Tanácsadóink

A tanácsadó: Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 
Hidrogén tabletta
2016.05.02. 22:15A kérdés:

Tiszelt Dr. Weixl, nagyon szépen köszönöm a válaszát és a segítségét! Május végén meglesznek az eredmények a kamenicai kórházban és azután felkeressük az időpont egyeztetéssel kapcsolatban. Addig még csak az Ön véleményére lennék kíváncsi a hidrogén tablettákkal kapcsolatban? Van-e értelme elkezdeni szedni édesanyámnak azt is megelőzésképpen, amég nem születik diagnózis? Előre is köszönöm válaszát, üdvözlettel, Mészáros Tijana.

A tanácsadó válasza:

Kedves Tijana!
A hidrogén a kozmosz és az életünk üzemanyaga!!! (szénhidrogén). Nem kell belőle sok, mert nagyon jó antioxidáns és nagyon erős antioxidáns. Jó tablettában is, de még jobb lenne tiszta vízzel (ro-víz, vagy desztvíz), a Lourdes készülékkel előállított hidrogénezett vizet fogyasztani, legalább napi fél litert étkezés előtt, vagy két étkezés között. A készülék beszerezhető a www.oxigroup.hu oldalról. Sen a tablettának, sem a hidrogénezett víznek semmiféle mellékatása nincs. Sőt egy pohár hidrogénezett víz annyi antioxidánst tartalmaz, mint 10.000 (!!!!) ugynakkor pohár frissen préselt narancslé! Csodálatos gyógyulások vannak a hidrogénezett vízzel! Kellene még csinálni a vércsoport szerint Breuss kúrát is 42 napig, de csak mindíg egyféle és frissen préselt zöldségleveket ihat. A zöldségfélék leveit fél óránként lehet váltogatni és egy nap akár 5 liter zöldséglevet is elfogyaszthat.
Sok sikert és mielőbbi gyógyulást!
Üdvözlettel:'Dr.(p.d.)Weixl-Várhegyi László

Mirigy gyulladás
2016.04.26. 20:33A kérdés:

Tiszelt Dr. Weixl, Egy kérdéssel fordulok Önhöz. Édesanyám egészségi állapotáról van szó. Mirigymegnagyobbodást diagnosztizáltak nála, általános mirigy gyulladást, de az okozóját nem tudták/tudják megmondani. Mi nehézfém terhelésre gyanakszunk, de nem muszáj, hogy az legyen. Útba tudna-e igazítani, hogy Magyarországon hol, milyen intézményben végeznek teljes körű toxikológiai kivizsgálást? Szövetmintát vettek tőle, vérkép eredményeket vitt magával meg mindenféle mást is, de oki kivizsgálást nem végeztek. Daganatról, terápiáról beszéltek, mi azonban ezt nem fogadnánk el, mielőtt nem születik diagnózis. Megelőzésképpen, immunrendszer erősítésre ő már fogyaszt hlorella port, cinket, szelént valamint feketekömény olajat is. A kérésem a következő lenne: el tudná-e vállalni édesanyámat egy kivizsgálásra, konszultációra?Szabadkán (Szerbia) élünk, de egy időpont egyeztetés után fel tudnánk utazni Önhöz Budapestre. Válaszára várva maradok tisztelettel, Mészáros Tijana.

A tanácsadó válasza:

Kedves Tijana!
Az ilyen betegségeket a Wi-Fi, a mikró, a dect telefon, a mobil, a laptop, a vezeték nélküli egér, a vezetéknélküli klaviatúra, az elektroszmog, stb okozzák. Ha ezeket megszünteti és védekezik ellenük, földeléssel, árnyékolással, harmonizálással, napi 25.000 mg C-vitamin egyenlő időközönkénti egyenlő mennyiségeinek fogyasztásával, akkor meg fog gyógyulni!! Kérem nézze át a védekezési lehetőségeket a www.foldelnijo.hu honlapon, vagy a www.energy-life.hu honlapon.
Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Tisztelettel: László

Sajnálom, csak magyarul értek és tudok válaszolni!
2016.04.19. 15:55A kérdés:

Hi please dear reply me throuhg my email ID. i have something to discussed with you. here is my email ( michelledjohnson31@gmail.com )

A tanácsadó válasza:

Sajnálom, csak magyarul értek és tudok válaszolni!

Ödéma-kálium
2016.02.21. 13:19A kérdés:

Tisztelt Weixl Várhegyi László Úr! Férjem ödémájára káliumot írtak fel, de a vérképén így is 4,8 a kálium szintje, én ezt nem merem neki adagolni, kérem mondja meg mit tegyek. Záhony környékén vállal tanácsadást, estleg házhoz jövetelt? Nekem is vannak problémáim. előre köszönöm mielöbbi válaszát:( ifkovics jánosné )

A tanácsadó válasza:

Kedves Ifkovicsné!
Én nem szedném a káliumot a férje helyett, hanem inkább jobban sóznék tiszta sóval. Már a 4,8 as érték is magas egy kicsit, főleg ha 142 alatt van a nátrium értéke.
Elmegyek az ország minden részébe és külföldre is, csak meg kell fizetni az időmet és a gépkocsi használatot. A múlt héten voltam Mátészalka mellett, s jó lett volna ha előbb tudtam volna a kérdéséről.
Azt javasolnám, hogy keressenek meg vagy a budapesti, vagy a gödi rendelésemen és akkor Önök utaznak és az Önök ideje megy el az utazásra, s nem az enyém. Járnak hozzám külföldről is, Önöktől messzebbről is. Ha el akarnak jönni, érdeklődjenek munkaidőben a 06-27-532-875-ös telefonon. Kérem, hogy hozzanak leleteket, különösen a vérképeiket és ha lehet tudják meg, hogy melyikőjüknek milyen a vércsoportja, mert akkor sokkal részletesebb és sokkal pontosabb terápiát tudok adni a bajaikra.
Tisztelettel: 'Dr.Weixl-Várhegyi László

Sütőtök, oxigénpatron
2016.02.13. 14:27A kérdés:

Tisztelt László! Elnézést, hogy csak most írok vissza, de rossz volt a gépem. A sütőtök kérdésére is választ szeretnék kapni, vagyis ,hogy fogyasztható e sütve is vagy csak nyersen hasznos enni? Közben még valami eszembe jutott: az oxigénpatronok lejárati dátum után még használhatók e? Ha igen, mennyi ideig jók még? Tisztelettel: Varga Megdolna

A tanácsadó válasza:

Kedves Magdolna!
A sütőtök minden formában fogyasztható, sütve is, meg nyersen is, lének is és salátának is. Nyilván nyersen a leg hasznosabb az immunrendszerünk számára.
A nem mindenhez alkalmazkodó kereskedelmi előírások írják elő a szavatossági időket. Egy oxigénpatronban 180 Bar nyomás van és az nem szökik meg belőle és az orvosi tisztaságú oxigén sem romlik meg 1000 év múlva sem, tehát bátran használhatja az oxigénnel töltött patronokat, még 2200-ban is ha el él Ön addig!
Üdv.: László

A tanácsadó: Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 

Bejelentkezés

Hírlevél fel/leiratkozás

Videó ajánlatunk

Biofizikai állapotfelmérés felsőfokon
A videóhoz kattintson a képre!

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Eseménynaptár (ma és holnap)

Találkozzunk a Facebookon is!

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés