Tanácsadóink

A tanácsadó: Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 
Rézlepedő
2016.02.11. 19:13A kérdés:

Tisztelt Doktor! Gyürüsi úrtól az alábbi levelet kaptam: A rézlepedő azért nem megfelelő, mert az igaz ugyan, hogy a test feszültséget le tudja vezetni de az elektron felvételi redukciót így az úgynevezett akceptor -hatást nem tudja teljesíteni ÍGY AZTÁN CSAK ,,FÉL MUNKÁT VÉGEZ A RÉZLEPEDŐ"!Az EMF és a ház harmonizátorokról pedig csak annyit ,hogy a déli harangszó is tud annyit harmonizálni mint ezek!!!!Sajnos nagyon sok helyen és sok ilyen ,,kütyü"-vel találkoztam és a műszerek semmiféle változást nem tudtak mutatni!!!Ezzel kapcsolatban szeretném a doktor úr véleményét is kikérni, ez valóban így van? tisztelettel: Márta

A tanácsadó válasza:

Kedves Márta!
Gyűrűrsi úr a saját termékeit próbálja eladni és ezért nem mondja el, hogy ha a rézlepedő le van földelve, akkor az akceptor hatást is teljesíteni tudja. Ha nem földelik le akkor viszont nem. Tehát földelni kell a rézlepedőt is! Az EMF harmonizálót és a Hause-harmoniser-t is azért szólja le, mert elveszi a piac egy részét tőle. Ezeket a harmonizálókat Svájcban készítik és nagyon jó a minőségük. Többféle méréssel ( radiesztéziás, vércsepp analízises, kineziológiás ) mérésekkel is igazolni lehet a harmonizáló hatásaikat. A ház-harmonizáló geopatikus zónákra való harmonizálását Költő Sándor barátommal mi mértük be és a svájciak ezt meg is köszönték nekünk. Gyűrűsi úrral is jó viszonyban vagyok, voltak már közös méréseink is. Neki rontja a bizniszét mások hasonló terméke, ezért próbálja azokat leszólni. Jók az ő termékei is, de jók a többieké is, melyet a mérések is igazolnak. Ugyanis nem hinni kell, hanem mérni!
Üdvözlettel: László

C-vitamin bevitel
2016.02.11. 11:00A kérdés:

Tisztelt Várhegyi Úr! Sokat utazok munkámbol kifolyólag, főleg vonattal, ezért sokat vagyok elektroszmogban, ez ellen szedek 3x1000mg C vitamint nyújtott felszívódásút, plusz algákat spirulina és chlorellát összesen napi 3000mgt, vannak nálam csakra kristályok is, ajánl-e még egyéb dolgot elektroszmog ellen? Utazás közbe sokszor hallgatok zenét, milyen fülhallgatót ajánl? Köszönöm!

A tanácsadó válasza:

Kedves Kérdező!
A 3000 mg napi C-vitamin bevitel nem elég. Jó lenne ha készítene napi 20.000 mg-ot tartalmazó aszkorbinsavas italt is, amelybe tegyen még plusz citromlevet és csipkeszörpöt, majd egy-másfél litzer deszvízzel hígítsa fel és ebből az italból egyenlő időközönként egyenlő mennyiségeket fogyasszon, úgy, hogy este 8 órára ürüljön ki az üveg. A 3 db C-1000-ist a nap során egyenlő időközönként fogyassza el, de olyankor ne igyon aszkorbinsavas italt, hanem annak a fogyasztási idejét is vesse össze a C-1000-sek fogyasztási idejével.
A csakra kristályok jók a magasabb frekvenciájú rezgésekkel szemben, de jók az atlantiszi gyűrűk is, melyet több helyen is árulnak. Én is ezt hordom ha távol vagyok az otthonomtól.
Fülhallgatókból egyiket sem ajánlom, mert mindegyiknek jelentős hallásrontó hatása van! Valamint összegyűjti az éterben lévő tranzienseket is és így azok nagysága befolyásolja a test energia mezőit is!!
Üdvözlettel: László

Köldöksérv
2016.02.02. 15:07A kérdés:

Kedves Várhegyi úr!Egy sebészeti-, illetve ultrahangos vizsgálat egy kialakulóban lévő, kezdetleges köldöksérvet állapított meg nálam. Természetesen egy kisebb sebészeti beavatkozást javasoltak, ahol néhány öltéssel tartanák helyén a kitülekedést. Érdeklődni szeretnék, hogy természetes módszerekkel kezelhető, kontroll alatt tartható-e a köldöksérv, vagy a felajánlott beavatkozás indokolt-e. A hasfalerősítő gyakorlatok eddig nem segítettek, pl. a fekvőtámasz közben kifejtett hasfeszítés kifejezetten rossz hatással van erre a részre.Köszönettel,Spike

A tanácsadó válasza:

Kedves Spike!
A köldöksérvet meg kell műteni, mert nagyobb baj is lehet belőle. Majd a műtéti felépülés után lehet köldök-izom erősítő gyakorlatokkal megerősíteni a köldök körül a hasfali izomzatot. Amgí nem űtik meg, ne végezzen ilyeneket. Ne féljen a műtéttől. Jobb helyen már a kórház portása is tud ilyen műtéteket végezni.
Üdv.. László

Köszönet
2016.01.31. 19:23A kérdés:

Tisztelt doktor úr!Köszönöm a válaszát, Írtam Trautwein Marco úrnak. Visszaolvasva a válaszait találtam egy könyvlistát, amelyet javasol elolvasni, de ezek közül sok nem kapható már és könyvtárban sincs mindegyik., ezért szeretném, ha elküldené nekem a következőket: Lanctot: Az egészségügyi maffiaDr. Bieler: Ételben az orvosságHargitai Károly Hadüzenet a halálnakDr.Pierpaoli-Dr.Regelson A Melatonin csodájaDr. Hummel Zoltán: Mit kell tudni az elektromos és elektromágneses terek egészségkárosító hatásairól?

A tanácsadó válasza:

Köszönöm a visszajelzését!

Ételtársítás
2016.01.27. 18:31A kérdés:

Tisztelt doktor úr! Ételtársítási anyagot hol tudok beszerezni, ön tudna nekem küldeni ?

A tanácsadó válasza:

Kedves Kérdező!
A magyarországi Mazdaznan Egyesület forgalmazza és a rendezvényeiken lehet hozzájutni. Én nem másolom le az enyémet és nem küldöm el, mert védve van. csak úgy tudnék küldeni, ha tőlük megveszem és elküldeném Önnek. Ezért azt javasolom, hogy írjon a magyarországi, magyarul is tudó vezetőjüknek Marco Trautweinnek, a Marco.Trautwein@mazdaznan.de e-mailra és akkor Ő tud küldeni anyagot az ételtársításról. Lehet próbálkozni letöltéssel a www.mazdaznan.de honlapról is.
Üdvözlettel: 'Dr.W-V.László

A tanácsadó: Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 

Bejelentkezés

Hírlevél fel/leiratkozás

Videó ajánlatunk

Biofizikai állapotfelmérés felsőfokon
A videóhoz kattintson a képre!

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Eseménynaptár (ma és holnap)

Találkozzunk a Facebookon is!

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés