Tanácsadóink

Weixl-Várhegyi László

Választhat az alábbi lehetőségek közül vagy lejjebb görgetve elolvashatja a tanácsadóhoz érkezett korábbi kérdéseket, ill. az azokra adott válaszokat – amennyiben azok publikusak.

Fiaim

A kérdés

Kedves László! Az lenne a tiszteletteljes kérdésem, hogy Árvai Attila valóban a fiad, csak mert nem viseli a neved és a születési dátuma is más a saját honlapján mint amit említesz a koráról? "Amikor építőtábor vezető voltam a Balatonnál és velem volt az akkor 15 éves fiam is, akkor megbeszéltem néhány, tőle 1-3 évvel idősebb leányzóval, hogy vezessék be a testi szerelem rejtelmeibe a fiamat." Mit értesz azon, hogy vezessék be a testi szerelem rejtelmeibe? Ha nem sértődsz meg még megkérdezném, hogy mennyi a nyugdíjad? (csak mert említed valahol, hogy több írásod is vár kiadásra ami nem két forint) még kérdezném, hogy ezek milyen témájúak lennének?Elnézést kérek a sok kérdésért, ha gondolod az email címemre is küldheted a választ, (ha válaszolsz egyáltalán mindenre) ha túl személyesnek találod a kérdéseket.Maradok őszinte híved: Czibra Timea

A tanácsadó válasza

Kedves Tímea!
Azért válaszolok nyílt oldalon, mert már többen kérdezték azokat, amit te is kérdezel, s nekem nem kellemetlen ez a helyzet, mert az élet szinten mindenkinél produkál valami különös dolgokat.
Kezdjük azzal, hogy két fiam van és egy lányom. Attila fiam 1968-ban született házasságon kívül és nem én neveltem fel, hanem az Árvai nevű nevelőapja. Mivel Árvai néven futott be mint író és költő, ezért nem is kérem tőle, hogy felvegye a nevemet. Attila csak 5 évvel ezelőtt tudta meg, hogy én vagyok a nemzőapja, de érdekességképpen mondom, hogy még 2002-ben már keresett a vegetáriánus táplálkozással kapcsolatban (Ő is magától jutott arra az elhatározásra, mint én annak idején, hasonló korúan. Ő is rendelkezik írói vénával, mint jómagam is és mindkettőnknek van több publikációja is).
László fiam, akit én neveltem fel, 1973-ban született, első feleségemmel való házasságom ideje alatt (27 évig tartott) és Laci kissé félénk volt a lányokkal kapcsolatban még 15 évesen és úgy gondoltam, hogy itt az ideje, hogy idősebb lányok vezessék be őt a testi szerelembe. Én is így voltam ezzel, még tőle fiatalabb koromban az idősebb lányokkal. Ahogy látod, tehát, hogy két különböző fiúról van szó. Egyébként Laci fiam sem viseli már a nevemet, mert én Weixl László néven születtem és apám, amikor 14 éves voltam Várhegyire magyarosított és kiskorúként kötelező volt átvennem ezt a nevet, amit először nem szerettem, de aztán megszoktam és most évekkel ezelőtt, amikor visszavettem a születési nevemet, megtartottam a felvett nevemet is, mert sokan így ismernek és a sportban is így értem el nagy sikereket ( kalapácsvetésben Veterán Olimpiát nyertem, Dániában 1989-ben), de a mostani nevemmel is lettem már világbajnok Veterán VB-n 2013-ban 50 kg-os ultrakőlökésben. Laci, amikor elváltam az anyjától, már 21 éves volt és megharagudott rám, ezért Várhegyi Lászlóról Serák Lászlóra változtatta a nevét, mert felvette az édesanyja családi nevét. Most már ismét jóban van velem ( én soha nem haragudtam rá), de őt az üzleti életben már ezen a néven ismerték meg. Van tehát két fiam, akik nem az én családi nevemet viselik ( a lányom azt viseli ), de mindegyik foglalkozik azzal a gondolattal, hogy felveszi a Weixl nevet előnévként és megtartja a mostani családi nevét is. Én nem hatok rájuk, hogy ezt tegyék, mindegyiküknek szuverén döntése, hogy milyen nevet használnak
A testi szerelem rejtelmeit nem tudom miért nem érted? Szexuális kapcsolatról van szó, annak minden formájáról, beleértve a közösülést is. Ezt a nevelési módszert a lányommal kapcsolatban is alkalmaztam, ahol egy idősebb férfi ismerősöm vezette be őt is a szexuális örömökbe. Mindketten kellő időben, kellő mértékben fel voltak világosítva, a férfi-nő kapcsolatok formáiról, nudista strandokra is jártunk a gyermekeimmel, persze külföldön, mert itthon a '80-as évek első felében még nem volt úgy elfogadott az ilyen, mint napjainkban. Egyik általam nevelt gyermekem sem lett a párkapcsolataikban nemi ügyek miatt depressziós, mint ma nagyon sok férfi és nő, akik a túlhajszolt nemi élet hiánya miatt szenvednek és betegek miatta.
A nyugdíjamról csak annyit, hogy 2000-ben rendőr alezredesként mentem nyugdíjba és a 2010-ben, rendőr törzszászlósként nyugdíjba menő, nálam kevesebb szolgálati évet teljesített rendőröknek több a nyugdíja, mint nekem.
A különböző betegségekről jelentetek meg 60-80 oldalas füzeteket és több már előkészületben is van, mint például a cukorbetegséggel kapcsolatos. Allergiával és Bőrápolással kapcsolatban már évek óta forgalomban vannak, de legrégebb óta a vércsoportos anyagaim vannak forgalomban. Az egészséges -természetes- életmódról és táplálkozásról is vannak előkészületben anyagaim, de még egyik sem kész, de közben dolgozom életem regényével kapcsolatban is, valamint kiadom a különböző honlapokon válaszadóként adott válaszaimat is, betegségek szerint. Mindezt a folyamatos gyógyítói tevékenyégem mellett végzem.
Röviden ennyit.
Üdvözlettel: László

Vércsoport szerinti táplálkozás

A kérdés

T Weixl úrRégota tanulmanyozom a vércsoport szerinti táplalkozást az Ön füzetéből.Az egesz családunk 0-as vercsoportú,mind a 4 gyerekkel együtt,igy könnyebb a dolgom az étkeztetéssel.A 2014-es könyveket böngészem,a mintaétrendekkel együtt és némi ellentmondás van a póréhagyma a kelbimbó,a padlizsán,valamint az uborka fogyasztásban,hol ajanlott,hol semleges,hol kerülendőnek van feltüntetve.Mivel mindegyiket szeretjük,kérem irja meg,hogy melyiket fogyaszthatjuk bátran,nagy mennyiségben.köszönöm Magdi

A tanácsadó válasza

Kedves Magdi!
Az élet nem tökéletes, ezért amikor először tanulmányoztam a vércsoport szerinti táplálkozást, az első könyvet több fordítási és nyomdahiba is volt, amelyre akkor jöttem rá, amimkor dr. Zombori Zoltánnal lektoráltuk dr. Adamóék második itthon könyvét.. Ez már 18 évvel ezelőtt volt és azóta is jelentek meg újabb könyveik az Adamóéknak, melyben szintén voltak fordítási és nyomdahibák is. Nekem is feltűntek azok, melyeket észrevett, mert én is 0-ás vércsoportú vagyok és én is szeretem az uborkát.
Szerencsére barátaim által kaptam segítséget, hogy vércsepp analízises vizsgálattal, hogy pontosan megállapíthassuk egy adott ételről, hogy az jó-e vagy nem jó egy adott vércsoport számára. AEzért csinálom azt, hogy időnként ebben a témakörökben kiadott füzeteimet át és átdolgozom a legújabb ismereteknek megfelelően, ami nem biztos, hogy azonos a régebbiekkel. Ezt vehette észre Ön is. Most a legújabb átdolgozásomban (B-s 2017) a kiadás után is észre vettem egy-két hibát, amelyet majd pár év múlva fogok csak korrigálni.
Ha valaki vércsoport helyesen táplálkozik, akkor nincs nagy baj, ha néha fogyaszt olyan ételeket is amelyek nem jók a vércsoportjának, legalább az immunrendszererének is ad néha munkát, hogy az ne lustuljon el !
A kérdezett zöldségekre vonatkozóan, a póréhagyma és az uborka kerülendőek, a kelbimbó és a padlizsán pedig semlegesek a 0-ás vércsoportúaknak. Jómagam is imádom az uborkát, de ecetes uborkaként nem fogyasztom, de nyáron néha eszem kovászos uborkát, valamint bizonyos ételekhez eszem jó fokhagymásan elkészített uborkasalátát is. Ezen túlmenően 0-ás epeköveseknek továbbra is felírom a sárgarépalé-uborkalé-zellerlé keverékét kőhajtás céljából és el is érjük vele a célt a betegeimnél, azaz kiürülnek a kövek az epehólyagból és a máj epecsatornáiból is. Rendszeres fogyasztását viszont nem javasolom a kerülendő ételeknek.
Tisztelettel:'Dr.Weixl-Várhegyi László népi-, alternatív- és természetgyógyász

Hidrogén tabletta

A kérdés

Tiszelt Dr. Weixl, nagyon szépen köszönöm a válaszát és a segítségét! Május végén meglesznek az eredmények a kamenicai kórházban és azután felkeressük az időpont egyeztetéssel kapcsolatban. Addig még csak az Ön véleményére lennék kíváncsi a hidrogén tablettákkal kapcsolatban? Van-e értelme elkezdeni szedni édesanyámnak azt is megelőzésképpen, amég nem születik diagnózis? Előre is köszönöm válaszát, üdvözlettel, Mészáros Tijana.

A tanácsadó válasza

Kedves Tijana!
A hidrogén a kozmosz és az életünk üzemanyaga!!! (szénhidrogén). Nem kell belőle sok, mert nagyon jó antioxidáns és nagyon erős antioxidáns. Jó tablettában is, de még jobb lenne tiszta vízzel (ro-víz, vagy desztvíz), a Lourdes készülékkel előállított hidrogénezett vizet fogyasztani, legalább napi fél litert étkezés előtt, vagy két étkezés között. A készülék beszerezhető a www.oxigroup.hu oldalról. Sen a tablettának, sem a hidrogénezett víznek semmiféle mellékatása nincs. Sőt egy pohár hidrogénezett víz annyi antioxidánst tartalmaz, mint 10.000 (!!!!) ugynakkor pohár frissen préselt narancslé! Csodálatos gyógyulások vannak a hidrogénezett vízzel! Kellene még csinálni a vércsoport szerint Breuss kúrát is 42 napig, de csak mindíg egyféle és frissen préselt zöldségleveket ihat. A zöldségfélék leveit fél óránként lehet váltogatni és egy nap akár 5 liter zöldséglevet is elfogyaszthat.
Sok sikert és mielőbbi gyógyulást!
Üdvözlettel:'Dr.(p.d.)Weixl-Várhegyi László

Mirigy gyulladás

A kérdés

Tiszelt Dr. Weixl, Egy kérdéssel fordulok Önhöz. Édesanyám egészségi állapotáról van szó. Mirigymegnagyobbodást diagnosztizáltak nála, általános mirigy gyulladást, de az okozóját nem tudták/tudják megmondani. Mi nehézfém terhelésre gyanakszunk, de nem muszáj, hogy az legyen. Útba tudna-e igazítani, hogy Magyarországon hol, milyen intézményben végeznek teljes körű toxikológiai kivizsgálást? Szövetmintát vettek tőle, vérkép eredményeket vitt magával meg mindenféle mást is, de oki kivizsgálást nem végeztek. Daganatról, terápiáról beszéltek, mi azonban ezt nem fogadnánk el, mielőtt nem születik diagnózis. Megelőzésképpen, immunrendszer erősítésre ő már fogyaszt hlorella port, cinket, szelént valamint feketekömény olajat is. A kérésem a következő lenne: el tudná-e vállalni édesanyámat egy kivizsgálásra, konszultációra?Szabadkán (Szerbia) élünk, de egy időpont egyeztetés után fel tudnánk utazni Önhöz Budapestre. Válaszára várva maradok tisztelettel, Mészáros Tijana.

A tanácsadó válasza

Kedves Tijana!
Az ilyen betegségeket a Wi-Fi, a mikró, a dect telefon, a mobil, a laptop, a vezeték nélküli egér, a vezetéknélküli klaviatúra, az elektroszmog, stb okozzák. Ha ezeket megszünteti és védekezik ellenük, földeléssel, árnyékolással, harmonizálással, napi 25.000 mg C-vitamin egyenlő időközönkénti egyenlő mennyiségeinek fogyasztásával, akkor meg fog gyógyulni!! Kérem nézze át a védekezési lehetőségeket a www.foldelnijo.hu honlapon, vagy a www.energy-life.hu honlapon.
Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Tisztelettel: László

Sajnálom, csak magyarul értek és tudok válaszolni!

A kérdés

Hi please dear reply me throuhg my email ID. i have something to discussed with you. here is my email ( michelledjohnson31@gmail.com )

A tanácsadó válasza

Sajnálom, csak magyarul értek és tudok válaszolni!