Tanácsadóink

Weixl-Várhegyi László

Választhat az alábbi lehetőségek közül vagy lejjebb görgetve elolvashatja a tanácsadóhoz érkezett korábbi kérdéseket, ill. az azokra adott válaszokat – amennyiben azok publikusak.

Ödéma-kálium

A kérdés

Tisztelt Weixl Várhegyi László Úr! Férjem ödémájára káliumot írtak fel, de a vérképén így is 4,8 a kálium szintje, én ezt nem merem neki adagolni, kérem mondja meg mit tegyek. Záhony környékén vállal tanácsadást, estleg házhoz jövetelt? Nekem is vannak problémáim. előre köszönöm mielöbbi válaszát:( ifkovics jánosné )

A tanácsadó válasza

Kedves Ifkovicsné!
Én nem szedném a káliumot a férje helyett, hanem inkább jobban sóznék tiszta sóval. Már a 4,8 as érték is magas egy kicsit, főleg ha 142 alatt van a nátrium értéke.
Elmegyek az ország minden részébe és külföldre is, csak meg kell fizetni az időmet és a gépkocsi használatot. A múlt héten voltam Mátészalka mellett, s jó lett volna ha előbb tudtam volna a kérdéséről.
Azt javasolnám, hogy keressenek meg vagy a budapesti, vagy a gödi rendelésemen és akkor Önök utaznak és az Önök ideje megy el az utazásra, s nem az enyém. Járnak hozzám külföldről is, Önöktől messzebbről is. Ha el akarnak jönni, érdeklődjenek munkaidőben a 06-27-532-875-ös telefonon. Kérem, hogy hozzanak leleteket, különösen a vérképeiket és ha lehet tudják meg, hogy melyikőjüknek milyen a vércsoportja, mert akkor sokkal részletesebb és sokkal pontosabb terápiát tudok adni a bajaikra.
Tisztelettel: 'Dr.Weixl-Várhegyi László

Sütőtök, oxigénpatron

A kérdés

Tisztelt László! Elnézést, hogy csak most írok vissza, de rossz volt a gépem. A sütőtök kérdésére is választ szeretnék kapni, vagyis ,hogy fogyasztható e sütve is vagy csak nyersen hasznos enni? Közben még valami eszembe jutott: az oxigénpatronok lejárati dátum után még használhatók e? Ha igen, mennyi ideig jók még? Tisztelettel: Varga Megdolna

A tanácsadó válasza

Kedves Magdolna!
A sütőtök minden formában fogyasztható, sütve is, meg nyersen is, lének is és salátának is. Nyilván nyersen a leg hasznosabb az immunrendszerünk számára.
A nem mindenhez alkalmazkodó kereskedelmi előírások írják elő a szavatossági időket. Egy oxigénpatronban 180 Bar nyomás van és az nem szökik meg belőle és az orvosi tisztaságú oxigén sem romlik meg 1000 év múlva sem, tehát bátran használhatja az oxigénnel töltött patronokat, még 2200-ban is ha el él Ön addig!
Üdv.: László

Rézlepedő

A kérdés

Tisztelt Doktor! Gyürüsi úrtól az alábbi levelet kaptam: A rézlepedő azért nem megfelelő, mert az igaz ugyan, hogy a test feszültséget le tudja vezetni de az elektron felvételi redukciót így az úgynevezett akceptor -hatást nem tudja teljesíteni ÍGY AZTÁN CSAK ,,FÉL MUNKÁT VÉGEZ A RÉZLEPEDŐ"!Az EMF és a ház harmonizátorokról pedig csak annyit ,hogy a déli harangszó is tud annyit harmonizálni mint ezek!!!!Sajnos nagyon sok helyen és sok ilyen ,,kütyü"-vel találkoztam és a műszerek semmiféle változást nem tudtak mutatni!!!Ezzel kapcsolatban szeretném a doktor úr véleményét is kikérni, ez valóban így van? tisztelettel: Márta

A tanácsadó válasza

Kedves Márta!
Gyűrűrsi úr a saját termékeit próbálja eladni és ezért nem mondja el, hogy ha a rézlepedő le van földelve, akkor az akceptor hatást is teljesíteni tudja. Ha nem földelik le akkor viszont nem. Tehát földelni kell a rézlepedőt is! Az EMF harmonizálót és a Hause-harmoniser-t is azért szólja le, mert elveszi a piac egy részét tőle. Ezeket a harmonizálókat Svájcban készítik és nagyon jó a minőségük. Többféle méréssel ( radiesztéziás, vércsepp analízises, kineziológiás ) mérésekkel is igazolni lehet a harmonizáló hatásaikat. A ház-harmonizáló geopatikus zónákra való harmonizálását Költő Sándor barátommal mi mértük be és a svájciak ezt meg is köszönték nekünk. Gyűrűsi úrral is jó viszonyban vagyok, voltak már közös méréseink is. Neki rontja a bizniszét mások hasonló terméke, ezért próbálja azokat leszólni. Jók az ő termékei is, de jók a többieké is, melyet a mérések is igazolnak. Ugyanis nem hinni kell, hanem mérni!
Üdvözlettel: László

C-vitamin bevitel

A kérdés

Tisztelt Várhegyi Úr! Sokat utazok munkámbol kifolyólag, főleg vonattal, ezért sokat vagyok elektroszmogban, ez ellen szedek 3x1000mg C vitamint nyújtott felszívódásút, plusz algákat spirulina és chlorellát összesen napi 3000mgt, vannak nálam csakra kristályok is, ajánl-e még egyéb dolgot elektroszmog ellen? Utazás közbe sokszor hallgatok zenét, milyen fülhallgatót ajánl? Köszönöm!

A tanácsadó válasza

Kedves Kérdező!
A 3000 mg napi C-vitamin bevitel nem elég. Jó lenne ha készítene napi 20.000 mg-ot tartalmazó aszkorbinsavas italt is, amelybe tegyen még plusz citromlevet és csipkeszörpöt, majd egy-másfél litzer deszvízzel hígítsa fel és ebből az italból egyenlő időközönként egyenlő mennyiségeket fogyasszon, úgy, hogy este 8 órára ürüljön ki az üveg. A 3 db C-1000-ist a nap során egyenlő időközönként fogyassza el, de olyankor ne igyon aszkorbinsavas italt, hanem annak a fogyasztási idejét is vesse össze a C-1000-sek fogyasztási idejével.
A csakra kristályok jók a magasabb frekvenciájú rezgésekkel szemben, de jók az atlantiszi gyűrűk is, melyet több helyen is árulnak. Én is ezt hordom ha távol vagyok az otthonomtól.
Fülhallgatókból egyiket sem ajánlom, mert mindegyiknek jelentős hallásrontó hatása van! Valamint összegyűjti az éterben lévő tranzienseket is és így azok nagysága befolyásolja a test energia mezőit is!!
Üdvözlettel: László

Köldöksérv

A kérdés

Kedves Várhegyi úr!Egy sebészeti-, illetve ultrahangos vizsgálat egy kialakulóban lévő, kezdetleges köldöksérvet állapított meg nálam. Természetesen egy kisebb sebészeti beavatkozást javasoltak, ahol néhány öltéssel tartanák helyén a kitülekedést. Érdeklődni szeretnék, hogy természetes módszerekkel kezelhető, kontroll alatt tartható-e a köldöksérv, vagy a felajánlott beavatkozás indokolt-e. A hasfalerősítő gyakorlatok eddig nem segítettek, pl. a fekvőtámasz közben kifejtett hasfeszítés kifejezetten rossz hatással van erre a részre.Köszönettel,Spike

A tanácsadó válasza

Kedves Spike!
A köldöksérvet meg kell műteni, mert nagyobb baj is lehet belőle. Majd a műtéti felépülés után lehet köldök-izom erősítő gyakorlatokkal megerősíteni a köldök körül a hasfali izomzatot. Amgí nem űtik meg, ne végezzen ilyeneket. Ne féljen a műtéttől. Jobb helyen már a kórház portása is tud ilyen műtéteket végezni.
Üdv.. László