embert érő kozmikus energia gyengébb lesz és még az is előfordul, hogy az erősebb immunrendszerű egyén a két nevet viselő közül, a másikat gyengíti. Ezért jó ha azonosak a nevek, akkor valamilyen eljárással meg kell változtatni a nevet, például, ifj. özv. dr., stb rövidítésének használatával, vagy becenevet kell kitalálni mindkettőre, pl, papa, öcsi, stb.. Ha ilyenek nincsenek, akkor el kell költözni több településsel távolabbra. Ezekre sok bizonyíték van, de kvantumfizikai módszerekkel már mérni is lehet. A vallási körök ezt támadják, dde attól még létezik a dolog.

A macskák és a nők kapcsolata között is energetikai a probléma. A macska ugyanis uralja a gazdáját és ezért teszi meddővé, mert így nem lesz utód, aki jobban fog szeretni, mint a macskát. Ha kövérré "teszi" a macska a gazdáját, akkor az kevesebbet fog mozogni és több időt fog a macskával tölteni, s ugyanolyan lusta lesz a gazda is, mint a macskája.

Nagyon sok olyan energiamező van körülöttünk, amelynek az érzékelésére nem fejlődött ki érző, felfogó szerv az embernél. Sok állat viszont rendelkezik ilyen érzékelésekkel és ezzel tudja befolyásolni azokat, akiknek nincs hasonló érzékelése.

Például az imának a jótékony hatását is lehet bizonyítani, a hihetetlen gyógyulásokkal, mindegy, hogy milyen nyelven és milyen vallás szerint imádkozik valaki!
Üdvözlettel:László

Vastagbél rák, májrák
2015.11.27. 10:00A kérdés:

Jó Napot! Apukámat mütötték vastagbél rákkal,mája áttétes.Issza a desztílált vizet,vitaminokat,algát,vércsoport szerint étkezik.A vérsülyedése nagyon magas 78-as.Neki ez normális?Vagy van valami nagyobb baj?Mit tegyünk?Köszönöm szépen.

A tanácsadó válasza:

Kedves Kérdező!
A vércsoportja szerint vegetáriánusan és 70 %-ban jótékony ételeket kellene fogyasztania húsmentesen. laktóz mentesen glutén mentesen, glukóz mentesen és 70 %-ban hőkezeletlenül, vagy maximum 40 Celsius fok hőmérséklettel kezelhetőek az ételei. Igyon sok tisztasós desztilláltvizet, 1 literhez tegyen 2 dkg tiszta sót!! feküdjön ki az elektroszmogból. Nézze át a www.foldelnijo.hu honlapot! Sok, a vércsoportjának jótékony olajat fogyasszon, vércsoportjának jó zöldségekkel, s használjon rájuk por alakban sok gyömbért és sok kurkumát. Jó lesz a vérsüllyedése ezektől!!
Ne egyen húst!!!!!
ÁLLATVÉDŐK ????
A jelenlegi állatvédelmi törvények szerint, amennyiben egy kutyát szűk ketrecben, vagy rövid láncon tartanak, az büntetendő cselekmény! Ellenben, ha egy kisborjút, születése után elszakítanak az anyjától, három teljes napig éheztetik, majd pedig elvágják a torkát, hogy friss borjúhúst szolgáljanak az ilyen húsra vágyóknak, az „ vállalkozás”! Vajon ha tudnák, hogy milyen szenvedésen ment át az állat a születéstől a haláláig? Vagy mit érzett, amikor megölték? Vajon ennének-e a húsából?
Nem lehet kérdés, hogy lehet-e egyáltalán állatvédőnek tekinteni azt, a felettébb jó szándékú, de becsapott embert, aki naponta legyilkolt állatokat eszik? Lehet-e állatvédőnek tekinteni azokat a politikusokat, jogászokat, akik állatvédelmi jogszabályokat kreálnak, ugyanakkor kegyetlen eljárásokkal megölt állatok húsát jókedvűen elfogyasztják, amikor számtalan olyan táplálék áll, az ember rendelkezésére, amelyhez nem szüksége ölni? Vajon tudják-e ezek az állatokat kegyetlenül leölő, ilyen leölt állatokat fogyasztók, vagy az ilyen embereket védő jogalkotók és jogalkalmazók, hogy ezek a cselekményeik egzitálás utáni dimenzió váltásukkor, milyen terheket rak a karmájukra? Megérdemlik sorsukat!
Tisztelettel: 'Dr.Weixl-Várhegyi László

Laptop tápegység
2015.11.26. 16:23A kérdés:

Kedves László!Köszönöm a gyors válaszát, de én a laptop tápegységére vagyis töltőjére gondoltam, hogy arra kell e az EMF harmnizáló? Volna még egy kérdésem: a könyvében szerplő ALIA (energia akkumulátor) hol kapható, vagy mi mással lehet az ételeket energetizálni? Fusion excel quantum medálom van, ezzel is lehet?Üdvözlettel: Püspöki Andrea

A tanácsadó válasza:

Kedves Andrea!
A Fusion excel quantum medált magas frekvenciák harmonizálására tervezték ( mega és kiloHertzek), s a hálózati 50 Hz-es ferkvenciákra nem jó!!! A laptop tápegység töltője kis transzformátorként és egyenirányítóként működik, s annak ártalmatlanítás földeléssel és árnyékolással oldható meg. Kérem tanulmányozza a www.foldelnijo.hu honlapot.
Az ALIA energetizálót Szőke Lajos gyártotta és talán még most is gyártja, Üzletekben nem forgalmazzák. Kérem írjon Lajosnak a Csömör, Szabadság u.17-be.
Energetizálni kézzel is lehet, reiki, vagy más energia-közlésekkel.
Ja és ne egyen húst, mert azzal nagyon sok negatív energiát juttata a szervezetébe!!

ÁLLATVÉDŐK ????
A jelenlegi állatvédelmi törvények szerint, amennyiben egy kutyát szűk ketrecben, vagy rövid láncon tartanak, az büntetendő cselekmény! Ellenben, ha egy kisborjút, születése után elszakítanak az anyjától, három teljes napig éheztetik, majd pedig elvágják a torkát, hogy friss borjúhúst szolgáljanak az ilyen húsra vágyóknak, az „ vállalkozás”! Vajon ha tudnák, hogy milyen szenvedésen ment át az állat a születéstől a haláláig? Vagy mit érzett, amikor megölték? Vajon ennének-e a húsából?
Nem lehet kérdés, hogy lehet-e egyáltalán állatvédőnek tekinteni azt, a felettébb jó szándékú, de becsapott embert, aki naponta legyilkolt állatokat eszik? Lehet-e állatvédőnek tekinteni azokat a politikusokat, jogászokat, akik állatvédelmi jogszabályokat kreálnak, ugyanakkor kegyetlen eljárásokkal megölt állatok húsát jókedvűen elfogyasztják, amikor számtalan olyan táplálék áll, az ember rendelkezésére, amelyhez nem szüksége ölni? Vajon tudják-e ezek az állatokat kegyetlenül leölő, ilyen leölt állatokat fogyasztók, vagy az ilyen embereket védő jogalkotók és jogalkalmazók, hogy ezek a cselekményeik egzitálás utáni dimenzió váltásukkor, milyen terheket rak a karmájukra? Megérdemlik sorsukat!
Tisztelettel: 'Dr.Weixl-Várhegyi László

A tanácsadó: Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 

Bejelentkezés

Hírlevél fel/leiratkozás

Videó ajánlatunk

Biofizikai állapotfelmérés felsőfokon
A videóhoz kattintson a képre!

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Eseménynaptár (ma és holnap)

Találkozzunk a Facebookon is!

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés